Η Έκθεση της Πολιτείας του Νέου Μεξικού: Ένας πλήρης οδηγός

Τι πρέπει να γνωρίζετε για να προγραμματίσετε την επίσκεψή σας

Η Έκθεση της Πολιτείας του Νέου Μεξικού είναι πολύ περισσότερο από ένα ετήσιο γεγονός. Για λίγες σύντομες εβδομάδες, συγκεντρώνει μερικές από τις καλύτερες ψυχαγωγικές και εκδηλώσεις που έχει να προσφέρει το Νέο Μεξικό.

Καθώς η θερινή περίοδο δροσίζει, οι μέρες και οι νύχτες είναι τέλειες για να ξοδέψετε χρόνο στην έκθεση. Φροντίστε να το προσθέσετε στη σειρά ψυχαγωγίας σας για να δείτε τι νέο υπάρχει σε τρόφιμα, εκθέματα, διαγωνισμούς και ειδικά θέματα, γιατί αλλάζουν κάθε χρόνο.

Η Κρατική Έκθεση του Νέου Μεξικού λαμβάνει χώρα στο Albuquerque στο Expo New Mexico Fairgrounds, με την Λουιζιάνα στα ανατολικά, το San Pedro προς τα δυτικά, το Κεντρικό προς τα νότια και το Lomas προς τα βόρεια.

Πότε είναι η Κρατική Έκθεση του Νέου Μεξικού;

Η έκθεση του 2017 του Νέου Μεξικού διαρκεί από την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου έως την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου. Η έκθεση θα διαρκέσει 10 συνεχόμενες ημέρες.

Ο καθένας αγαπάει μια παρέλαση και η παρέλαση του State Fair ποτέ δεν απογοητεύει. Η παρέλαση ξεκινά στις 8:45 π.μ. το Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου, ξεκινώντας από τη γωνία της Λουιζιάνα και της Κεντρικής. Η παρέλαση θα ταξιδέψει ανατολικά σε ΠΡΙΝ την Eubank Boulevard.

Οι ημέρες θεμάτων στη Νέα Έκθεση του Μεξικού μεταβάλλονται καθημερινά. Να είστε βέβαιος να μάθετε πότε να πάτε για να μεγιστοποιήσετε την επίσκεψή σας.

Νέο Μεξικό

Οι τιμές εισόδου στο κράτος έχουν παραμείνει οι ίδιες από το 2007.

Η Κρατική Έκθεση έχει πολλά πράγματα και δεν χρειάζεται να περάσετε πολλά για να περάσετε καλά.

Πολλές δραστηριότητες είναι δωρεάν αφού καταβάλετε το εισιτήριο συμμετοχής. Επισκεφθείτε τα εκθέματα 4-H, το αγρόκτημα McDonald's, τα ροντέο και πολλά άλλα, όλα δωρεάν.

Καρναβάλι Midway στη Νέα Μεξικό Κρατική Έκθεση

Οι εξαιρετικά εκτιμημένες εκθέσεις Reithoffer βρίσκονται στο μέσο της φετινής χρονιάς.

Το καρναβάλι Midway ανοίγει από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 2 μ.μ. και το Σάββατο και την Κυριακή στις 10 π.μ. Kiddieland ανοίγει στις 10 το πρωί κάθε μέρα.

Το Kidsway Carnival, που βρίσκεται βόρεια της Ινδικής Καλλιτεχνικής Γκαλερί, θα ανοίξει την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου στις 10 π.μ. και θα διαρκέσει σε όλη την Έκθεση.

Για πολλούς, ειδικά για τα παιδιά, το Καρναβάλι ή το Midway είναι ο απόλυτος προορισμός στην έκθεση. Τα μεγάλα συγκροτήματα μπορούν να αγοραστούν στην Κρατική Έκθεση και ισχύουν τις καθημερινές. Αγοράστε ένα Mega Pass για $ 28 στο Walgreens μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου, το οποίο περιλαμβάνει δωρεάν είσοδο στην Έκθεση και το βραχιολάκι που ισχύει σε οποιαδήποτε ημέρα της επιλογής σας.

Ρόδεο στη Νέα Έκθεση του Μεξικού

Το rodeo περιλαμβάνει το αγωνιστικό βαρέλι που θα περίμενε κανείς σε ένα ρόδο, αλλά η ζωντανή μουσική είναι μέρος του χώρου κάθε χρόνο, καθιστώντας αυτό ένα διασκεδαστικό εισιτήριο ψυχαγωγίας.

Τα εισιτήρια για Rodeo / concert είναι $ 15 - $ 35. Η είσοδος στην Κρατική Έκθεση περιλαμβάνεται για όλα τα εισιτήρια Rodeo-Concert .. Οι εκδηλώσεις Rodeo-concert ξεκινούν στις 6:45 μ.μ.

Συναυλίες πραγματοποιούνται στο Tingley Coliseum , κατά τη διάρκεια της PRCA Rodeo . Η φετινή σειρά συναυλιών διαθέτει μια πλήρη σειρά από αστέρια της χώρας. Δείτε το χρονοδιάγραμμα συναυλιών για πλήρεις λεπτομέρειες.

Ώρες για τη Νέα Έκθεση του Μεξικού

Η Κρατική Έκθεση ανοίγει στις 10 το πρωί κάθε μέρα. Οι ώρες λειτουργίας είναι από τις 10 π.μ. έως τις 9 το απόγευμα την Κυριακή μέχρι την Πέμπτη. Παρασκευή και Σάββατο από τις 10 π.μ. έως τις 10 μ.μ.

Ροδόο συναυλίες: οι πόρτες ανοίγουν στις 6 μ.μ. rodeo ξεκινά στις 6:45 μ.μ. η συναυλία αρχίζει στις 8:30 μ.μ.

Το συγκρότημα Manuel Luan ανοίγει από τις 10 π.μ. έως τις 9 το πρωί την Κυριακή - την Πέμπτη. 10 π.μ. έως 10 μ.μ. Παρασκευή και Σάββατο

Τα εκθεσιακά κτίρια είναι ανοιχτά από τις 10 το πρωί έως τις 9 το πρωί. τα στάδια ψυχαγωγίας: (οι ώρες μπορεί να διαφέρουν καθημερινά ανά στάδιο) είναι ανοιχτές από Δευτέρα έως Παρασκευή το μεσημέρι έως τις 9 μ.μ. Σάββατο και Κυριακή 11 π.μ. έως 10 μ.μ.

Τα εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν πριν από την εύλογη έναρξη στο State Fair Box Office. Βρείτε το ακριβώς μέσα στην Πύλη 3 από το San Pedro, ανάμεσα στο Lomas και το Central. Το γραφείο έχει τυρκουάζ τέντες. Οι τρέχουσες ώρες γραφείου είναι από τις 10 π.μ. έως τις 2 μ.μ.