Κάρτες έκπτωσης για νέους και φοιτητές

Πώς μπορείτε εύκολα να καταγράψετε τις εκπτώσεις σπουδαστών καθώς ταξιδεύετε

Ένα από τα καλύτερα προνόμια των φοιτητικών ταξιδιών έχει πρόσβαση σε χιλιάδες εκπτώσεις. Θα είστε σε θέση να σκοράρει φθηνότερες τιμές για τα πάντα, από διαμονή σε πτήσεις? εισιτήρια εισόδου στις εκδρομές.

Δεν χρειάζεται καν τεχνικά να είσαι μαθητής.

Εάν είστε ταξιδιώτης ηλικίας κάτω των 26 ετών, θα μπορείτε επίσης να πάρετε μερικές εκπτώσεις για τον εαυτό σας, χάρη στις πολλές κάρτες έκπτωσης για νέους που είναι διαθέσιμες για εσάς.

Και δεν είναι απλώς εκπτώσεις ταξιδιού στις οποίες έχετε πρόσβαση είτε - πολλές από αυτές τις κάρτες σας δίνουν εκπτώσεις στα πρακτικά όσα μπορείτε να σκεφτείτε.

Εδώ είναι μερικές από τις καλύτερες επιλογές.

ISIC: Η διεθνής ταυτότητα σπουδαστών

Οι φοιτητές πλήρους φοίτησης οι οποίοι είναι 12 ετών και άνω μπορούν να πάρουν τα χέρια τους σε μια ISIC (International Student Identity Card) για να κερδίσουν εκπτώσεις για πτήσεις, καταλύματα, ψώνια, διασκέδαση και πολλά άλλα.

Θα έχετε επίσης δωρεάν ταξιδιωτική ασφάλιση ενώ ταξιδεύετε εκτός των ΗΠΑ μέσω αυτής της κάρτας (αν και είναι βασική), καθώς και κερδίζοντας φθηνά διεθνή τηλεφωνήματα. Αυτό είναι ένα τεράστιο επίδομα για τους ταξιδιώτες!

Η κάρτα, η οποία κοστίζει περίπου 25 δολάρια και είναι καλή μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου κάθε έτους, εκδίδεται από τη Διεθνή Συνομοσπονδία Φοιτητών Ταξιδιών (ISTC) και εάν πρόκειται να πάτε με μία κάρτα έκπτωσης σπουδαστών, αυτή είναι αυτή που θα προτείνω . Για $ 25 το χρόνο, σίγουρα θα κάνετε τα χρήματά σας πίσω και θα εξοικονομήσετε αρκετές εκατοντάδες αν έχετε προγραμματίσει μερικά ταξίδια.

Ελέγξτε έναν πλήρη κατάλογο των εκπτώσεων που θα δικαιούστε και διαβάστε το άρθρο μας σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο θα λάβετε μια κάρτα ISIC .

IYTC: Η Διεθνής Κάρτα Ταξιδιών Νέων

Η διεθνής κάρτα ταξιδιού νέων (IYTC) εκδίδεται από το ISTC (όπως το ISIC), είναι μια κάρτα έκπτωσης για ταξιδιώτες κάτω των 26 ετών που δεν είναι εγγεγραμμένοι στο σχολείο.

Προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εκπτώσεων για ταξίδια νέων - όχι τόσο πολύ όσο το ISIC, αλλά μπορεί να αξίζει τον κόπο αν θα ταξιδέψετε. Θα κοστίσει μόνο $ 22 το χρόνο και έρχεται με δωρεάν ταξιδιωτική ασφάλιση επίσης.

Η κάρτα Advantage Student

Η κάρτα Advantage Student παρέχει εκπτώσεις φοιτητικών ταξιδιών, λιανικής και ψυχαγωγίας για ετήσια εισφορά συμμετοχής 20 $ (προσθέστε έως και τρία χρόνια συμμετοχής στα $ 10 ανά).

Όσον αφορά το αν αξίζει τον κόπο, εξαρτάται πραγματικά από το πώς θα ταξιδέψετε. Για τους ταξιδιώτες, θα κερδίσετε το 15% από τους ναύλους Amtrak και Greyhound, και θα πάρετε επίσης το τέλος κράτησης $ 2 HostelWorld σας παραιτηθεί. Όλα αυτά ακούγονται εξαιρετικά, αλλά θα πρέπει να έχετε κατά νου ότι μπορείτε να πάρετε μια έκπτωση φοιτητών Greyhound χωρίς την κάρτα και ότι η Amtrak δίνει την ίδια έκπτωση στους κατόχους καρτών ISIC. Το κύριο επίδομα, λοιπόν, είναι η εξοικονόμηση στο τέλος κράτησης HostelWorld. Αν σχεδιάζετε ένα μεγάλο ταξίδι ή πολλά ταξίδια, η εκτόξευση $ 20 στην κάρτα Student Advantage Card θα είναι μια καλή συμφωνία. Αν όχι, πάρτε το ISIC αντί.

ISEC: Η Διεθνής Κάρτα Ανταλλαγής Φοιτητών

Η κάρτα $ 25 ISE προσφέρει πολλές από τις ίδιες εκπτώσεις με την κάρτα ISIC (παραπάνω).

Εκδίδεται στους ταξιδιώτες ηλικίας κάτω των 26 ετών, η εκδοχή της κάρτας "Νεολαία" δεν προσφέρει τόσο πολλές εκπτώσεις όσο και η εκδοχή "Student", που εκδίδεται σε εγγεγραμμένους φοιτητές. Αξίζει? Ρίξτε μια ματιά στις προσφερόμενες εκπτώσεις, τις συγκρίνετε με αυτές που προσφέρονται από το ΔΤΤΒ και δείτε ποιες από αυτές θα είναι πιο πολύτιμες για εσάς. Δεν χρειάζεται να επιλέξετε μόνο ένα, αν και οι δύο ακούγονται καλά, πάρτε τους και τους δύο!

Κάρτες έκπτωσης Hostel

Οι εκπτωτικές κάρτες Hostel προσφέρουν εκπτώσεις σε ορισμένες διανυκτερεύσεις σε ξενώνα και μερικά πρόσθετα οφέλη. Ορισμένες κάρτες κάρτας με κάρτες έκπτωσης προσφέρουν μόνο να παραιτηθούν από τα τέλη online κράτησης, τα οποία μπορεί να καλύπτονται από τα παραπάνω φύλλα. Το μεγάλο Hostelling International hostel διαθέτει μια κάρτα έκπτωσης που αξίζει να εξεταστεί, η οποία λειτουργεί σαν μια κάρτα πίστης, αλλά διαβάστε για να διαπιστώσετε αν μια κάρτα έκπτωση ξενώνα αξίζει τον κόπο σε εσάς.

Αυτό το άρθρο έχει επεξεργαστεί και ενημερωθεί από την Lauren Juliff.