Οδηγός επισκεπτών του Bridge Brooklyn

Για πάνω από 125 χρόνια, η Γέφυρα του Μπρούκλιν έχει συνδέσει το Μανχάταν και το Μπρούκλιν

Ολοκληρώθηκε το 1883, η Γέφυρα του Μπρούκλιν είναι μία από τις παλαιότερες ανασταλτικές γέφυρες στις Ηνωμένες Πολιτείες. Που εκτείνεται σχεδόν 1600 πόδια πέρα ​​από τον Ανατολικό ποταμό, η γέφυρα του Μπρούκλιν ήταν η μεγαλύτερη γέφυρα ανάρτησης μέχρι το 1903.

Αυτό το διαρκές, ιστορικό μνημείο είναι η νοτιότερη από τις γέφυρες East River της Νέας Υόρκης. Με τους νεο-γοτθικούς πύργους, δεν μπορείτε να το χάσετε - και δεν έχουν πολλούς καλλιτέχνες με τα χρόνια που έχουν εμπνευστεί από την μεγαλοπρέπειά του, όπως ο Frank Lloyd Wright, η Γεωργία O'Keefe και ο Walt Whitman.

Περπάτημα στη γέφυρα του Μπρούκλιν

Δεν θα προσπαθήσουμε να σας πουλήσουμε τη Γέφυρα του Μπρούκλιν - αλλά θα προσπαθήσουμε να σας πουλήσουμε με την ιδέα να κάνετε μια βόλτα σε αυτό. Είναι ένα από τα μεγάλα αξιοθέατα και αξιοθέατα της Νέας Υόρκης και αξίζει τον κόπο να περάσετε.

Περάστε προσεκτικά το μοτίβο της κυκλοφορίας σε κάθε άκρο της γέφυρας και φτάστε στο διάδρομο πεζών, το οποίο είναι ένας χώρος περιπάτου όπως κανένας άλλος. Οι σανίδες που σχεδιάζουν το μονοπάτι σας οδηγούν πάνω από τον ποταμό σε ένα αξέχαστο ταξίδι. Φέρτε τη φωτογραφική μηχανή σας επειδή οι προβολές είναι εκπληκτικές.

Μπορείτε να επιλέξετε είτε να περπατήσετε από την πλευρά Brooklyn της γέφυρας προς την πλευρά του Μανχάταν ή αντίστροφα. Μπορείτε να περπατήσετε και τις δύο κατευθύνσεις αν θέλετε. Η προσωπική μου προτίμηση είναι να πάρετε το μετρό προς Μπρούκλιν (A / C σε High Street ή το 2/3 στην Clark Street) και να πάτε προς το Μανχάταν. Πιστεύουμε ότι είναι ιδιαίτερα καταπληκτικό το να φτιάξεις τον ορίζοντα του Μανχάταν, καθώς ανεβαίνεις στη γέφυρα. Είναι εκπληκτικό γύρω από το ηλιοβασίλεμα, γι 'αυτό μπορεί να είναι μια ιδέα να περάσετε τη μέρα εξερευνώντας το Μπρούκλιν ( υπάρχουν πολλά διαφορετικά πράγματα να κάνετε εκεί !) Και να σχεδιάσετε το περίπατο σας πίσω στην πόλη για να συγχρονίσετε με το ηλιοβασίλεμα.

Είστε έπειτα τέλεια για να έχετε ένα υπέροχο δείπνο στην Chinatown του Μανχάταν ή hop στο μετρό για να κάνετε ό, τι θέλετε για το βράδυ.

Εάν περπατάτε παραμείνετε περπατώντας στο μονοπάτι, καθώς πολλοί άνθρωποι κάνουν ποδήλατο στη γέφυρα και δεν θέλετε να χτυπηθείτε από ποδήλατο όταν σταματήσετε να θαυμάσετε την θέα ή να κάνετε μια φωτογραφία!

Γέφυρα του Μπρούκλιν Τοποθεσία

Κοντινότεροι σταθμοί μετρό

Για να περπατήσετε τη γέφυρα από το Μανχάταν, πάρτε το 4/5/6 στη Γέφυρα του Μπρούκλιν-Δημαρχείο, το N / R στο Δημαρχείο ή τα 2/3 στο Park Place . Για να περπατήσετε τη γέφυρα από το Μπρούκλιν, πάρτε το A / C στην High Street ή στο 2/3 στην Clark Street.

Ώρες & Εισδοχή

Η γέφυρα του Μπρούκλιν είναι ανοιχτή 24 ώρες. Δεν υπάρχει χρέωση για περπάτημα και δεν υπάρχουν τέλη για οδήγηση.

Επίσημη Ιστοσελίδα: http://www.nyc.gov/html/dot/html/infrastructure/brooklyn-bridge.shtml

Γεγονότα γέφυρας του Μπρούκλιν

Ψάχνετε για περισσότερα ελεύθερα πράγματα για να δείτε και να κάνετε στη Νέα Υόρκη ; Το περπάτημα σε όλη τη γέφυρα του Μπρούκλιν βρίσκεται στην κορυφή της λίστας μας, αλλά έχουμε και άλλα εννέα άλλα σπουδαία πράγματα που μπορείτε να κάνετε, που δεν θα κοστίζουν τίποτα!