Πεδίο Citi: Οδηγός ταξιδιού για ένα παιχνίδι Mets στη Νέα Υόρκη

Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε όταν πηγαίνετε σε ένα παιχνίδι Mets στο πεδίο Citi

Μπορεί να μην έχουν παίξει τόσο καλά στο γήπεδο με την πάροδο των ετών, αλλά η Νέα Υόρκη Mets κτύπησε τη Νέα Υόρκη Yankees όταν πρόκειται για το καλύτερο πάρκο. Άνοιξε την ίδια χρονιά, το Citi Field in Queens προσφέρει ένα πιο ευχάριστο στο Yankee Stadium στο Μπρονξ, επειδή χρησιμεύει ως γήπεδο μπέιζμπολ και όχι ως μουσείο. Με καλύτερο φαγητό και περισσότερη απόλαυση εκτός του πεδίου, το Citi Field μπορεί να μην είναι ένα από τα 10 καλύτερα μπέιζμπολ στο Major League Baseball, αλλά χτυπάει στην πόρτα.

Εισιτήρια & περιοχές καθισμάτων

Υπήρξαν πολλές ανησυχίες ότι τα εισιτήρια Mets θα ήταν δύσκολο να έρθουν όταν η ομάδα μετακόμισε στο Citi Field, αλλά η μείωση στην απόδοση της ομάδας είχε ως αποτέλεσμα την άφθονη προσφορά εισιτηρίων. Στην κύρια αγορά εισιτηρίων, μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια μέσω του Mets είτε online είτε μέσω τηλεφώνου ή στο box office της Citi Field. Η πρωτογενής αγορά στον ιστότοπο Mets σάς επιτρέπει να δείτε τη δυναμική τιμολόγηση, η οποία προσαρμόζει την τιμολόγηση σε πραγματικό χρόνο βάσει της ζήτησης της αγοράς. Τα εισιτήρια ξεκινούν από $ 11 με βάση την ημερομηνία και τον αντίπαλο. Υπάρχει πληθώρα αποθεμάτων και επιλογών για τη δευτερογενή αγορά. Προφανώς έχετε τις γνωστές επιλογές όπως το Stubhub και το Ebay ή μια συλλογή εισιτηρίων (think Kayak για αθλητικά εισιτήρια) όπως το SeatGeek και το TiqIQ.

Δεν υπάρχουν πολλές κακές όψεις στο Citi Field, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε το μπέιζμπολ από πολλές διαφορετικές ενότητες. Σε αντίθεση με κάποια άλλα ballparks, δεν θα έλεγα ότι υπάρχει πραγματικά ένας χώρος για να καθίσετε στο Citi Field που θα απολαύσετε περισσότερο από άλλους.

(Αντίθετα, το Fenway Park έχει καθίσματα Green Monster ή το κατάστρωμα Budweiser στο δεξιό πεδίο). Οι πιο μοναδικές θέσεις στο Citi Field βρίσκονται στο Party City Deck στο αριστερό πεδίο, το οποίο δημιουργήθηκε όταν η ιδιοκτησία αποφάσισε να μεταφέρει τους φράχτες πριν από λίγα χρόνια. Είναι όμως διαθέσιμα μόνο για πωλήσεις σε ομάδες. Υπάρχει επίσης η βεράντα Pepsi στο δεξιό πεδίο, η οποία παρέχει το πλησιέστερο πράγμα που πρέπει να κάνει η Citi Field στους λευκαντές.

Το Promenade Gold (400 επίπεδα) πίσω από το εγχώριο πιάτο είναι η καλύτερη τιμή στο σπίτι. Τα καθίσματα πίσω από αυτά έχουν καλή θέα και είναι προσιτά σε σύγκριση με κάποιες άλλες θέσεις. Μπορείτε γενικά να βρείτε λογικές τιμές με βάση τον προϋπολογισμό σας, με βασικούς τομείς που είναι οι περιοχές εκτός πεδίου στο επίπεδο πεδίου, το επίπεδο του Caesar's Club ή ανεμπόδιστες θέσεις στο επίπεδο Promenade.

