Η κάρτα έκπτωσης Student Advantage

Αποκτήστε αποκλειστικές προσφορές για ταξίδια, ψυχαγωγία και ψώνια

Εάν είστε φοιτητής, μπορείτε να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα Student Advantage (SA) για χαμηλό ετήσιο επιτόκιο και να πάρετε εκπτώσεις για ταξίδια, ψώνια και ακόμη και ειδικές εκδηλώσεις και συναυλίες.

Η κάρτα έκπτωσης Student Advantage επιτρέπει στους φοιτητές να λαμβάνουν αποκλειστικές εκπτώσεις από μεγάλους λιανοπωλητές, ταξιδιωτικούς φορείς και παρόχους ψυχαγωγίας που συνεργάζονται με το πρόγραμμα. Επιπλέον, μπορείτε να ψωνίζετε online σε τοπικά καταστήματα και να λαμβάνετε εβδομαδιαία ηλεκτρονικά μηνύματα και ενημερώσεις σχετικά με ειδικούς διαγωνισμούς και προσφορές και περιορισμένες προσφορές χρόνου.

Είναι εξαιρετικά εύκολο να κάνετε αίτηση για μια κάρτα σπουδαστών Advantage Card και διαρκεί μόνο μερικά λεπτά. Το πρώτο σας βήμα είναι να εγγραφείτε εγγράφοντας online. Απλά συμπληρώστε τις συνήθεις πληροφορίες, όπως το όνομα και τη διεύθυνσή σας, καθώς και το όνομα του κολλεγίου σας (πρέπει να είστε εγγεγραμμένος φοιτητής) και, στη συνέχεια, πληρώστε την αμοιβή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα . Αφού λάβετε την κάρτα σας με το ταχυδρομείο, μπορείτε να ξεκινήσετε την αποθήκευση.

Εκπτώσεις που προσφέρονται με την κάρτα Advantage Student

Το πρόγραμμα Student Advantage συνεργάζεται με πάνω από 30 διαφορετικούς λιανοπωλητές, ταξιδιωτικά γραφεία, εταιρείες ενοικίασης και παρόχους ψυχαγωγίας για να προσφέρει στους φοιτητές ειδικές προσφορές εξοικονόμησης για κοινά έξοδα. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές για να λάβετε εκπτώσεις από διαφορετικές εταιρείες που πιθανότατα θα βρείτε κάποιο είδος αποταμίευσης, ανεξάρτητα από το τι πρέπει να αγοράσετε.

Όταν πρόκειται για ταξίδια, όμως, εδώ είναι οι εταίροι εκπτώσεων Travel Student Advantage Card:

Υπάρχουν επίσης πολλές άλλες εκπτώσεις που περιλαμβάνουν επιλογές ψυχαγωγίας, καταστήματα εγχώριων αγαθών και λιανοπωλητές ειδών ένδυσης:

Ανεξάρτητα από το τι χρειάζεστε για να ξοδέψετε χρήματα, η εγγραφή στο πρόγραμμα Student Advantage μπορεί να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στο ταξίδι σας και στο σπίτι - αλλά αξίζει πραγματικά το κόστος;

Γιατί η κάρτα Advantage Student αξίζει την τιμή

Ο καθορισμός του εάν το ετήσιο τέλος ενός χρόνου αξίζει το κόστος για να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα εκπτώσεων για το Student Advantage έρχεται πραγματικά κάτω από το πόσο προγραμματίζετε να δαπανήσετε μέσα σε ένα χρόνο. Αν σκοπεύετε να ξοδέψετε χρήματα στις ταινίες, στο Target ή στα ταξίδια, οι πιθανότητες είναι να επωφεληθείτε από αυτό το πρόγραμμα.

Εάν το κολέγιο σας δεν είναι κοντά στους γονείς σας και σχεδιάζετε να τους επισκέπτεστε τακτικά, για παράδειγμα, η πρόσβαση σε εκπτώσεις με το Greyhound και τη Expedia θα μπορούσε να σας εξοικονομήσει αρκετά χρήματα για να επιστρέψει το μικρό εφάπαξ τέλος.

Από την άλλη πλευρά, αν σκοπεύετε να ξοδέψετε μερικές εκατοντάδες στο Target κατά τη διάρκεια του έτους, θα εξοικονομήσετε περισσότερα από όσα έχετε ξοδέψει για να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα.

Με περισσότερους από 30 λιανοπωλητές και πωλητές ως συνεργάτες, το πρόγραμμα Student Advantage αξίζει πραγματικά την τιμή της υπηρεσίας. Επιπλέον, θα έχετε αποκλειστική πρόσβαση σε προσφορές περιορισμένου χρόνου, συμπεριλαμβανομένων των καταστημάτων που βρίσκονται γύρω από το συγκεκριμένο πανεπιστήμιο ή πανεπιστήμιο.

Άλλα προγράμματα και προσφορές έκπτωσης

Παρόλο που η κάρτα Student Advantage σίγουρα αξίζει να εγγραφείτε, υπάρχουν πολλές άλλες εκπτώσεις φοιτητικών ταξιδιών και προσφορές που προσφέρονται μέσω δημοφιλών ιστοχώρων ταξιδιού επίσης. Μπορεί να μπορείτε να αποθηκεύσετε περισσότερα χωρίς να ξοδέψετε τα χρήματα σε μια κάρτα - με λίγη έρευνα.

Εναλλακτικά, θα μπορούσατε να ελέγξετε την κάρτα ISIC για να δείτε εάν αυτή θα ήταν μια καλύτερη επιλογή για τη ζωή σας. Η Διεθνής Κάρτα Ταυτότητας φοιτητών κοστίζει μερικά δολάρια περισσότερο, αλλά μερικές φορές προσφέρει μεγαλύτερη διεθνή εξοικονόμηση στα ταξίδια.

Μπορεί να αξίζει καν να πάρει και τα δύο, αν θα κάνετε πολλά ταξίδια κατά το επόμενο έτος.

Υπάρχουν πολλές κάρτες έκπτωσης που διατίθενται στους φοιτητές - μερικές φορές μπορεί να θέλετε να αγοράσετε όλους τους για να επωφεληθείτε πλήρως, αλλά μερικές φορές μόνο μία θα είναι η τέλεια εφαρμογή για εσάς. Μπορείτε να συγκρίνετε τα οφέλη με την ανάγνωση για όλες τις κάρτες έκπτωσης ταξιδιού φοιτητών και νέων .

Αυτό το άρθρο έχει επεξεργαστεί και ενημερωθεί από την Lauren Juliff.