Γιατί θα μείνετε Palazzo Las Vegas Resort

Απολαύστε την πολυτέλεια του Palazzo Las Vegas

Θα επιλέξετε το Palazzo Las Vegas, επειδή έχει έναν υπαινιγμό πολυτέλειας τυλιγμένο γύρω από ένα τεράστιο ποσό στυλ και γοητεία. Θα είστε ενθουσιασμένοι για τα μαρμάρινα πατώματα και τους φωτεινούς φεγγίτες καθώς και τη διακόσμηση στους κοινόχρηστους χώρους. Τα εστιατόρια θα σας εντυπωσιάσουν και το σπα θα σας χαλαρώσει. Τα δωμάτια, όμως, θα σας φέρουν πίσω.

Τι να περιμένετε στο Palazzo Las Vegas:

Το Palazzo Las Vegas είναι μια υψηλή έκδοση του βενετσιάνικου.

Πως είναι αυτό δυνατόν? Φαίνεται καλύτερο από το βενετσιάνικο και αυτό θα ήταν δύσκολο να το κάνει, αλλά έχει γίνει. Το ξενοδοχείο είναι ευρύχωρο και η δυνατότητα να περπατήσει μέχρι το βενετσιάνικο κάνει αυτό το ακίνητο να αισθάνεται τεράστιο διατηρώντας ένα μικρό κομμάτι μπουτίκ αισθήματος.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Palazzo Las Vegas

Το Palazzo Las Vegas είναι το ψηλότερο ξενοδοχείο στο Λας Βέγκας, 3066 σουίτες, χώρος παιχνιδιού 105.000 τετραγωνικών ποδιών, πάνω από 60 καταστήματα, Barneys, LAVO και 15 εξαιρετικά εστιατόρια. Αυτό το μόνο είναι ένα θέρετρο, προσθέστε στην ευκολία της εγγύτητάς του με την αδελφή θέρετρο του Βενετσιάνικο και παίρνει καλύτερα. Επίσης, μην ξεχνάτε τις τέσσερις επιλογές πισίνας και νυχτερινής διασκέδασης και παίρνετε το πλήρες πακέτο.

Είναι αυτό το σωστό ξενοδοχείο Λας Βέγκας για σας; Ελέγξτε τις επιλογές μας για το σωστό ξενοδοχείο Las Vegas για εσάς.

Τι μπορεί να σας αρέσει:

Το ξενοδοχείο αισθάνεται σαν τα χρήματα και αισθάνεστε καλύτερα περπατώντας γύρω από το ακίνητο. Τα πάντα για το Palazzo είναι ένα βήμα παραπάνω από αυτό που κανονικά βρίσκετε στη λωρίδα Las Vegas.

Θα πήγαινα με το Prestige στο The Palazzo για το επιπλέον βήμα στην πολυτέλεια. Αν σας αρέσει η προσωπική εξυπηρέτηση, ξέρουν πώς να το κάνουν σωστά.

Διαβάστε κριτικές για αυτό το ξενοδοχείο στο TripAdvisor

Τι μπορεί να μην σας αρέσει:

Εάν προσπαθείτε να κρατήσετε τον προϋπολογισμό μαζί ενώ βρίσκεστε στο Palazzo Las Vegas, μπορεί να είναι δύσκολο.

Για να κρατήσετε το κόστος κάτω πρέπει να αναζητήσετε οικονομικά προσιτά τρόφιμα όπως το I Love Burgers και το Food Court στο Βενετσιάνικο. Για μια συμφωνία, ελέγξτε τα εστιατόρια για τις ειδικές προσφορές Happy Hour και αναζητήστε φθηνά γεύματα σε άλλες ιδιότητες ταινιών. Μπορεί να πάρει λίγο ακριβά, αλλά θα πάρετε ένα προϊόν υψηλότερης ποιότητας για τα επιπλέον μετρητά.

Η πρότασή μου Ενώ στο The Palazzo Las Vegas:

Επιλέξτε το επίπεδο Prestige επειδή έχετε πάρει το πρωινό και τα ποτά που περιλαμβάνονται στη διαμονή σας σε ένα lounge που είναι κατάλληλο για ανάμιξη. Steak στο Carnevino και ένα παιχνίδι στο στάδιο Lagasse. Θα μπορούσατε επίσης να πάρετε ένα μασάζ, να χτυπήσετε την πισίνα και στη συνέχεια να ετοιμαστείτε για μια νύχτα στο TAO. Χρειάζεστε ένα αρκετά λογικό γεύμα, χτυπήστε το Grand Lux ​​Café.

Δωμάτια: 3066, όλες οι σουίτες, επίπεδες οθόνες τόσο στα σαλόνια και τα υπνοδωμάτια και το αγαπημένο μου, την επίπεδη οθόνη στην τουαλέτα. Ασύρματη πρόσβαση στο internet και γραφείο σε περίπτωση που έχετε την τρελή ιδέα ότι πρέπει να εργαστείτε. Τα δωμάτια είναι ακριβώς αυτό που θα περιμένατε από ένα ξενοδοχείο υψηλού επιπέδου. Το Prestige στο The Palazzo είναι ένα πρόσθετο πλεονέκτημα που σας προσφέρει κάποια επιπλέον χρήματα για ένα πρόσθετο κόστος που αναλαμβάνεται με τη μορφή ευρωπαϊκό πρωινό και μια αξιοπρεπή ώρα κοκτέιλ.
Δείτε φωτογραφίες των δωματίων.
Συγκρίνετε δωμάτια ξενοδοχείων στο Las Vegas με τις περισσότερες εικόνες.

Τοποθεσία: Το Palazzo Las Vegas
3355 Las Vegas Blvd. Νότος
Las Vegas, NV 89109
Χρειάζεστε βοήθεια για να βρείτε το δρόμο σας; Χρησιμοποιήστε αυτό το χάρτη του Λας Βέγκας.

Επικοινωνία: 1-877-444-5777
Δείτε την ιστοσελίδα του Palazzo Las Vegas

Εικόνες από την εκδρομή Palazzo: Hotel picture,
Εστιατόρια:. LAVO, Double Helix Bar, Carnevino, CUT, Morels, Ristorante Dal Toro, Πίνακας 10, SushiSamba, Καφετέρια Grand Lux, Canyon Ranch Grill, Grimaldi's

Δείτε περισσότερα Εστιατόρια στο Λας Βέγκας

Ψυχαγωγία στο Palazzo Las Vegas:
Ρίξτε μια ματιά σε περισσότερες εκθέσεις στο Λας Βέγκας για να σας βοηθήσουν να σχεδιάσετε τις διακοπές σας.

Νυχτερινά κέντρα, ξαπλώστρες και μπαρ: Νυχτερινά κέντρα, Double Helix Bar, TAO

Θα χρειαστείτε ακόμα μερικά ακόμα μέρη για να περάσετε καλά στο Λας Βέγκας, Ελέγξτε μας όπου το πάρτι βρίσκεται στο Λας Βέγκας.

Spa: Canyon Ranch Spa - Το ίδιο καλά όπως και στο Λας Βέγκας για σπα.

Γαμήλιο παρεκκλήσι: Δεν υπάρχουν πόροι γάμου

Αγορές :, Αγορές Πόρων, Grand Canal Shoppes και Τα Καταστήματα Palazzo

Καζίνο / Αθλητικό βιβλίο: Ναι

Έτσι πότε πρέπει να επισκεφτείτε το Λας Βέγκας; Ελέγξτε τον καιρό στο Λας Βέγκας και αρχίστε να κάνετε την κράτησή σας.