Υπολογίζοντας το κόστος του μωρού, την αύξηση μιας οικογένειας στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης

Δωρεάν Online "Κόστος της αύξησης ενός παιδιού" Υπολογιστής έχει πλεονεκτήματα, μειονεκτήματα

Οι οικονομικές συνέπειες της έναρξης μιας οικογένειας ή της κατοχής ενός δεύτερου ή τρίτου παιδιού μπορεί να είναι τρομακτικές. Και οπουδήποτε στη Νέα Υόρκη, συμπεριλαμβανομένου του Μπρούκλιν, το οικογενειακό κόστος ζωής οδηγεί το υψηλό κόστος στέγασης της Νέας Υόρκης.

Ο δωρεάν υπολογιστής ηλεκτρονικών υπολογιστών υπολογίζει τα πρώτα τέκνα του παιδιού με τουλάχιστον 300,000 δολάρια από τη γέννηση έως την ηλικία των 18 ετών

Οι γονείς από το Park Slope μέχρι το Williamsburg μπορούν να αρχίσουν να δουλεύουν για το πόσο κοστίζει η αύξηση του παιδιού στο Μπρούκλιν χρησιμοποιώντας αυτό το δωρεάν online κόστος για την αύξηση του παιδιού αριθμομηχανή .

Μια δημόσια υπηρεσία από το Υπουργείο Γεωργίας των ΗΠΑ, το κόστος της ανύψωσης ενός παιδιού Υπολογιστής δίνει μια ευρεία ιδέα για το πόσο μια συγκεκριμένη αμερικανική οικογένεια θα δαπανήσει, κατά μέσο όρο, ανά παιδί.

Είναι απλό στη χρήση. Το πιο σημαντικό, μπορείτε να το προσαρμόσετε στις δικές σας περιστάσεις στο Μπρούκλιν.

Το κόστος μιας οικογένειας στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης

Πάρτε την περίπτωση ενός υποθετικού ζευγαριού Brooklyn με δύο εισοδήματα με κοινό εισόδημα μεταξύ περίπου $ 50.000 και $ 100.00. Σύμφωνα με το κόστος της αύξησης ενός παιδικού αριθμομηχανή, το πρώτο παιδί του ζευγαριού θα κοστίσει 16.663 δολάρια για ένα χρόνο. Πάνω από δεκαοκτώ χρόνια, αυτό ανέρχεται σε περίπου 300.000 δολάρια.

Αν η ίδια οικογένεια είχε δύο παιδιά ηλικίας 1 και 4 ετών, το ετήσιο κόστος για τα δύο παιδιά υπολογίζεται σε 26.650 δολάρια. (Είναι λιγότερο από διπλάσιο, επειδή το λογισμικό Cost of Raising a Child Calculator υποθέτει ότι ορισμένα έξοδα συνδέονται με το πρώτο παιδί, κυρίως ένα μεγαλύτερο σπίτι.)

Το ετήσιο κόστος τριών παιδιών κάτω των έξι ετών εκτιμάται σε μόλις 31.000 δολάρια.

Αυτό είναι κυριολεκτικά δύο επιπλέον παιδιά, για την τιμή ενός.

Οικογενειακοί παράγοντες προϋπολογισμού που περιλαμβάνονται στο κόστος της ανύψωσης υπολογιστών παιδιών

Παράγοντες οικογενειακού προϋπολογισμού που παραλείφθηκαν στο κόστος της ανύψωσης ενός υπολογιστικού παιδιού

Μεγάλα εισιτήρια - εξοικονόμηση για κολέγιο και ανασφάλιστα έξοδα υγείας, καλοκαιρινό καταυλισμό και οικογενειακά ταξίδια - δεν περιλαμβάνονται στον υπολογισμό αυτό. Ούτε είναι προσωπικά δώρα, μεγάλα πάρτυ, μαθήματα μπαλέτου, φιλανθρωπικές εισφορές ή νομικά έξοδα.

Αυτές οι παραλείψεις έχουν προκαλέσει κάποια ire. Για παράδειγμα, ένα άρθρο Time Magazine περιγράφει τρόπους με τους οποίους η αριθμομηχανή υποτιμά το πραγματικό κόστος της κατοχής μιας οικογένειας.

Επιπλέον, δεν αρχίζει να περιλαμβάνει αστικούς τρόπους ζωής για πολλές οικογένειες του Μπρούκλιν. Ο παράγοντας στις νταντάδες ή στα ιδιωτικά σχολεία (τα δίδακτρα μπορούν να τρέξουν πάνω από 30.000 δολάρια ετησίως) και μπορεί να φαίνεται καλύτερο να μην γνωρίζουμε ακριβώς πόσο θα κοστίσει για να μεγαλώσει μια οικογένεια στο Μπρούκλιν.

Στοιχεία και Περιορισμοί των Υπολογιστών Εκτιμήσεις των Κόστος Παιδιών στο Μπρούκλιν

Οι εκτιμήσεις που προκύπτουν από το κόστος της ανάλυσης παιδικού αριθμομηχανή βασίζονται σε ευρεία στοιχεία έρευνας, τα οποία προέρχονται από την ετήσια στατιστική έρευνα του Κέντρου για την Πολιτική Διατροφής και την Προώθηση του USDA, που ονομάζεται "Δαπάνες για τα παιδιά με οικογένειες".

Τα δεδομένα είναι διαθέσιμα μόνο σε μεγάλες γεωγραφικές περιοχές. Το Μπρούκλιν εμπίπτει στο βορειοανατολικό τμήμα, το οποίο περιλαμβάνει το Κοννέκτικατ, το Μάιν, τη Μασαχουσέτη, το Νιου Χάμσαϊρ, το Νιου Τζέρσεϋ, τη Νέα Υόρκη, την Πενσυλβάνια, το Ρόουντ Άιλαντ και το Βερμόντ. Η Νέα Υόρκη, προφανώς, είναι ακριβότερη - και το Μπρούκλιν, επίσης - από ό, τι το μεγαλύτερο μέρος της υπόλοιπης βορειοανατολικής περιοχής.

συμπέρασμα

Το κόστος της ανύψωσης ενός υπολογιστικού παιδιού είναι μια ατελής αλλά χρήσιμη υπηρεσία. Οι γονείς του Μπρούκλιν, ή οι άνθρωποι που σκέπτονται να έχουν μια οικογένεια, μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για να εξαπατήσουν τα στοιχεία του προϋπολογισμού που ισχύουν για τις δικές τους περιστάσεις.

Η καλύτερη συμβουλή για να υπολογίσετε πόσο κοστίζει η αύξηση μιας οικογένειας στο Μπρούκλιν; Χρησιμοποιήστε την ηλεκτρονική αριθμομηχανή ως σημείο εκκίνησης. Στη συνέχεια, κάντε το δικό σας προϋπολογισμό.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Online Υπολογιστή για τον προσδιορισμό του κόστους της ανύψωσης μιας οικογένειας στο Μπρούκλιν

Πλεονεκτήματα