Πώς να φτάσετε στη Σαραγόσα από τη Βαρκελώνη, τη Μαδρίτη και τη Χώρα των Βάσκων

Αυτή η πόλη της Αραγονίας συνδέεται πολύ καλά με το τρένο

Πτήσεις προς Σαραγόσα; Αυτή η πόλη στη βορειοανατολική Ισπανία, στη σιδηροδρομική γραμμή υψηλής ταχύτητας από τη Μαδρίτη στη Βαρκελώνη , συνδέεται καλά με πολλούς από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς της Ισπανίας.

Η ίδια η πόλη της Σαραγόσα δεν αξίζει μεγάλο μέρος του χρόνου σας. Το κάστρο Aljafería Moorish είναι το σημαντικότερο τεχνούργημα της ισλαμικής κυριαρχίας στην Ισπανία εκτός της Ανδαλουσίας. Υπάρχουν επίσης μερικά ενδιαφέροντα ρωμαϊκά τείχη και δύο καθεδρικοί ναοί. Αλλά η πόλη δεν χρειάζεται περισσότερο από μια επίσκεψη μιας ημέρας.

Παρακάτω θα βρείτε λεπτομέρειες για το πώς θα φτάσετε από τη Σαραγόσα σε διάφορους προορισμούς στην Ισπανία.

Μεταφορά αεροδρομίου στη Σαραγόσα

Το λεωφορείο 501 θα σας μεταφέρει γρήγορα και φθηνότερα από το αεροδρόμιο προς τη Σαραγόσα. Δείτε το δρομολόγιο εδώ: Αεροδρόμιο μεταφοράς αεροδρομίου Σαραγόσα

Σαραγόσα ως στάση και διαδρομή προς τη χώρα των Βάσκων;

Η Σαραγόσα είναι στο δρόμο από τη Μαδρίτη και τη Βαρκελώνη στη Χώρα των Βάσκων . Ως μια μεγάλη πόλη στο χάρτη, ίσως να είναι δελεαστικό να επισκεφθείτε τη Σαραγόσα στο δρόμο. Και ενώ, ναι, υπάρχουν μερικά ενδιαφέροντα αξιοθέατα, θα συνιστούσαμε αντ 'αυτού Logroño, για την εξαιρετική κουλτούρα της τάπας .

Αν ταξιδεύετε από τη Βαρκελώνη στο Σαν Σεμπαστιάν , μια καλύτερη στάση κατά τη διαδρομή είναι το Logroño, η κορυφαία πόλη στη λίστα των καλύτερων πόλεων που επισκέπτονται στην Ισπανία για την Tapas .

Διαβάστε περισσότερα για τα ταξίδια από τη Βαρκελώνη προς Logroño και Logroño προς Σαν Σεμπαστιάν .

Είναι η Σαραγόσα αξίζει μια ημερήσια εκδρομή από τη Μαδρίτη ή τη Βαρκελώνη;

Όχι. Υπάρχουν πολύ πιο ενδιαφέροντα μέρη για να επισκεφτείτε από τις μεγαλύτερες πόλεις της Ισπανίας. Ελέγξτε αυτή τη λίστα των καλύτερων ημερήσιων εκδρομών από τη Βαρκελώνη ή των καλύτερων ημερήσιων εκδρομών από τη Μαδρίτη .