Μεγάλο πορτοκαλί υποστηρίζει τη θέση της Lucie με ένα ιδιαίτερο κούνημα

Το Big Orange Burger γιορτάζει τον αγαπημένο μήνα του Φεβρουαρίου αποδίδοντας μια πολύ σημαντική αιτία, τη θέση της Lucie. Αφού η Katherine Johnson, εργαζόμενος στο Big Orange, τερμάτισε τη ζωή της νωρίτερα φέτος, οι ιδιοκτήτες της Big Orange αποφάσισαν να δώσουν προσοχή σε μια αιτία που βοηθά άλλους νεαρούς ενήλικες στην κατάστασή της να κάνουν διαφορετική επιλογή.

Το LGBTQ (Lesbian, Gay, Bisexual, Transgender & Queer) της νεολαίας είναι περισσότερο από τέσσερις φορές πιθανό να επιχειρήσει αυτοκτονία από ό, τι οι ευθεία συνομήλικοί τους.

Αυτά τα παιδιά συχνά δεν έχουν οικογενειακή υποστήριξη, υποστήριξη από την κοινότητα ή ακόμα και φίλους που τους υποστηρίζουν. Εν μέρει εξαιτίας της απώλειας της οικογενειακής υποστήριξης, τα είκοσι έως σαράντα τοις εκατό του άστεγου πληθυσμού χαρακτηρίζονται ως LGBTQ. Δυστυχώς, πολλά τοπικά καταφύγια δεν παρέχουν διευκολύνσεις σε ανοιχτά νεανικά LGBTQ. Αυτά τα παιδιά πρέπει να κρύψουν την ταυτότητά τους ή δεν θα λάβουν βοήθεια. Συχνά αισθάνονται ότι δεν ταιριάζουν σε κανένα σημείο, και μερικές φορές βγαίνει αντιμετωπίζεται με κακοποίηση ή επίθεση. Για παράδειγμα, η Έρευνα Εθνικών Διακρίσεων Διαβήτη διαπίστωσε ότι το 22% των ανθρώπων αυτών που είχαν επιχειρήσει να αποκτήσουν πρόσβαση σε καταφύγια ανέφεραν ότι είχαν υποστεί σεξουαλική επίθεση είτε από άλλο άτομο στο καταφύγιο είτε από προσωπικό καταφυγίων.

Το Lucie's Place είναι το μοναδικό πρόγραμμα που απευθύνεται σήμερα στις ειδικές ανάγκες των άστεγων νεογέννητων LGBTQ στο Αρκάνσας. Το Lucie's Place βοηθά τους άστεγους νεαρούς ενήλικες LGBT (ηλικίας 18-25) με κάρτες, κινητά τηλέφωνα & λεπτά, προϊόντα περιποίησης, συμβουλές και παραπομπές σε άλλα προγράμματα.

Εκτός από αυτές τις μετρήσιμες υπηρεσίες, το Lucie's Place λειτουργεί επίσης ως δίκτυο υποστήριξης για τους άστεγους νεαρούς ενήλικες LGBTQ.

Ο απώτερος στόχος του διοικητικού συμβουλίου της Lucie's Place είναι να ανοίξει ένα μακροπρόθεσμο προσωρινό καταφύγιο στην κεντρική περιοχή του Αρκάνσας, το οποίο θα είναι ανοιχτό ειδικά για τους LGBTQ που έχουν αναγνωρίσει νέους ενήλικες.

Αυτή η περιοχή που δεν καλύπτεται, χρειάζεται ένα κατάλυμα όπου μπορεί να νιώσει την ασφάλεια, να πάρει τα πόδια της και να λάβει βοήθεια. Αυτό είναι όπου Big Orange (και εσείς) έρχονται μέσα.

Κατά το μήνα Φεβρουάριο, $ 3 από κάθε κούνημα υπογραφής που θα αγοράσετε θα δωριστούν στη θέση Lucie's Place. Το κούνημα της υπογραφής είναι ένα τεράστιο νόστιμο κούνημα. Είναι μια φέτα κέικ ουράνιου τόξου, παγωτό βανίλιας, σαντιγύ και πασπαλίζουμε. Είναι περισσότερο από ένα κέικ a la mode από ένα παραδοσιακό κούνημα, οπότε θα πρέπει να πάρετε το κουτάλι σας. Ωστόσο, πρέπει να το φάτε, να το φάτε και να το απολαύσετε. Απλά ρωτήστε για το Shake της Lucie ή το κούνημα της υπογραφής ή "εκείνο με το κέικ ουράνιου τόξου". Θα ξέρουν τι εννοείς.

Το Lucie's Place ξεκίνησε μια προσπάθεια χρηματοδότησης για να συγκεντρώσει 80.000 δολάρια για το μεταβατικό καταφύγιο. Το Shakes μόνο δεν θα το φέρει αυτό (αν και θα μπορούσα πιθανότατα να φάω $ 80.000 Big Shakes κόντρα πορτοκαλί), αλλά λάμψη ένα σημείο σε αυτή την οργάνωση θα τους βοηθήσει να φτάσουν το στόχο τους. Αυτοί οι έφηβοι είναι απλά παιδιά και αξίζουν ένα μέρος για να αισθάνονται ευπρόσδεκτοι, αγαπημένοι και επιθυμητοί. Δώστε μερικά δολάρια αν μπορείτε. Και οι δύο θέσεις προσφέρουν το Shake του Lucie. Το Big Orange βρίσκεται στο Midtowne Little Rock (207 N University Ave) και στο Promenade At Chenal (17809 Chenal Pkwy).

Το Μεγάλο Πορτοκαλί μενού διαθέτει πολλές μοναδικές επιλογές για μπιφτέκι, όπως η λευκή τρούφα pecorino burger και η προσωπική αγαπημένη μου, η βόμβα ατόμων. Το μενού περιλαμβάνει επίσης μερικές σαλάτες, χοιρινές πατάτες και φρεσκοτριμμένα τσιπς, ένα αρκετά συμπαγές δίσκο τυριού pimento και μερικές ακόμα επιλογές ορεκτικών. Εάν δεν είστε οπαδός μπιφτέκι ή σαλάτα, τα μαχαίρια είναι αρκετά λεπτή. Προσφέρουν ένα εξαιρετικό burger από λαχανικά και ένα πολύ καλό μπιφτέκι γαλοπούλας, το οποίο μπορείτε να υποβιβαστείτε για ένα χάμπουργκερ σε οποιοδήποτε από τα μπιφτέκια. Μεγάλο πορτοκάλι συνήθως χαρακτηρίζεται από ένα ξεχωριστό κούνημα της στιγμής (αυτό το μήνα είναι το Shake της Lucie) και μια επιλογή παραδοσιακών φαγητών: βανίλια, φράουλα, σοκολάτα, φυστικοβούτυρο και σοκολάτα και ακόμη και ένα κούνημα nutella. Μπορείτε επίσης να πάρετε ένα float. Επίσης, συνήθως διαθέτουν κάποιο είδος πίτας ή κέικ. Έχουν ένα από τα καλύτερα burgers στην πόλη, και οι γλυκές πατάτες τηγανητές πατάτες τους δεν μπορούν επίσης να χάσουν.

Οι τοποθεσίες Chenal και Midtowne διαθέτουν το ίδιο μενού και την ίδια μεγάλη υπηρεσία.