Το Lap of Luxury στο επίπεδο Prestige στο Palazzo Las Vegas

Ένα από τα καλύτερα διατηρημένα μυστικά στο Λας Βέγκας πρέπει να είναι το The Prestige στο The Palazzo. Είναι μια εκδρομή σε μια ανυψωμένη εμπειρία ξενοδοχείου στο Λας Βέγκας. Από την αποκλειστική περιοχή check-in που σας επιτρέπει να παρακάμψετε τις κανονικές γραμμές στο κοινό λόμπι σε ένα σαλόνι που σας ζητάει να επιβραδύνετε τον ρυθμό και να απολαύσετε την πολυτέλεια.

Πέρασα ένα απόγευμα με ένα καλό βιβλίο και μια θέα της παράστασης στο νησί των Θησαυρών στο Prestige Lounge.

Δωρεάν ποτά μαζί με μερικά ορεκτικά και εύκολα πέρασα δύο ώρες χαλάρωση μετά από μια κουραστική μέρα. Κάποια τζαζ παίζει στο παρασκήνιο και ένα κομψό σημείο που προσελκύει έναν επισκέπτη του Λας Βέγκας που εκτιμά την πολυτέλεια και την κομψότητα. Το σαλόνι δεν είναι επιτηδευμένο, αποπνικτικό ή αλαζονικό. Είναι απλά κομψό και εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε τη βραδιά σας. Το πρωινό σας απόγευμα σε ένα περιβάλλον που είναι πολύ διαφορετικό από αυτό που παίρνετε σε ένα τυπικό μπαρ καζίνο.

Λίγα Perks του Prestige στο Palazzo

Ιδιωτικό check-in με σαμπάνια (μόνο στο επίπεδο του Prestige) από τις 10 π.μ. έως τις 9 το βράδυ.

Το Prestige Lounge διαθέτει:

Όταν εξετάζετε τα επιπλέον διαθέσιμα στο The Prestige στο The Palazzo, μπορείτε εύκολα να αποφασίσετε να πληρώσετε λίγο περισσότερο για τη σουίτα σας στο Palazzo. Το δωρεάν continental πρωινό και τα κοκτέιλ το απόγευμα θα αντισταθμίσουν το επιπλέον κόστος.

Ο κατάλογος των παροχών που διαθέτει η Prestige Guests είναι αρκετά μεγάλη και μπορεί να προβληθεί στην ιστοσελίδα του Palazzo.

Το Prestige στο The Palazzo έχει επίσης μερικά επιπλέον που θα σας κοστίσει λίγο περισσότερο, αλλά αξίζει να το αναφέρετε.

Το αποκλειστικό μενού μαξιλαριών στο Prestige στο Palazzo

$ 20 ανά μαξιλάρι ανά διαμονή

Εάν βρίσκεστε σε μαξιλάρια, θα παραδώσει αυτό που χρειάζεστε και μπορείτε να δοκιμάσετε τις επιλογές σας.

Αν ψάχνετε για λίγο επιπλέον χαλάρωση Το Prestige στο The Palazzo έχει ένα υπέροχο μενού μπάνιου που φαίνεται να είναι λίγο πάνω από την κορυφή, αλλά αν προσπαθείτε να δημιουργήσετε εκείνη την ιδιαίτερη στιγμή στη σουίτα σας, αυτό θα σας βοηθήσει. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι αν ψάχνετε για χαλάρωση, το Canyon Ranch Spa είναι ένα από τα καλύτερα ιαματικά λουτρά στη λωρίδα Las Vegas και για το κόστος μιας θεραπείας μπανιέρα θα μπορούσατε να πάρετε μια εξαιρετική θεραπεία.

Το μενού του μπάνιου στο Prestige στο Palazzo

Το Palazzo Las Vegas έχει να κάνει με την πολυτέλεια. Οι σουίτες είναι πλούσιες σε 720 τετραγωνικά πόδια και προσφέρουν άφθονο χώρο αν χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε το δωμάτιό σας για πλήρη χαλάρωση ή μια γρήγορη συνάντηση με συναδέλφους. Οι επιλογές του εστιατορίου είναι άφθονα με μερικά αξιοθέατα όπως το Carnevino και Enoteca Otto του Mario Batali, καθώς και casual spots όπως το αγαπώ Burgers και το στάδιο Lagasse.

Οι επιλογές ψυχαγωγίας είναι από τις καλύτερες στη λωρίδα του Λας Βέγκας με συναυλίες όπως τα Jersey Boys και The Phantom Spectacular και δύο από τα πιο καυτά νυχτερινά κέντρα στη λωρίδα με τους TAO και LAVO. Εάν αναζητάτε χαλάρωση, το Canyon Ranch Spa μπορεί να σας μεταφέρει σε διακοπές χωρίς στρες του Λας Βέγκας.

Ενώ βρίσκεστε στο Palazzo Las Vegas, μην ξεχνάτε ότι η αδελφή ιδιοκτησία του Ενετικού Λας Βέγκας συνδέεται με το θέρετρο μέσω ενός πεζόδρομου που σας μεταφέρει κατά μήκος των καναλιών του Grand Canal Shoppes. Σιγουρευτείτε για να ρίξετε μια ματιά στο μενού στο Yardbird Southern Table και Bar ή κάντε ένα μικρό παράθυρο ψώνια στα high-end καταστήματα ειδικότητας κατά μήκος του νερού.