Η ιδέα του κόμματος του Banslorette του Κάνσας

Η νυχτερινή ζωή και η ψυχαγωγία του Kansas City έχουν αυξηθεί πολύ από την ανάπτυξη του κέντρου της Power & Light στο κέντρο της πόλης στις αρχές και στα μέσα της δεκαετίας του 2000, προκαλώντας πολλές άλλες περιοχές διασκέδασης γύρω από το μετρό για να εντείνουν το παιχνίδι τους. Αυτό είναι ιδανικό για τις νύφες και τους φίλους τους που θέλουν να έχουν μια νύχτα διασκέδασης πριν από το γάμο.

Παρακάτω υπάρχουν μερικές μεγάλες περιοχές γύρω από το Kansas City που είναι ιδανικές για πάρτι bachelorette.

Δύναμη και φωτεινή περιοχή

Υπάρχει μια ποικιλία από μπαρ και νυχτερινά κέντρα στην περιοχή τους, από αθλητικές μπάρες όπως οι Tanner σε clubs που επιτρέπουν τον χορό, όπως το μωσαϊκό. Η περιοχή P & L είναι ένα από τα πιο priciest μέρη για να βγείτε έξω, αλλά ορισμένα μπαρ προσφέρουν εκπτώσεις για μεγάλες ομάδες, ειδικά αν ξέρουν ότι είστε ένα bachelorette πάρτι. Δεν πειράζει να ρωτήσετε!

Hamburger Mary's

Αυτός ο κόμβος μπιφτέκι είναι μια γνωστή στάση (drag brunch είναι ιδιαίτερα δημοφιλής), γι 'αυτό είναι ένα διασκεδαστικό μέρος για να ξεκινήσετε ένα πάρτι bachelorette με περιστασιακά φαγητά σε μια υπέροχη ατμόσφαιρα. Το εστιατόριο βρίσκεται κοντά στην συνοικία Crossroads και είναι επίσης κοντά σε μερικά από τα τοπικά γκέι μπαρ όπως το Missie B's, το οποίο έχει σαββατοκύριακα drag show και διαθέτει δύο dance floors με χαμηλή χρέωση κάλυψης.

Westport

Το Westport είναι ένα από τα πιο γνωστά αξιοθέατα της πόλης του Κάνσας. Είναι γεμάτο από ομάδες όλων των ηλικιών και στυλ και έχει τόνους μπαρ που ταιριάζουν σε κανέναν στυλ.

Υπάρχουν μερικά μπαρ που προσφέρουν ένα πάτωμα χορού, αλλά οι χαμηλού βαθμού bachelorettes θα εκτιμήσουν την ποικιλία των μπάρ που διαθέτουν καλαίσθητα ποτά και μια ατμόσφαιρα διασκέδασης. Ernie Biggs, το πιάνο μπαρ, είναι επίσης ένας σπουδαίος προορισμός κόμματος bachelorette.

Country Club Plaza

Το Plaza είναι ιδανικό για τους νέους επαγγελματίες που θέλουν ένα μίγμα καταπληκτικών φαγητών και μπαρ υψηλών προδιαγραφών.

Υπάρχει επίσης μια δέσμη των μεγάλων ξενοδοχείων γύρω από το ξενοδοχείο, το οποίο είναι ιδανικό για πάρτι bachelorette που έχουν πολλούς επισκέπτες εκτός πόλης. Ξεκινήστε με δείπνο στο Jack Stack Μπάρμπεκιου ή Chuy's και περάστε έξω τα πολλά μπαρ και εστιατόρια για ποτά ειδικά για τα Σαββατοκύριακα.

Ένα μπλοκ νότια

Αυτή η περιοχή ψυχαγωγίας είναι ιδανική για μέρη που δεν θέλουν να ταξιδέψουν στο κέντρο της πόλης. Στην καρδιά του Johnson County στο 119ο και στο Metcalf, η πληρωμή μιας χρέωσης καλύψεως σας επιτρέπει να εισέλθετε σε τέσσερα μπαρ, καθένα με διαφορετική ατμόσφαιρα: χώρα, σαλόνι μπιλιάρδου, ροκ και ρολό και μουσική DJ του 90s. Τα ταξί είναι άφθονα και είναι σε θέση να περπατήσουν μεταξύ των μπαρ προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία για μια τόσο μικρή περιοχή.

Neon Wild ή Funkytown

Αυτά τα δύο μπαρ με θέμα τη μουσική προσφέρουν μια εμπειρία που δεν ξεχνάει κανένας από τους bachelorette. Ο Neon Wild επικεντρώνεται στην αναπαραγωγή της μουσικής από τα τέλη της δεκαετίας του '80 έως τη δεκαετία του '00, ενώ η Funkytown αγαπά τη ντίσκο και τη δεκαετία του '60. Βρίσκονται και οι δύο στο North Kansas City αλλά είναι επίσης πολύ κοντά στο κέντρο της πόλης. Συνδυάστε αυτό με χαμηλές χρεώσεις κάλυψης και εξαιρετικές εκπτώσεις για ποτά, αυτά τα δύο μπαρ είναι ιδανικά για πάρτι bachelorette που θέλουν να χορέψουν τη νύχτα μακριά. (Το PS Funkytown είναι μόνο μετρητά, αλλά διαθέτει ATM μέσα)