Άγαλμα της Ελευθερίας Express - Ζεύγη Yacht Harbour Cruise

Κρουαζιέρα γύρω από το κέντρο του Μανχάταν στο άνετο Yacht Zephyr

Ίσως το πιο άνετο πλοίο που προσφέρει δημόσιες περιηγήσεις στα αξιοθέατα, το Άγαλμα της Ελευθερίας Express στο πλοίο Zephyr Yacht προσφέρει μια ωραία περιήγηση στο λιμάνι της Νέας Υόρκης . Το Zephyr Yacht διαθέτει άνετα καθίσματα τόσο μέσα όσο και έξω και ένας εξειδικευμένος ξεναγός παρέχει ζωντανά σχόλια σε όλη την κρουαζιέρα. Επίσης, θα έχετε μια κοντινή όψη στο Άγαλμα της Ελευθερίας κατά τη διάρκεια της περιοδείας.

Σχετικά με την κρουαζιέρα Croft Yacht Harbour του Circle Line Downtown

Η βόλτα στο Yacht Zephyr είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να απολαύσετε το λιμάνι της Νέας Υόρκης, καθώς και να μάθετε για τη Νέα Υόρκη και να έχετε μια αίσθηση της γεωγραφίας και της διάταξης της πόλης.

Η περιήγηση μιας ώρας ταξιδεύει νοτιοδυτικά από το South Street Seaport στο Παγκόσμιο Οικονομικό Κέντρο και πίσω, περνώντας κάτω από τη Γέφυρα του Μπρούκλιν πριν επιστρέψει στην προβλήτα.

Ένας οδηγός live tour ξεδιπλώνει σε όλη τη διάρκεια της περιήγησης μέσω του συστήματος PA του πλοίου, επισημαίνοντας διάφορα αξιοθέατα και ορόσημα, μοιράζοντας την πλούσια ιστορία της Νέας Υόρκης και ακόμη και προσφέροντας στον επισκέπτη συμβουλές και απαντήσεις σε ερωτήσεις μόλις ολοκληρωθεί η περιοδεία. Το Zephyr διαθέτει μέχρι 600 επιβάτες, διαθέτει εσωτερικά και εξωτερικά καταστρώματα, δύο σνακ μπαρ και μπαρ, πολύ καθαρά μπάνια και άνετα, πολυτελή καθίσματα. Το άγαλμα της Ελευθερίας Express κρουαζιέρα αξιοθέατων είναι ίσως το καλύτερο από τις πολλές μονοήμερες κρουαζιέρες γύρω από το Μανχάταν.

Χρήσιμες συμβουλές για την κρουαζιέρα Croft Yacht Harbor στο κέντρο της πόλης

Αξιοθέατα θα δείτε στην κρουαζιέρα

Βασικές πληροφορίες:

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους