Επισκεφθείτε το Holiday House του Little Rock 2016

Το πρώτο γεγονός διακοπών της εποχής είναι πάντα το Holiday House, το Junior League του μεγάλου ετήσιου συλλέκτη του Little Rock. Σύμφωνα με την Junior League, εδώ και 25 χρόνια, το Holiday House έχει συγκεντρώσει πάνω από 5 εκατομμύρια δολάρια για να χρηματοδοτήσει τις περιοχές προτεραιότητας της κοινότητας της JLLR, όπως Stuff the Bus, Nightingales, PARK, Kota Camp και Boosters & Big Rigs. Περισσότερο από το 80% της συνολικής χρηματοδότησης για την JLLR παράγεται από το Holiday House.

Μπορεί να είναι έρανο, αλλά είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να βρείτε μοναδικά δώρα για να πάρετε ένα άλμα στη λίστα αγορών διακοπών σας. Το Holiday House έχει επίσης μεγάλη ποικιλία τιμών και οι έμποροι συχνά προσφέρουν ειδικές προσφορές για το Σαββατοκύριακο. Πολλοί από τους εμπόρους προέρχονται από το Αρκάνσας, αλλά το Holiday House φέρνει και εμπόρους από όλη τη χώρα. Υπάρχουν 180 έμποροι προγραμματισμένοι να είναι στην εκδήλωση. Το Holiday House φέρνει συνήθως πάνω από 14.000 αγοραστές.

Όπως πάντα, το Holiday House εμφανίζεται πριν από τις Ευχαριστίες . Το 2016, είναι η 9-12 Νοεμβρίου (η 9η είναι η ειδική προεπισκόπηση). Ωστόσο, μπορείτε να πάρετε κάποια περιθώρια ευχαριστιών στο Holiday House, επειδή μερικοί από τους πωλητές πωλούν εδώδιμες λιχουδιές.

Οι προμηθευτές κυμαίνονται από εδώδιμα αντικείμενα, όπως dips και μίγματα σούπα με παιχνίδια και ρούχα για παιδιά, διακόσμηση σπιτιού, τέχνη, ρούχα και πολλά άλλα. Μπορείτε συνήθως να βρείτε διακοσμήσεις διακοπών και περιτύλιγμα δώρων, αλλά είναι στην πραγματικότητα λίγο περισσότερο από απλά αντικείμενα διακοπών.

Το Junior League προσπαθεί να βρει μοναδικούς προμηθευτές που δεν θα βρείτε οπουδήποτε αλλού.

Βλέπω πάντα μοναδικά παιχνίδια και δώρα εκεί που είναι συνήθως σε "πρέπει να έχουν" καταλόγους το έτος μετά την εμφάνισή τους στο Holiday House. Το JLLR κάνει πραγματικά καλή δουλειά να στρογγυλοποιεί νέα και καινοτόμα αντικείμενα για τους ντόπιους να αγοράσουν.

Η εκδήλωση διαρκεί ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο και μπορείτε να αγοράσετε περασμένα Σαββατοκύριακα ή ημερήσιες εκδρομές.

Η γενική αποδοχή είναι $ 10 για μία ημέρα ή $ 20 και για τις τρεις ημέρες. Μερικοί άνθρωποι επιθυμούν να πάνε με την ημέρα, να κάνουν το δρόμο τους γύρω και να κάνει μια λίστα με αυτό που θέλουν να αγοράσουν την ημέρα 2. Holiday House είναι τεράστιο, οπότε είτε αγοράστε αυτό που σας αρέσει όταν το βλέπετε ή σημειώνετε. Πιθανότατα δεν θα βρείτε ποτέ ό, τι ήθελε να αγοράσετε ξανά από τη μνήμη χωρίς να επιστρέψετε σε ολόκληρο τον κατάλογο των εμπόρων. Έχουν εμπορικούς χάρτες, οπότε αρκεί να γράφεις μόνο το όνομα του πωλητή.

Το Holiday House φιλοξενεί διάφορες ειδικές, περιορισμένες αγορές για αγορές εάν θέλετε να αποφύγετε πλήθη. Η νύχτα προεπισκόπησης είναι στις 9 Νοεμβρίου από τις 18:00 έως τις 22:00. Τα εισιτήρια για την προεπισκόπηση είναι $ 45 ή $ 75 για πρόσβαση VIP. Κυριακή βράδυ είναι 10 Νοεμβρίου από τις 6 έως 9 μ.μ. Είναι περιορισμένη είσοδος και θα υπάρξουν μεξικάνικα φαγητά και ποτά. Τα εισιτήρια είναι $ 30. Η πρωινή ιδιωτική εκδήλωση ψώνια είναι στις 10 Νοεμβρίου από 9 π.μ. έως 12 μ.μ. και είναι επίσης $ 30.

Ο Σάντα θα είναι εκεί για τα παιδιά στις 12 Νοεμβρίου από τις 9 π.μ. έως τις 12 μ.μ. Θα κάνει φωτογραφίες με τα παιδιά.

Μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια για όλες τις εκδηλώσεις στην ιστοσελίδα του Junior League.

Το Holiday House βρίσκεται στο Statehouse Convention Centre στην οδό 101 E Markham στο κέντρο του Little Rock. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κανονικό πάρκινγκ στο κέντρο της πόλης και το συνεδριακό κέντρο διαθέτει τα δικά του καταστρώματα στάθμευσης.

Τα καταστρώματα στάθμευσης βρίσκονται στην οδό Main Street 201 και δίπλα στο ξενοδοχείο DoubleTree Hilton (424 W Markham Street). Οι χώροι στάθμευσης κοστίζουν 2 $ ανά ώρα. Υπάρχει δωρεάν στάθμευση στο δρόμο αν δεν σας πειράζει η βόλτα. Η εκδήλωση μπορεί να γίνει αρκετά γεμάτη και το Σαββατοκύριακο είναι ήδη κάπως γεμάτο στο ποτάμι της αγοράς, οπότε μπορεί να έχει νόημα να παρκάρετε στο κατάστρωμα.

Η Junior League του Little Rock είναι μια οργάνωση γυναικών που δεσμεύεται να προωθήσει τον εθελοντισμό, να αναπτύξει τις δυνατότητες των γυναικών και να βελτιώσει την κοινότητα μέσω της αποτελεσματικής δράσης και της ηγεσίας των εκπαιδευμένων εθελοντών. Το Junior League του Little Rock οργανώθηκε το 1914 ως βοηθός των Ηνωμένων Φιλανθρωπικών Οργανισμών, πρόδρομος της σημερινής United Way. Η ομάδα διαχωρίστηκε από τις Ηνωμένες φιλανθρωπικές οργανώσεις το 1921 για να δημιουργήσει τα δικά της σχέδια και το 1922 συνδέθηκε με την Ένωση Νέων Πρωταθλημάτων.

Το 1929, το Junior League του Little Rock ενσωματώθηκε.