Να πάρει εκεί

Είναι πολύ εύκολο να φτάσετε στο Citi Field. Οι ταξιδιώτες από το Μανχάταν θα πρέπει να κάνουν το μετρό # 7 από την Times Square - 42nd Street ή το Grand Central - 42nd Street, δύο στάσεις εύκολα προσβάσιμες με λεωφορείο, μετρό ή ταξί από άλλες περιοχές του Μανχάταν. Το τρένο # 7 κάνει στάσεις στο Queens καθώς κυλούν στο Flushing Meadow, έτσι ώστε να μπορείτε να φτάσετε πάντα με αυτόν τον τρόπο. Εκείνοι που προέρχονται από το Upper East Side μπορούν να πάρουν τη γραμμή N ή R και να συνδεθούν στο Queensboro Plaza, ενώ εκείνοι κοντά στο E, F, M και R μπορούν να βρουν το # 7 στη λεωφόρο Roosevelt. Ο σιδηροδρομικός σταθμός Long Island τρέχει με τρένο προς το σταθμό Mets-Willets Point από το σταθμό Penn, τον σταθμό Woodside ή οπουδήποτε στη γραμμή Port Washington. Εάν αποφασίσετε να οδηγήσετε, υπάρχει αρκετός χώρος στάθμευσης γύρω από το Citi Field που διευθύνει ο Mets.

Μεταβείτε στη δεύτερη σελίδα για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την παρακολούθηση ενός παιχνιδιού Mets στο πεδίο Citi.

Διασκέδαση Pregame & Postgame

Δυστυχώς δεν υπάρχουν πολλές επιλογές για να απολαύσετε φαγητό και ποτά γύρω από το Citi Field. Μια μεγάλη ανακαίνιση βρίσκεται στο μέλλον της περιοχής, αλλά προς το παρόν οι επισκέπτες περιορίζονται στο μπαρ του McFadden που βρίσκεται έξω από το πάρκο στην περιοχή του αριστερού πεδίου. Δεν μπορείτε να μπείτε μέσα και έξω κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά μπορείτε να μπείτε στο Citi Field για να μπείτε στο παιχνίδι εκεί μέσα. Εάν είστε πρόθυμοι να δημιουργήσετε ένα μικρό δημιουργικό, σταματήστε στο Donovan στο Woodside of Queens, ακριβώς έξω από το τρένο 7, για ένα από τα καλύτερα μπιφτέκια στη Νέα Υόρκη.

Υπάρχει επίσης μεγάλη κινέζικη κουζίνα στο Flushing με την κουζίνα Hunan, το Xi'an Famous Foods, και το Corner 28 είναι στην κορυφή της λίστας των θέσεων για έλεγχο.

Στο παιχνίδι

Το καλύτερο μέρος για να παρακολουθήσετε ένα παιχνίδι στο Citi Field είναι το φαγητό. Υπάρχουν πολλές μεγάλες επιλογές που συνδέονται με την κουλτούρα τροφίμων της Νέας Υόρκης! Αλλά πρέπει να προετοιμάσετε ανάλογα, δεδομένου ότι οι γραμμές μπορούν να πάρουν υπερβολικά μεγάλο χρονικό διάστημα. Για αρχάριους υπάρχει το Shake Shack, η # 1 τοπική αλυσίδα burger της Νέας Υόρκης, η οποία τώρα επεκτείνεται παγκοσμίως. Τα μπιφτέκια και τα κτυπήματα είναι πολύ καλά, αλλά θα περιμένετε στη γραμμή για τουλάχιστον δύο συμμετοχές. Ο καλύτερος τρόπος να αποκτήσετε το Shake Shack είναι να εμφανιστείτε στο παιχνίδι 30 λεπτά νωρίτερα, επειδή η γραμμή δεν είναι τόσο μεγάλη και χειρότερη περίπτωση που θα πάρετε το φαγητό σας ακριβώς όπως αρχίζει το παιχνίδι. Το νεοσύστατο σάντουιτς με σάντουιτς και κέικ μπέϊμπι Pat LaFreida βρίσκεται δίπλα στο Shake Shack) είναι επίσης πολύ καλές, αλλά έχουν το ίδιο θέμα γραμμής. Να ξεκινήσεις αυτές τις γραμμές πριν ξεκινήσεις το παιχνίδι Είναι μια άλλη καλή ιδέα.

