Πώς να δείτε την «Καλής Πρωί Αμερική» στη Νέα Υόρκη

Να είστε μέρος του κοινού στην Times Square

Αν σχεδιάζετε να βρίσκεστε στη Νέα Υόρκη, το διασκεδαστικό πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να παρακολουθήσετε προσωπικά το "Good Morning America" ​​εκτός του Studio Time Square . Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την ημερομηνία που θέλετε να βρίσκεστε στο κοινό και να ζητήσετε online εισιτήρια.

Η δημοφιλής πρωινή εκπομπή του ABC έχει ψυχαγωγήσει και ενημερώσει το κοινό από το 1975 με ένα συνδυασμό τμημάτων που καλύπτουν τις ειδήσεις, τον καιρό, τις ιστορίες ανθρώπινων ενδιαφερόντων και την ποπ κουλτούρα.

Η εκπομπή συναγωνίζεται την εκπομπή "Today" της NBC, και τα προγράμματα πηγαίνουν πέρα ​​δώθε μέχρι ποιος παίρνει τις καλύτερες βαθμολογίες.

Οι άνθρωποι αγαπούν τους σημερινούς οικοδεσπότες της εκπομπής: Ρόμπιν Ρόμπερτς, Γιώργο Στεφανόπουλο, Λάρα Σπένσερ, άγκυρα ειδήσεων Amy Robach και μετεωρολόγος Ginger Zee. Οι προηγούμενοι οικοδεσπότες έχουν συμπεριλάβει τους David Hartman, Nancy Dussault, Sandy Hill, Joan Lunden, Charles Gibson, Lisa McRee, Kevin Newman και Diane Sawyer.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τις εκπομπές "Καλημέρα Αμερικής"

Συμβουλές για Μέλη κοινού

Πώς να πάρετε τα εισιτήρια "Good Morning America"

Για να είστε μέρος του ζωντανού κοινού, ζητήστε online εισιτήρια. Τα εισιτήρια είναι δωρεάν και μπορούν να πάνε γρήγορα. Η υποβολή αίτησης δεν εγγυάται ότι θα λάβετε εισιτήριο. Μπορεί να τεθεί σε λίστα αναμονής. Εάν τα εισιτήρια γίνουν διαθέσιμα, θα ενημερωθείτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Πώς να παρακολουθήσετε τη σειρά θερινών συναυλιών

Η καλοκαιρινή συναυλία "Good Morning America" ​​χαρακτηρίζεται από τα μεγαλύτερα ονόματα μουσικής και πραγματοποιείται από το Μάιο μέχρι το Σεπτέμβριο. Οι συναυλίες είναι ελεύθερες και ανοιχτές στο κοινό. Ωστόσο, μερικές συναυλίες απαιτούν προκαταβολικά εισιτήρια.

Οι συναυλίες είναι Παρασκευή από τις 7 π.μ. έως 9 π.μ. στο Σέντραλ Παρκ. Εάν θέλετε να παρευρεθείτε, θα φτάσετε στο Rumsey Playfield μέσω της είσοδο 72ης οδού στην Πέμπτη Λεωφόρο στις 6 π.μ.

Εάν είστε μέλος μιας ομάδας που θα ήθελε να παρακολουθήσει μία από τις συναυλίες, στείλτε την ηλεκτρονική διεύθυνση abc.gma.events@abc.com με τη "Summer Concert Series" στη γραμμή θέματος.