Ρομαντική βόλτα με γόνδολα στο Λας Βέγκας στο Βενετσιάνικο ξενοδοχείο

Μετακινήστε τον εαυτό σας στην Ιταλία με μια βόλτα με γόνδολα στο Λας Βέγκας

Αν αγκαλιάσετε τον ρομαντισμό πίσω από τους τραγουδιστές gondoliers στις Γόνδολες στο Βενετσιάνικο Λας Βέγκας, θα έχετε καλό χρόνο. Εάν εστιάζετε στον ήχο και στο άτομο με το οποίο βιώνετε, θα το πάρετε για αυτό που αξίζει. Δεν είστε στην Ιταλία, είστε στο Λας Βέγκας και αυτό είναι μέρος της διασκέδασης. Μπορεί να επιπλέει κανείς σε ένα ιταλικό χωριό που χωρίζει ως εμπορικό κέντρο ή έξω κάτω από έναν λαμπερό γαλάζιο ουρανό της Νεβάδας, αλλά θα πάρει τη στιγμή και θα ξεχάσετε ότι ήθελα να πάτε και να ζήσετε αυτό στην Ιταλία.

(καλά ... ίσως όχι, αλλά αυτό είναι πολύ πιο προσιτό)

Ο καλύτερος χρόνος για να οδηγήσετε το Gondolas είναι ακριβώς γύρω από το σούρουπο, αν επιλέξετε να πάτε έξω. Το φως είναι κατάλληλο για εξαιρετικές φωτογραφίες και αν ρυθμίσετε την εκτόξευση ακριβώς δεξιά σας Las Vegas γόνδολα βόλτα θα φαίνεται να είναι μια γόνδολα βόλτα σε κάποια ξένη πόλη και να κάνουν την κάρτα σας να λάμψει.

Η εσωτερική διαδρομή Γόνδολα αισθάνεται σαν να διαρκεί περισσότερο και το τοπίο είναι καφετέριες και αγοραστές κατά μήκος του Grand Canal Shoppes. Εξωτερικά θα επιπλεύσετε κάτω από μια γέφυρα και θα κάνετε μια γρήγορη περιήγηση κατά μήκος του μπροστινού μέρους του θέρετρου.

Περιγραφή της βόλτας με γόνδολα στο βενετσιάνικο Λας Βέγκας

Πάρτε μια ρομαντική βόλτα στους δρόμους ενός εμπορικού κέντρου. Συναρπαστικός! Στην πραγματικότητα, μπορεί να είναι πολύ διασκεδαστικό και έτσι το Λας Βέγκας. Η γόνδολα γλιστράει πίσω από τις καφετέριες και τα πεζοδρόμια και είναι ένα καλό μέρος για να πείτε ότι κάποιες ξεχωριστές ιστορίες για το πώς μια μέρα θα τις πάρετε στη Βενετία.

Κάποιες φορές αισθάνεται λίγο ανόητο να έχει αυτό το φοιτητή UNLV να σας τραγουδήσει αλλά κάνουν καλή δουλειά.

Οι γόνδολες κάνουν το δρόμο τους μέσα από το Grand Canal Shoppes, καθώς οι άνθρωποι κατευθύνουν τα κανάλια και τραβάνουν τις φωτογραφίες σας χωρίς προφανή λόγο. Μπορεί όμως να είναι πολύ ρομαντικό, οπότε αν αποφασίσετε να το δοκιμάσετε, φανταστείτε τον εαυτό σας κάτω από έναν ιταλικό ουρανό που επιπλέει μέσα από εκατοντάδες χρόνια ιστορίας.

Όλοι μαζί, θα δούμε ότι οι άνθρωποι χαμογελούν, γλιστρούν και εντελώς βυθισμένοι στην εμπειρία.

Οι γραμμές μπορεί να είναι μεγάλη για να πάει σε μια βόλτα, ώστε το σχέδιο ανάλογα.

Τοποθεσία

Μπροστά από το Ενετικό Λας Βέγκας και μέσα στο Grand Canal Shoppes

Ενετικό Λας Βέγκας
3377 Las Vegas Blvd, S.
Λας Βέγκας, Νεβάδα 89109

Τιμές με Γόνδολα

Ενήλικες: 19,95 δολάρια (τετράκλινα καθίσματα), 79,80 δολάρια (Ιδιωτική διπλή πίστα)

Πακέτο φωτογραφιών: Ξεκινώντας από 22,00 δολάρια

Δείτε φωτογραφίες της βόλτας με γόνδολα στο ξενοδοχείο Venetian

Ψάχνετε για μερικά ακόμα πράγματα να κάνετε στο βενετσιάνικο / Palazzo Las Vegas;