Βρείτε το καλύτερο φθηνό δωμάτιο του ξενοδοχείου NYC

Για χρόνια, η εξεύρεση του καλύτερου φθηνού δωματίου στην αίθουσα της Νέας Υόρκης σήμαινε την πλοήγηση σε ένα ναρκοπέδιο από παπαγάλοι, παγιδευτές ή μια πολύ μακρινή πορεία τρένων.

Οι επιχειρηματίες και οι ταξιδιώτες αναψυχής δεν θέλουν κανένα από τα παραπάνω. Περιμένουν καθαρά και ασφαλή καταλύματα στην καρδιά της πόλης.

Αυτές οι τρεις απαιτήσεις εξακολουθούν να σημαίνουν μέσες τιμές άνω των 300 δολαρίων ΗΠΑ / νύχτα σε πολλές εγκαταστάσεις του Μανχάταν. Προστέθηκε στις τιμές των δωματίων ένα βαρύ φόρο πωλήσεων 14,25% ή η τιμή στάθμευσης του αυτοκινήτου σας, το οποίο μπορεί να υπερβεί τα $ 60 / νύχτα.

Οι τιμές γίνονται ακόμα υψηλότερες το καλοκαίρι ή κατά τη διάρκεια των διακοπών του Δεκεμβρίου.

Αυτά είναι μερικά από τα πιο ακριβά ακίνητα στη γη, και οι φόροι είναι υψηλοί κατά τα περισσότερα πρότυπα.

Τούτου λεχθέντος, η Νέα Υόρκη κάνει επίσης βήματα για να είναι πιο φιλική προς τους επισκέπτες. Μέρος αυτής της μεταμόρφωσης είναι η προσιτή διαμονή.

Βάλτε έναν άλλο τρόπο: υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για πλούσιες σε αξία ξενοδοχεία , αλλά πρέπει να είστε πρόθυμοι να τους αναζητήσετε.

Νέα Υόρκη με $ 50 / νύχτα;

Το Central Park Hostel προσφέρει μια θέση για ύπνο για 29 δολάρια (κρεβάτι κοιτώνα) σε ιδιωτικά δωμάτια από $ 89- $ 109 / νύχτα, συμπεριλαμβανομένου του φόρου.

Ακόμα πάρα πολύ; Μετακινηθείτε στον εξαιρετικό κατάλογο των προσφορών του προϋπολογισμού της Ny.com. Κοιτάξτε πέρα ​​από τις "μέσες τιμές" και υπάρχουν καταχωρίσεις στο εύρος $ 20- $ 50 USD / night. Περιλαμβάνουν ασφαλείς επιλογές χαμηλού κόστους όπως το YMCA.

Πιο ακριβό, αλλά κάτω από το ποσοστό επιτυχίας

Το Evelyn Hotel (πρώην Gershwin) στην περιοχή Flatiron προσφέρει τιμές $ 140 / νύχτα για ένα superior queen room.

Για την τοποθεσία, είναι πολύ χαμηλότερη από τη μέση τιμή.

Το Apple Core Hotels προσφέρει πέντε ιδιοκτησίες του Μανχάταν, ξεκινώντας από $ 120 USD / night. Τα παιδιά κάτω των 13 ετών παραμένουν ελεύθερα με τους γονείς τους. Η Apple Core αξίζει μια μακρά εμφάνιση λόγω των κεντρικών τοποθεσιών που προσφέρονται.

Για παράδειγμα, το Comfort Inn Midtown βρίσκεται κοντά στην Times Square, την περιοχή θεάτρου και το Rockefeller Center.

Έχοντας μια έδρα στο κέντρο αυτού που θέλετε να δείτε είναι μια καλύτερη συμφωνία από ένα δωμάτιο σε μια ώρα μακριά που είναι 30% φθηνότερα. Θα εξοικονομήσετε χρόνο και ο χρόνος είναι χρήματα στις διακοπές, επίσης.

Μια καλή βάση δεδομένων για αγορές είναι το nycgo.com. Μπορείτε να κάνετε αναζήτηση ανά γειτονιά. Hipmunk.com είναι επίσης ένας εξαιρετικός πόρος αναζήτησης.

Τι συμβαίνει με μια εναλλαγή κατοικίας ή κατ 'οίκον; Πολλοί Νέα Υόρκοι αναζητούν καταλύματα αλλού και μπορεί να είναι πρόθυμοι να σας φιλοξενήσουν. Ελέγξτε τη μηχανή αναζήτησης στο HomeAway.com. Κάντε κλικ στο "Ταξιδιωτικές Προσφορές". Μια πρόσφατη αναζήτηση εδώ έδειξε 30 ιδιότητες της Νέας Υόρκης. Πολλοί δεν θα ταιριάζουν στις απαιτήσεις της τοποθεσίας σας, επομένως αγοράστε προσεκτικά. Ορισμένοι ιδιοκτήτες σπιτιού είχαν συγκεκριμένους προορισμούς για ανταλλαγές, αλλά πολλοί ήταν ανοικτοί στις προσφορές. Ένας άλλος πόρος για Κορυφαία φθηνά ξενοδοχεία στη Νέα Υόρκη μπορεί να βρεθεί στο site του travelplanet.com της Νέας Υόρκης Travel. Εδώ θα βρείτε συνδέσεις με ξενοδοχεία, τιμές δωματίων και ακόμη και οδηγίες για το μετρό για κάθε ιδιοκτησία.

Περισσότερες πληροφορίες: Βρείτε περιηγήσεις για αξιοθέατα και διασκέδαση στη Νέα Υόρκη .

Επιστροφή στο κύριο μενού για τη Νέα Υόρκη σχετικά με έναν προϋπολογισμό .