Το Glittering Plaza Lights Event ξεκινάει από την περίοδο των διακοπών στο Kansas City

Ξεκινώντας από τις διακοπές των Χριστουγέννων στη Νύχτα των Ευχαριστιών

Εάν επισκέπτεστε το Kansas City κατά τη διάρκεια της ημέρας των ευχαριστιών, είστε ακριβώς στην ώρα σας για να πιάσετε το ετήσιο kickoff για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, το Plaza Lights Event στο Kansas City Country Club Plaza. Από την πρώτη του τελετή το 1930, αυτό το ετήσιο γεγονός έχει γίνει μια από τις πιο εντυπωσιακές παραδόσεις διακοπών στην περιοχή.

Η εκδήλωση φωτισμού πραγματοποιείται το βράδυ της ημέρας των ευχαριστιών και σηματοδοτεί την επίσημη έναρξη των Χριστουγέννων στο Kansas City και τα φώτα παραμένουν από την δύση του ηλίου έως τις 3 π.μ. από τη στιγμή του φωτισμού μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου.

Για να προετοιμαστούν, οι εργαζόμενοι από την εταιρία Kansas City Power and Light Company (KCP & L) χρησιμοποιούν περισσότερα από 80 μίλια φώτα με 280.000 λαμπερούς λάμπες κοσμημάτων για την προβολή φωτισμού διακοπών. Μόλις φωτιστούν, αυτά τα φώτα φωτίζουν 15 μπλοκ της ισπανικής εμπνευσμένης εμπορικής περιοχής Country Club Plaza , περιγράφοντας κάθε θόλο, πύργο και παράθυρο για να δημιουργήσουν ένα λαμπερό τοπίο των Χριστουγέννων για τους τουρίστες.

Χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώνουν το βράδυ των Ευχαριστιών για την ετήσια Τελετή Πλατφόρμας Φωτισμού, όταν ένας διάσημος προσκεκλημένος ξεδιπλώνει τον διακόπτη που ενεργοποιεί την οθόνη του δημόσιου φωτισμού που θα παραμείνει καθ 'όλη κατά τη διάρκεια των διακοπών στο τέλος του έτους και τον Ιανουάριο.

Πρόγραμμα και κύρια αξιοθέατα της εκδήλωσης

Η ίδια η τελετή πραγματοποιείται σε μια τεράστια σκηνή που βρίσκεται στο δρόμο Nichols Road και Pennsylvania Avenue μπροστά από Brio και Burberry και ερμηνευτές, μουσικούς και η ορχήστρα τελετών Plaza Lighting εκτελούν εδώ όλη την εκδήλωση. καθώς τα φώτα συνεχίζονται, τα ελικόπτερα πετούν πάνω από τους ανθρώπους που θέλουν μια κοντινή όψη του θεάματος.

Όποιος δεν μπορεί να καταφέρει να δει την εκδήλωση αυτοπροσώπως, μπορεί να παρακολουθήσει και το KSHB Channel 41, το οποίο φιλοξενεί συνήθως την τελετή και τις τηλεοπτικές εκπομπές που ζουν. Για να επιβεβαιώσετε τους χρόνους και τον τόπο, συμβουλευτείτε την ιστοσελίδα της Country Club Plaza.

Από τις 5 έως τις 6 το βράδυ, η εκδήλωση ξεκινά με μια προ-εμφάνιση με δώρα και παραστάσεις από το τοπικό ταλέντο που ακολουθείται από την επίσημη τελετή φωτισμού, η οποία ξεκινά στις 6 μ.μ.

Το 2017 σηματοδοτεί την 88η Ετήσια Τελετή Φωτισμού KCP & L Plaza και η ίδια η τελετή ολοκληρώνεται με τα φώτα της περιοχής να αναποδογυρίζονται από έναν επίτιμο επισκέπτη λίγο πριν τις 7 μ.μ.

Μια συναυλία μετά τη συναυλία κλείνει τη νύχτα από τις 7 έως τις 8 μ.μ. και τα φώτα παραμένουν μέχρι τις 3 το πρωί κάθε βράδυ για το υπόλοιπο της χρονιάς. Έτσι, ακόμη και αν χάσετε το κύριο γεγονός, μπορείτε ακόμα να έρθετε και να εξερευνήσετε το όμορφα φωτισμένο Country Club Plaza οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια της περιόδου των διακοπών.

Άλλα αξιοθέατα και καταλύματα

Εάν σχεδιάζετε να μείνετε στην πόλη του Κάνσας για την ημέρα των ευχαριστιών για να πιάσετε το ετήσιο γεγονός της πλατείας Lights, υπάρχουν πολλά άλλα πράγματα να κάνετε στην περιοχή, ενώ περιμένετε να ξεκινήσει η παράδοση της βραδιάς των ευχαριστιών.

Το Country Club Plaza διαθέτει δεκάδες καταστήματα, πολλά ξενοδοχεία, μερικά εξαιρετικά εστιατόρια και ένα πλήθος από εστιατόρια και μπαρ με μέτρια τιμή. Ενώ περιμένετε τα φώτα να αναπηδούν, περπατήστε κάτω από τους δρόμους εμπνευσμένους από την Ισπανία και πάρτε όλα αυτά που προσφέρει αυτή η εμπορική περιοχή.

Μόλις είστε έτοιμοι να γυρίσετε για τη νύχτα μετά από όλα εκείνη την ημέρα της ευχαριστίας Τουρκία, μπορείτε να επιλέξετε από Courtyard by Marriot, Embassy Suites, το Fontaine, το Hampton Inn, το Holiday Inn, το Intercontinental Hotel, το Kansas City Marriot, το Raphael Hotel, Το Inn, το Sheraton Suites και το Southmoreland Inn για τις διανυκτερεύσεις σας.