Απόκριες στοιχειώδεις στο κόσμους της διασκέδασης

Απόκριες στοιχειώδεις στο κόσμους της διασκέδασης:

Γκρινιάδες κακοί, ανατριχιαστικοί κλόουν, τρομακτικοί δαίμονες, κοστουμιωμένοι χαρακτήρες ... είναι το εντυπωσιακά τρομακτικό μέρος της αποκριάς. Αν αγαπάτε να τρομοκρατηθείτε - τα Worlds of Fun τον τρομάζει το 2011 με τις υπέροχα τρομακτικές αποκριές του Haunts - ένα ανατριχιαστικό γεμάτο διασκέδαση το βράδυ της Παρασκευής και του Σαββάτου. Από ακραίες σκηνές και τρελός καρναβάλι σε ένα στρατόπεδο που δεν θα είσαι σίγουρος ότι θα το ξεπεράσεις - ξεχνάμε το μέλι με τα βόλτα, απλά περπατώντας γύρω από το Halloween Haunts θα τρομάξει το μωρό από εσένα.

Αλλά ... είναι πραγματικά τρομακτικό ;:

Ως ενήλικας, πρέπει να πω ότι ήμουν εντελώς φοβισμένος και εντελώς ενθουσιασμένος που μπήκα στο Worlds of Fun στο πρώτο Σάββατο των αποκριών Haunts. Δεν ήμουν σίγουρος τι ακριβώς να περιμένω - θα ήταν πραγματικά τρομακτικό; Θα ήθελα να φωνάξω το κεφάλι μου μακριά; Η απάντηση μετά το γεγονός - ένα εκπληκτικό ναι.

Πού να φοβάσαι:

Νομίζω ότι οι Worlds of Fun κάνουν σπουδαία δουλειά, επειδή έβαλαν τόση προσπάθεια στα κοστούμια, τους ηθοποιούς και τα σύνολα τους. Επιτρέπουν μόνο μικρούς αριθμούς ανθρώπων στις στέρνες, ώστε να μην έχουν υπερπληθυσμό, αν και οι γραμμές τελειώνουν αρκετά μεγάλες. Οι Απόκριες Haunts χωρίζονται σε τέσσερα μέρη - Scarezones, Mazes, Shows και Family Fun.

Προχωρήστε στους λαβύρινθους για να ξεφύγετε από το μυαλό σας

Θα φωνάξεις το κεφάλι σου, υπόσχομαι!

Για παιδιά:

Το Worlds of Fun προσφέρει επίσης διασκέδαση για το νεαρό σετ αποκριών. Τα περισσότερα από αυτά είναι ανοιχτά το Σάββατο και την Κυριακή από το μεσημέρι-7 (τα αποκριές δεν συνιστώνται για παιδιά κάτω των 14 ετών μετά τις 19:00).

Απόκριες οικογενειακή διασκέδαση περιλαμβάνει Magic House στο λόφο Boo, Trick ή Treat πόλη, Haunted Kampground Snoopy, και πολλά άλλα.

Οι μικρότεροι μπορούν επίσης να χτυπήσουν με τους χαρακτήρες Camp Snoopy την Κυριακή.

2011 Ημερομηνίες και Ώρες:


Αποκριάτικες Στολές 2011:
Ανοιχτά την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή - μέχρι τις 30 Οκτωβρίου 2011.
Παρασκευή 6 μ.μ.
Σάββατο 11 π.μ.
Κυριακή, 11 π.μ.
Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου, 6 μ.μ. - 11 μ.μ.

2011 Haunt Τιμές:


2011 Αποκριές Haunt Τιμές:

  • All-Day (αγοράστε online και εξοικονομήστε $ 5 στα κανονικά εισιτήρια για όλη την ημέρα): $ 44.99 / $ 19.99
  • Φωτεινή νύχτα (Παρασκευή μετά τις 6μμ, Σάββατο μετά τις 4μμ, επίσης Πέμπτη, 10/27): $ 32.99 / $ 24.99
  • Λυκόφως (Κυριακή μετά τις 15:00): 24,99 δολάρια

    Προσφορές εισιτηρίων:

    Το μόνο που μπορείτε να φάτε δείπνο (το οποίο είναι delish BTW) είναι $ 39.99 / $ 27.99 για την Παρασκευή και το Σάββατο, ο μπουφές είναι από τις 5:30 μ.μ. έως τις 7 μ.μ. στο εστιατόριο με θέα στο Viking Voyage. Περιλαμβάνει το πέρασμα μπροστινής γραμμής για ένα εξαιρετικό στέκι. Πρέπει να αγοράσετε εισιτήρια τουλάχιστον μία ημέρα πριν από την επίσκεψη.