Πώς οι βασίλισσες παίρνουν το όνομά του;

Ερώτηση: Πώς οι βασίλισσες παίρνουν το όνομά του;

Το Queens είναι ένα περίεργο όνομα για έναν δήμο της Νέας Υόρκης.

Ο χαρακτήρας του Eddie Murphy στην ερχόμενη Αμερική σκέφτηκε ότι ήταν η θέση του Queens, το τέλειο μέρος για να βρει τη βασίλισσα του.

Απάντηση: Αλλά η Βασίλισσα ονομάστηκε για τη βασίλισσα της Αικατερίνης του Braganza (1638-1705), η σύζυγος του βασιλιά Charles II της Αγγλίας (1630-1685).

Ο Queens ήταν ένας από τους αρχικούς νομούς της Νέας Υόρκης, σχηματίστηκε (και κατονομάστηκε) το 1683, από τους Βρετανούς.

Περιλάμβανε τη γη που είναι τώρα κομητείες Queens και Nassau και μέρος του Suffolk. Προσχωρούν στο Μπρούκλιν ονομάστηκε King County προς τιμήν του βασιλιά Charles II.

Από το 1664 έως το 1683 οι Βρετανοί διέθεταν το έδαφος που θα ήταν Queens ως τμήμα του αποικιακού Yorkshire, το οποίο περιλάμβανε το Staten Island, το Long Island και το Westchester.

Πριν από το 1664 οι Ολλανδοί είχαν την περιοχή ως τμήμα της Νέας Ολλανδίας.

Και πριν έφτασαν οι Ολλανδοί, οι Ιθαγενείς Αμερικανοί είχαν πολλά ονόματα, μερικά χαμένα και άλλα γνωστά, για τις περιοχές του Queens. Ο όρος Algonquian Sewanhacky σημειώνεται στα ολλανδικά αποικιακά έγγραφα ως το όνομα του δυτικού Long Island. Το Sewanhacky σημαίνει "Τόπος των κελυφών ".