Προσφορές και Εκπτώσεις για την Έκθεση της Πολιτείας του Νέου Μεξικού

Οι δάσκαλοι, οι πυροσβέστες και οι βετεράνοι απολαμβάνουν ημέρες με μειωμένες τιμές

Η Νέα Έκθεση του Μεξικού αναδεικνύει τον πολιτισμό, τη γεωργία, την τέχνη και την ομορφιά του Νέου Μεξικού. Η έκθεση προσφέρει επίσης ψυχαγωγία, όπως καρναβαλίστικες βόλτες, ροπόο PRCA και ειδικές βραδινές συναυλίες. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, υπάρχουν ειδικά θεαματικά που πραγματοποιούνται κατά μήκος της Main Street, για να συμπεριλάβετε εκθέσεις αυτοκινήτων, ζωολογικούς κήπους και πολλά άλλα.

Η Έκθεση Κρατικής Πολιτικής του Νέου Μεξικού ήταν πάντοτε ψυχαγωγία σε χαμηλές τιμές, αλλά προσφέρει επίσης ειδικές εκπτώσεις και προσφορές που βοηθούν τους επισκέπτες να εξοικονομήσουν μερικά δολάρια.

Ορισμένες μέρες είναι ειδικές ημέρες αναγνώρισης που τιμήζουν τους πυροσβέστες, το προσωπικό επιβολής του νόμου και τους δασκάλους, με δίκαιες εκπτώσεις. Οι ειδικές ημέρες αναγνώρισης της έκθεσης είναι ένας τρόπος να τιμηθούν οι νέοι Μεξικανοί που έχουν αφιερώσει τη σταδιοδρομία τους στη δημόσια υπηρεσία.

Ποιο είναι το συνηθισμένο κόστος εισόδου; Τις Παρασκευές, τα Σάββατα και τις Κυριακές, η δίκαιη είσοδος είναι $ 10 για ενήλικες και $ 7 για παιδιά και ηλικιωμένους. Το κόστος των wristbands για απεριόριστες βόλτες είναι $ 35. Αλλά η Walgreens προσφέρει ένα ειδικό εκπτωτικό εισιτήριο εκ των προτέρων, σε οποιαδήποτε από τις θέσεις τους.

Η Walgreens Ride Passes στην Έκθεση της Πολιτείας του Νέου Μεξικού

Το Walgreens προσφέρει ένα εισιτήριο Mega Pass για $ 28 το οποίο προσφέρει απεριόριστες καρναβαλικές βόλτες και προσφέρει επίσης ελεύθερη είσοδο στην έκθεση. Το δελτίο πωλείται στα καταστήματα Walgreens και είναι καλό για οποιαδήποτε μέρα στην έκθεση. Το Walgreens Mega Pass είναι η πιο προσιτή επιλογή που διατίθεται για τα Fairgoers τις Παρασκευές, τα Σάββατα και τις Κυριακές.

Τα εισιτήρια Advance και τα mega passes που αγοράζονται μέσω του Walgreens θα χρησιμεύσουν επίσης ως ένα γρήγορο πέρασμα που σας επιτρέπει να παρακάμψετε τις τυπικές γραμμές έκδοσης εισιτηρίων και να μπείτε στην εκδήλωση πιο γρήγορα.

Εκπτώσεις Ειδικών Ομάδων στη Νέα Έκθεση του Μεξικού

Νέο Μεξικό Κρατικές τιμές εισιτηρίων

Χώροι στάθμευσης στο Νέο Μεξικό

Η πύλη 1 στο Central διαθέτει δίκαιους χώρους στάθμευσης για $ 10 και $ 20. Η Gate 8 on Louisiana προσφέρει δωρεάν χώρο στάθμευσης. Στο Gate 1 διατίθεται πάρκινγκ για άτομα με ειδικές ανάγκες.

Υπάρχουν επίσης λεωφορεία με λεωφορεία που προσφέρουν μια επιλογή στάθμευσης από το κοντινό εμπορικό κέντρο Coronado Mall και καρότσια που μετακινούνται από τις δύο πύλες.