Περιοχή Σταυροφόρων Πρώτη Παρασκευή

Τι συμβαίνει στο κέντρο της πόλης ;:

Αν έχετε κάνει μια επίσκεψη στο κέντρο του Kansas City πρόσφατα, θα πρέπει να έχετε παρατηρήσει κάτι σοβαρό συμβαίνει στην περιοχή Crossroads. Τα κακοτράχαλα κτίρια έχουν μετατραπεί σε γκαλερί τέχνης ισχίου, ενώ οι καταρρέουσες επιχειρήσεις μεταμορφώθηκαν σε μοντέρνα εστιατόρια. Αν έχετε προσπαθήσει ποτέ να οδηγήσετε εκεί την πρώτη Παρασκευή του μήνα, πιθανότατα έχετε κολλήσει σε μια εκπληκτική κυκλοφοριακή συμφόρηση.

Τι συμβαίνει στη μέση της πόλης του Κάνσας, ρωτάτε;

Πρώτος Οδηγός Παρασκευής:

Τι ακριβώς είναι "Πρώτη Παρασκευή;":

Την πρώτη Παρασκευή κάθε μήνα, οι γκαλερί τέχνης, τα στούντιο και τα εστιατόρια της Κοινότητας Crossroads ανοίγουν τις πόρτες τους για να παρουσιάσουν τοπικούς και εθνικούς καλλιτέχνες. Όπως και η ήδη καθιερωμένη Πρώτη Παρασκευή του Φοίνιξ και του Χιούστον, η έκδοση του Kansas City φιλοξενεί μια ελεύθερη βραδιά καλλιτεχνικής ψυχαγωγίας όπου οι άνθρωποι συγκεντρώνονται για να απολαύσουν την τοπική και εθνική τέχνη, την εταιρεία άλλων και ακόμη και ένα δωρεάν ποτήρι κρασί.

Τοποθεσία:

Η κοινότητα Crossroads είναι μια μεγάλη περιοχή στο κέντρο της πόλης Kansas City που οριοθετείται από την 15η Στ., I-35, την περιοχή Freighthouse και την λεωφόρο Troost. Η καρδιά της Περιφέρειας Τεχνών Crossroads βρίσκεται στην 20η Στ. Και στη Βαλτιμόρη.

Πληροφορίες Γκαλερί:

Οι Γκαλερί ανοίγουν τις πόρτες τους στο κοινό και έχουν ελεύθερη είσοδο από τις 7-9 μ.μ. Κάποιες γκαλερί που δεν πρέπει να αγνοηθούν περιλαμβάνουν το The Blue Gallery (19th and Grand), τη γκαλερί σύγχρονης τέχνης Sherry Leedy (20η και τη Βαλτιμόρη), το Cube στο Beco (19η και τη Βαλτιμόρη) και το κέντρο τέχνης Leedy-Voulkos (20ος και κύριος) , που όλα προσφέρουν κάτι για κάθε είδος εραστή της τέχνης - από τον εκτιμητή έως τον σοβαρό γνώστη.

Ακριβώς μια συμβουλή:

Πολλά εστιατόρια στην οδό Crossroad προσφέρουν ορεκτικό και ποτά ειδικά για την Πρώτη Παρασκευή. Οι περισσότεροι όπως το The City Tavern (101 W 22nd) που ανοίγει το αίθριο τους για τους επισκέπτες της πρώτης Παρασκευής που θα ήθελαν ένα ποτήρι κρασί ή ένα γρήγορο σνακ (σπανάκι και αγκινάρα βουτιά είναι ένα FF αγαπημένο) πριν ξεκινήσετε στην επόμενη Πινακοθήκη.

Είναι ο γείτονας της γειτονιάς, η Lidia's, προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από ιταλικά ορεκτικά (σκεφτείτε γρήγορα τα καλαμάρια ή bruchetta) ως ένα μέρος για να συναντήσετε φίλους.

Ωραίος καιρός?:

Οι πρώτες Παρασκευές, ενώ πραγματοποιούνται καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, δεν πρέπει να χάσετε κατά τη διάρκεια των θερμών καλοκαιρινών και πτωτικών μηνών. Αυτή τη φορά του χρόνου ολόκληρη η πόλη μπαίνει στην κούρσα των πραγμάτων και το πλήθος διαχέεται στους δρόμους με πωλητές και συγκροτήματα δρόμου που προσθέτουν στο πολιτιστικό μείγμα.