Προφίλ γειτονιάς: Briarwood, Queens, Νέα Υόρκη

Το Briarwood, NY, είναι γνωστό από τους μερικούς ως το "κρυμμένο στολίδι" των Queens γιατί έχει διατηρήσει ένα χαμηλό προφίλ, παρά τα πολλά θετικά χαρακτηριστικά του. Smack dab στο κεντρικό Queens, Briarwood είναι βολικό για τους αυτοκινητόδρομους, το μετρό, LIRR, και τα λεωφορεία. Οι οικογένειες αφθονούν. Έρχονται για τους ήσυχους δρόμους και τα σχολεία που είναι γεμάτα με δέντρα. Η γειτονιά προσελκύει επιτυχημένες οικογένειες μεταναστών, αλλά κανένας δεν υπερισχύει. Η στέγαση είναι ένα μείγμα μονοκατοικιών και πολυκατοικιών και πολυκατοικιών.

Όρια

Στον νότο βρίσκεται η λεωφόρος Hillside (Τζαμάικα), και στα βόρεια είναι η Grand Central Parkway (Kew Gardens Hills). Το Briarwood συναντά τους Τζαμάικα λόφους στα ανατολικά στην 164η οδό και τους Kew Gardens στα δυτικά στην Queens Boulevard / Van Wyck. Το Ταχυδρομείο θεωρεί τον ταχυδρομικό κώδικα του Briarwood (11435) μέρος της Τζαμάικα, αλλά η γειτονιά είναι ξεχωριστή από το κέντρο της Τζαμάικα, που βρίσκεται νότια της Hillside Avenue. Ελέγξτε τη θέση του Briarwood σε ένα χάρτη.

Περιοχές αγορών

Οι δύο κύριες οδοί είναι η Parsons Boulevard, ακριβώς νότια από το Grand Central και η Queens Boulevard μεταξύ Main Street και Hillside Avenue. Και τα δύο έχουν εστιατόρια, πλυντήρια, καταστήματα 99 λεπτών και αγορές (υπάρχουν περισσότερα στην Queens Boulevard). Υπάρχει ένα βασικό φαγητό στη λεωφόρο Queens, το οποίο διαθέτει ένα μικρό χώρο στάθμευσης στο πίσω μέρος και ο online grocer Fresh Direct παραδίδει στη γειτονιά.

Υπόγειες γραμμές και τρένα

Η εγγύτητα του Briarwood με πολλές επιλογές μεταφοράς είναι ένα από τα ισχυρότερα σημεία του.

Ο σταθμός του μετρό F stops στα Hillside και Parsons, και πάλι στο Hillside και Sutphin, και στο σταθμό Van Wyck / Briarwood στη Queens Boulevard και Main Street (25 λεπτά από τη λεωφόρο Lexington στο Μανχάταν). Το τρένο Ε σταματά στο σταθμό Van Wyck αργά το βράδυ και τα σαββατοκύριακα. Οι σταθμοί LIRR στο κέντρο της Τζαμάικα και οι κήποι Kew είναι επίσης αρκετά βολικοί (20 λεπτά με τα πόδια).

Πρόσβαση σε αυτοκινητόδρομο

Το Briarwood βρίσκεται ακριβώς έξω από το Grand Central Parkway, την οδό Van Wyck και την έξοδο του αυτοκινητόδρομου Jackie Robinson (Interboro), και ακριβώς κάτω από την Main Street από το Long Island Expressway (LIE). Όταν το Van Wyck είναι σαφές, χρειάζονται λιγότερο από δέκα λεπτά για να οδηγήσετε στο αεροδρόμιο JFK .

Βιβλιοθήκη

Το Briarwood μπορεί να υπερηφανεύεται για μια μικρή βιβλιοθήκη που διαπερνά το Van Wyck στη Queens Boulevard και την Main Street. Εκτός από την κύρια συλλογή αγγλικών βιβλίων, οι βιβλιοθήκες διατηρούν βιβλία σε ρωσικά, κινέζικα, ισπανικά και άλλες γλώσσες.

Νοσοκομείο

Τα νοσοκομεία αφθονούν στο κεντρικό Queens, αν και κανένας δεν βρίσκεται στο Briarwood. Κοντά βρίσκεται το Νοσοκομείο Queens της Νέας Υόρκης (56-45 Main St στο Booth Memorial Ave) και το Νοσοκομείο Queens (82-70 164ο, ακριβώς βόρεια του Grand Central).

Σχολεία

Το Briarwood βρίσκεται στη σχολική περιοχή της Νέας Υόρκης 28. Η σχολή Joyce Keld Briarwood School ( PS 117 ) διδάσκει νηπιαγωγείο μέσω της 6ης τάξης και βρίσκεται στην οδό 85-15 143. Γύρω από το Γυμνάσιο Robert Van Wyck ( JHS 217 ) βρίσκεται στην οδό 85-05 144. Το μικρό και καλά βαθμολογημένο Queens Gateway στο Secondary School Health Sciences ( JHS / HS 680 ) βρίσκεται στην οδό 150-91 87 Road. Το γυμνάσιο Αρχιεπισκόπου Molloy , ένα ιδιωτικό καθολικό γυμνάσιο , βρίσκεται στην κεντρική οδό κοντά στη λεωφόρο Queens και δέχεται υψηλό έπαινο για τους ακαδημαϊκούς του.

Αστυνομία και εγκληματικότητα

Το Briarwood βρίσκεται στον 107ο περίβολο (718-969-5100), ο οποίος περιλαμβάνει το Fresh Meadows, το Jamaica Estates , το Jamaica Hills και το Kew Gardens Hills. Από τις 16 Νοεμβρίου, ο περίβολος αναφέρει τέσσερις δολοφονίες το 2003, έναντι ενός το 2002, και 13 βιασμοί που αναφέρθηκαν, σε σύγκριση με 12 πέρυσι. Οι καταστροφές είναι ελαφρώς χαμηλότερες από 620 το 2002 σε 590 το 2003. Υπάρχει αστυνομικός σταθμός στο σταθμό του μετρό Van Wyck / Briarwood.

Briarwood Real Estate

Οι τιμές έχουν αυξηθεί στα ύψη από το 2002. Τα σπίτια μιας οικογένειας (συχνά συνημμένα) γκρεμίζονται γρήγορα. Οι τιμές ξεκινούν από πάνω από 250.000 δολάρια (για ένα σταθεροποιητή-άνω) και πηγαίνουν πολύ υψηλότερα. Οι πολυκατοικίες ξεκινούν από 400.000 δολάρια. Οι συγκυριαρχίες ενός υπνοδωματίου (οι περισσότεροι στην κύρια οδό ή στη λεωφόρο Queens) πωλούν για $ 90.000 και άνω.

Διαμερίσματα

Τα ενοίκια είναι φθηνότερα από ό, τι σε κοντινούς κήπους Kew. Ένα υπνοδωμάτιο ξεκινά από 1.000 δολάρια και τρία υπνοδωμάτια στα 1.400 δολάρια.

Το Briarwood στερείται ενός ευρέος προφίλ, το οποίο καθιστά το online κυνήγι δύσκολο.

Εστιατόρια και μπαρ

Η τοπική τραπεζαρία σκηνή είναι αυστηρά να πάρει τα τρόφιμα και casual εστιατόρια.