Εγχειρίδιο χρήσης Pass Pass

Αποκτήστε πρόσβαση σε περισσότερα από 40 αξιοθέατα της Νέας Υόρκης με το New York Pass

Το Pass της Νέας Υόρκης ισχυρίζεται ότι προσφέρει στους επισκέπτες πρόσβαση σε πάνω από 80 δημοφιλή αξιοθέατα για μια ενιαία ημερήσια τιμή, ξεκινώντας από $ 85 για μία ημέρα. Wow, αυτό ακούγεται σαν μια φανταστική συμφωνία - μπορώ να πάω σε 80 διαφορετικά αξιοθέατα της Νέας Υόρκης σε μια μέρα για $ 85; Οχι τόσο γρήγορα. Θα ήταν αδύνατο να γεμίσουν και τα 80 αξιοθέατα σε μια εβδομάδα, πόσο μάλλον μια μέρα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι μια αξιόλογη αγορά για το ταξίδι σας.

Όπως συμβαίνει ακριβώς με τα πάντα, αν πρέπει να αγοράσετε ένα πέρασμα της Νέας Υόρκης εξαρτάται από πολλά πράγματα.

Ποιος πρέπει να αγοράσει το πέρασμα της Νέας Υόρκης;

Το Pass New York έχει συχνά προωθήσεις στο διαδίκτυο, οπότε αν προγραμματίζετε το ταξίδι σας εκ των προτέρων, παρακολουθήστε μια πώληση και αγοράστε τα δελτία σας όταν οι τιμές είναι προεξοφλημένες.

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν τουλάχιστον ένα χρόνο από την αγορά, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την εκπνοή τους πριν το ταξίδι σας. Μερικές φορές μειώνουν τις τιμές έως και 20% ή προσφέρουν δωρεάν επιπλέον ημέρες. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε Νέα Υόρκη Passes στα περισσότερα από τα συμμετέχοντα αξιοθέατα, αλλά σας δεν πρόκειται να πάρετε καμία ειδική συμφωνίες αυτόν τον τρόπο.

Λάβετε υπόψη ότι το Pass της Νέας Υόρκης είναι καλό για συνεχείς μέρες - εάν έχετε τριήμερη κάρτα και την επικυρώσετε τη Δευτέρα, θα είναι καλό και για την Τρίτη και την Τετάρτη, όχι για δύο επιπλέον ημέρες της επιλογής σας. Είμαι στην ευχάριστη θέση να αναφέρω ότι δεν είχαμε κανένα πρόβλημα χρησιμοποιώντας τα δικά μας δελτία - κάθε συνοδός εισιτηρίων ήταν εξοικειωμένος με το δελτίο της Νέας Υόρκης και ήξερε πώς να χειριστεί την έκδοση των εισιτηρίων μας.

Μπορείτε να επισκεφθείτε μόνο ένα αξιοθέατο μία φορά την ημέρα , αλλά εάν έχετε ένα πέρασμα διάρκειας πολλών ημερών, μπορείτε να επιστρέψετε όσες ημέρες επιθυμείτε για τη διάρκεια της κάρτας σας. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό για τους επισκέπτες που επισκέπτονται μουσεία που θέλουν να βγάλουν μέρος από κάποια μουσεία και ίσως να θέλουν να επιστρέψουν στα αγαπημένα τους αργότερα στο ταξίδι. Είναι επίσης μια καλή επιλογή αν θέλετε να δείτε τη θέα από το Empire State Building τόσο κατά τη διάρκεια της ημέρας όσο και τη νύχτα.

Από την εμπειρία μου, το χαρακτηριστικό "Fast Track" του Pass της Νέας Υόρκης δεν έχει αξία. Για τα περισσότερα αξιοθέατα όπου προσφέρονται, οι γραμμές είναι σύντομες, και για τα αξιοθέατα όπου θα είχε πραγματικά σημασία (όπως το Empire State Building ) δεν είναι διαθέσιμα. Σας επιτρέπει να παραλείψετε τη γραμμή εισιτηρίων στο Statue of Liberty / Ellis Island Ferry, αλλά δεν σας αφήνει να παραλείψετε τη γραμμή να περιμένει να περάσει από την ασφάλεια και να επιβιβαστεί στο σκάφος - και αυτή είναι η μακρά γραμμή στην έλξη .