Υπάρχει επίσης μια δεύτερη θέση στο επίπεδο Promenade πίσω από το εγχώριο πιάτο.

Οι γραμμές δεν είναι το πράγμα σας και δεν θα μπορούσατε να φτάσετε στο παιχνίδι ότι νωρίς, υπάρχουν ακόμα πολλές καλές επιλογές φαγητού. Ο μπλε καπνός στην άλλη πλευρά του Shack Shack στο κεντρικό πεδίο κανονικά δεν έχει μακριές γραμμές και προσφέρει πολύ καλό μπάρμπεκιου, συμπεριλαμβανομένου του χοιρινού και των φτερών.

Εκείνοι που προτιμούν τα θαλασσινά πρέπει να αρπάξουν ένα σάντουιτς ή ένα αστακό ρολό από το Catch of the Day στο κέντρο της περιοχής. Η μαμά της Corona έχει αγαπηθεί εδώ και πολλά χρόνια με το σάντουιτς και τα cannoli που προσφέρονται στο γήπεδο τροφίμων στο δεξιό πεδίο ή στο ανώτερο κατάστρωμα πίσω από το πιάτο. Οι επιλογές φαγητού συνεχίζονται με δύο μπότες για πίτσα, El Verano Taqueria για tacos και Box Frites για τηγανιτές πατάτες στο κέντρο της περιοχής φαγητού. Υπάρχει επίσης Empire State Craft στο κεντρικό πεδίο και πίσω από το εγχώριο πιάτο στην περιοχή Promenade για όλες τις ανάγκες σας για μπύρα

Υπάρχει επίσης ένας ανεμιστήρας fest στο κεντρικό πεδίο με πολλά πράγματα για τα παιδιά πριν από το παιχνίδι ή μεταξύ των συμμετοχών. Μεταξύ της δεξαμενής βυθίσματος, των βιντεοπαιχνιδιών, των κτυπήματος και των εμφανίσεων από τον κ. Met, υπάρχουν πολλοί τρόποι να διασκεδάσετε τους νέους σας.

Που να μείνω

Τα δωμάτια του ξενοδοχείου στη Νέα Υόρκη είναι τόσο ακριβό όσο κάθε πόλη στον κόσμο, οπότε μην περιμένετε να περάσετε ένα διάλειμμα στην τιμολόγηση. Είναι φθηνότερα το καλοκαίρι, αλλά τα πράγματα μπορεί να πάρουν αρκετά ακριβό την άνοιξη. Υπάρχουν πολυάριθμα ξενοδοχεία με εμπορικό σήμα μέσα και γύρω από την Times Square, αλλά ίσως να εξυπηρετηθείτε καλύτερα να μην μείνετε σε μια τέτοια εξαιρετικά εμπορική περιοχή. Δεν είστε τόσο άσχημα όσο είστε μέσα σε μια διαδρομή με το μετρό από το τρένο 7. Το Travelocity προσφέρει προσφορές της τελευταίας στιγμής, αν κάνετε λίγες μέρες πριν προλάβετε να παρακολουθήσετε το παιχνίδι.

Εναλλακτικά, μπορείτε να εξετάσετε την ενοικίαση ενός διαμερίσματος μέσω της AirBNB. Οι άνθρωποι στο Μανχάταν πάντα διαθεσιμότητα διαμέρισμα θα πρέπει να είναι λογικό ανά πάσα στιγμή του έτους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ταξίδι στον ανεμιστήρα, ακολουθήστε τον James Thompson στο Facebook, το Google+, το Instagram, το Pinterest και το Twitter.