Πώς να φτάσετε από τη Βαρκελώνη στο Σαν Σεμπαστιάν με τρένο, λεωφορείο και αυτοκίνητο

Επιλογές μεταφοράς από την Καταλονία στη Χώρα των Βάσκων

Οι ταξιδιώτες που επιθυμούν να φτάσουν από τη Βαρκελώνη στο Σαν Σεμπαστιάν έχουν πολλές επιλογές, όπως τρένο, λεωφορείο, αυτοκίνητο και αεροπλάνο.

Μια σημείωση για το όνομα του Σαν Σεμπαστιάν

Ο Σαν Σεμπαστιάν ονομάζεται Donostia στη Βασκική. Θα δείτε συχνά τον San Sebastian-Donostia και μερικές φορές μόνο Donostia γραμμένο (ειδικά σε λεωφορεία).

Το San Sebastian de los Reyes, από την άλλη πλευρά, είναι ένα προάστιο της Μαδρίτης. Δεν θέλετε αυτό!

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να φτάσετε από τη Βαρκελώνη στο Σαν Σεμπαστιάν;

Τώρα που ο Vueling πετάει από τη Βαρκελώνη στο Σαν Σεμπαστιάν, το αεροπλάνο και το τρένο μοιράζονται ίσως τις τιμές για τον ευκολότερο τρόπο να φτάσουν μεταξύ αυτών των δύο πόλεων. Από τη μία πλευρά, έχετε τη μικρότερη πτήση (μία ώρα σε σχέση με τουλάχιστον πέντε και μισό στο τρένο), από την άλλη πλευρά έχετε την απλή δουλειά να πηδήσετε σε ένα τρένο και να εγκαταστήσετε το ταξίδι σας αντί να πρέπει να αντιμετωπίσετε την ταλαιπωρία (και το κόστος) των μεταφορών από το αεροδρόμιο και τους χρόνους check-in.

Μπιλμπάο ή Σαν Σεμπαστιάν Πρώτος;

Οι περισσότεροι επισκέπτες στη Χώρα των Βάσκων επισκέπτονται το Σαν Σεμπαστιάν και το Μπιλμπάο . Εάν αποφασίζετε πού να σταματήσετε πρώτα, να έχετε κατά νου ότι η μεταφορά στο Σαν Σεμπαστιάν είναι ταχύτερη και φθηνότερη από ό, τι στο Μπιλμπάο . Μπορείτε να επισκεφθείτε το Μπιλμπάο ως ημερήσια εκδρομή από το Σαν Σεμπαστιάν.

Στάσεις en Route Από Βαρκελώνη προς Σαν Σεμπαστιάν

Εάν πηγαίνετε στον Σαν Σεμπαστιάν για τις τάπας, θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να σταματήσετε στο Logroño στο δρόμο.

Η πόλη είναι ένα νέο φαβορί για τάπας στην Ισπανία .

Βαρκελώνη προς Σαν Σεμπαστιάν με τρένο και λεωφορείο

Το τρένο από το Σαν Σεμπαστιάν προς τη Βαρκελώνη διαρκεί περίπου 5:30 και κοστίζει περίπου 40 έως 50 ευρώ. Υπάρχουν δύο ή τρία τρένα την ημέρα. Τα τρένα από τη Βαρκελώνη προς το Σαν Σεμπαστιάν αναχωρούν από το σταθμό Barcelona Sants .

Τα λεωφορεία από τη Βαρκελώνη έως το Σαν Σεμπαστιάν κοστίζουν περίπου 40 ευρώ και διαρκούν περίπου οκτώ ώρες, με αναχωρήσεις καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Βαρκελώνη προς Σαν Σεμπαστιάν με αυτοκίνητο

Η διαδρομή 550 χλμ. Από τη Βαρκελώνη στο Σαν Σεμπαστιάν διαρκεί περίπου πέντε ώρες και 30 λεπτά, ταξιδεύοντας κυρίως στους δρόμους AP-7, AP-2, AP-68 και AP-15. Σημείωση - Οι δρόμοι AP είναι διόδια.

Πτήσεις από Βαρκελώνη προς Σαν Σεμπαστιάν

Το Vueling πετάει από τη Βαρκελώνη στο Σαν Σεμπαστιάν. Οι πτήσεις κοστίζουν από 70 ευρώ (συχνά πολύ περισσότερο). Υπάρχουν δύο ή τρεις πτήσεις την ημέρα (το πρώτο είναι πολύ νωρίς το πρωί). Μπορείτε να συγκρίνετε τιμές για πτήσεις προς Ισπανία.