Οι 8 καλύτερες παραλίες κοντά στη Μπανγκόκ

Οι παραλίες της ηπειρωτικής χώρας κοντά στην Μπανγκόκ φαίνεται απασχολημένες σε σύγκριση με τις πολλές επιλογές νησιών της Ταϊλάνδης . Κατά τη διάρκεια της υψηλής περιόδου όταν ο καιρός είναι καλύτερος , τα Σαββατοκύριακα μπορεί να είναι φρενίτιδα σε μερικές εκτάσεις. Αλλά όταν ο χρόνος είναι χαμηλός, οι παράκτιες παραλίες κάνουν εξαιρετικές επιλογές για να βγούμε από την πρωτεύουσα για λίγες μέρες.

Σίγουρα, η Μπανγκόκ έχει τα γούστα της. Εκεί φθάνουν οι περισσότεροι ξένοι ταξιδιώτες. Το μητροπολιτικό τρελλό σπίτι των 14,6 εκατομμυρίων κατοίκων συχνά χρησιμεύει ως η πρώτη εντύπωση της Ταϊλάνδης. Αλλά πάρα πολύς χρόνος στη συγκεκριμένη καρδιά της Ταϊλάνδης μπορεί να πάρει τα διόδια. η ρύπανση και η αέναη κυκλοφοριακή φθορά στα νεύρα μόλις εξαφανιστεί η ευδαιμονία τόσων ευκαιριών φαγητού και ψώνια.

Ευτυχώς, οι ταξιδιώτες ευλογούνται με λίγες αποστάσεις από την Μπανγκόκ . Πράσινο τοπίο και φρέσκο ​​αέρα περιμένουν. Οι καλύτερες επιλογές, βεβαίως, βάζουν τα κουρασμένα πόδια στην άμμο και όχι στο ατμό σκυροδέματος.

Τι συμβαίνει με το Pattaya;

Παρόλο που η Pattaya απέχει μόνο δύο ώρες από την Μπανγκόκ, θα ήταν δύσκολο να χαρακτηριστεί ως "καλύτερο" σε τίποτα εκτός από τη νυχτερινή ζωή και την άθλια ψυχαγωγία ενηλίκων. Σύμφωνα με τα πρότυπα της Νοτιοανατολικής Ασίας, οι παραλίες δεν είναι καν πολύ ωραίες. Αλλά η παραλία δεν είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο η Pattaya παραμένει απασχολημένη.

Παρά τις πρόσφατες προσπάθειες της κυβέρνησης να μετατρέψει την Πατάγια σε προορισμό συνεδρίων και ίσως να προσελκύσει σε μερικές ακόμη οικογένειες, η δεκαετία παλιά φήμη που κέρδισε ως επίκεντρο του σεξουαλικού τουρισμού της Ταϊλάνδης θα είναι δύσκολο να αλλάξει.

Μερικοί επισκέπτες καταφέρνουν να κλείνουν τα μάτια και να απολαμβάνουν την παραλία ούτως ή άλλως, αλλά με τόσες πολλές άλλες υπέροχες παραλίες κοντά στην Μπανγκόκ που υπόσχονται λιγότερες παρενοχλήσεις, γιατί να ενοχλείτε;