Προτεινόμενα αξιοθέατα που περιλαμβάνονται στο Pass της Νέας Υόρκης:

Αγοράστε το πέρασμα της Νέας Υόρκης

Ένας γρήγορος υπολογισμός θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε αν η αγορά ενός Pass της Νέας Υόρκης έχει οικονομικό νόημα: Διαχωρίστε το κόστος του δελτίου από τον αριθμό των ημερών που θα το χρησιμοποιήσετε (δηλαδή μπορείτε να επιλέξετε να αγοράσετε ένα πέρασμα 7 ημερών, να είναι εδώ για μόλις 5 ημέρες), για να καταλήξουμε σε ένα κόστος "ανά ημέρα ανάπαυσης". Αυτό είναι το ποσό που θα έπρεπε να ξοδεύετε για την περιήγηση στα αξιοθέατα κάθε μέρα για να σπάσετε ακόμα και στο New York Pass.

Τα περισσότερα αξιοθέατα που εμφανίζονται στο πέρασμα κοστίζουν $ 15-20 δολάρια. Υπάρχουν μερικά "μεγάλα εισιτήρια" ( Empire State Building , Ferry Line, Madame Tussauds ) που κοστίζουν περισσότερο. Σας προτείνω να χρησιμοποιήσετε 15 δολάρια ως κατευθυντήρια γραμμή - διαιρέστε το κόστος ανά ημέρα κατά 15 δολάρια, και αυτό θα σας δώσει μια γενική ιδέα για τον αριθμό των αξιοθέατων που θα πρέπει να δείτε για να σπάσει ακόμη.

Ένας επιθετικός περιηγητής μπορεί να φτάσει σε 4 ή 5 αξιοθέατα σε μία ημέρα. Αυτό θα συνεπάγεται μια μακρά, κουραστική ημέρα των δραστηριοτήτων, αλλά είναι δυνατόν. Είναι επίσης απίθανο ότι θα μπορείτε να διατηρήσετε αυτόν τον ρυθμό για περισσότερο από μια ημέρα ή δύο κάθε φορά.

Ένας τυπικός περιηγητής μπορεί να επισκεφθεί 2 ή 3 αξιοθέατα σε μία ημέρα. Αυτό θα σας αφήσει χρόνο για να απολαύσετε γεύματα, να γνωρίσετε τα αξιοθέατα που επισκέπτεστε και να συμπεριλάβετε κάποιες δραστηριότητες εκτός του New York Pass, όπως εκθέσεις Broadway, νυχτερινά κέντρα ή μουσικές παραστάσεις.

Ένας χαλαρός περιηγητής πιθανότατα θα ελέγξει 1 ή 2 αξιοθέατα της Νέας Υόρκης Pass καθημερινά .

Αυτό αφήνει στους επισκέπτες τόνους χρόνου για ψώνια, χαλαρά γεύματα και λίγο βιαστικά. Για τους πιο χαλαρούς περιηγητές, η Νέα Υόρκη Pass δεν είναι μια μεγάλη ιδέα, εκτός αν είστε εδώ για μια ολόκληρη εβδομάδα και σκέφτεστε να αγοράσετε το 7 ημερών της Νέας Υόρκης Pass.

Φυσικά, εάν έχετε ένα πέρασμα διάρκειας πολλών ημερών, μπορεί να έχετε μερικές «επιθετικές» μέρες και μερικές «χαλαρές ημέρες» και το Pass της Νέας Υόρκης μπορεί να είναι μια καλή αγορά.

Από την εμπειρία μου, οι περισσότεροι άνθρωποι υπερεκτιμούν τον αριθμό των πραγμάτων που θα ήθελαν να δουν και να κάνουν στις διακοπές στην πόλη της Νέας Υόρκης, οπότε αν έρθετε κοντά στο σημείο του διάλειμμα, θα ήταν πιο λογικό να πληρώσετε a la carte για τα αξιοθέατα. Εάν πρόκειται να βρίσκεστε στην πόλη για μια εβδομάδα, το New York Pass είναι πολύ καλό, ειδικά επειδή μπορείτε να αξιολογήσετε μερικά διαφορετικά αξιοθέατα και ακόμη και να επιστρέψετε σε αυτά που σας αρέσουν περισσότερο.

Αν έχετε αποφασίσει να αγοράσετε ένα δελτίο της Νέας Υόρκης, ακολουθούν ορισμένες προτάσεις για να αποκομίσετε τη μέγιστη αξία από την αγορά σας.

Εξακολουθείτε να είστε σίγουροι για το πέρασμα της Νέας Υόρκης; Ελέγξτε την χρήσιμη ιδέα του Mark για το αν η αγορά ενός περάσματος της Νέας Υόρκης είναι λογική. Έχει κάνει κάποια χρήσιμη ανάλυση της έκπτωσης πρόσθετου μεταφοράς, καθώς και κάποιους άλλους παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη.

Αγοράστε το πέρασμα της Νέας Υόρκης