Εκδηλώσεις Σαββατοκύριακου της Ουάσιγκτον για τις 12-14 Μαΐου 2017

Τι συμβαίνει γύρω από την πρωτεύουσα (12-14 Μαΐου 2017)

Δείτε έναν οδηγό για τα κορυφαία γεγονότα και πράγματα για να κάνετε αυτό το Σαββατοκύριακο στην περιοχή της Ουάσιγκτον, DC, συμπεριλαμβανομένου του Μέριλαντ και της Βόρειας Βιρτζίνια. Αυτή η σελίδα ενημερώνεται κάθε εβδομάδα και περιλαμβάνει ζωντανή ψυχαγωγία, φιλικές προς την οικογένεια δραστηριότητες, πολιτιστικές εκδηλώσεις, κοινοτικά φεστιβάλ και πολλά άλλα.

Passport DC - Μέσω του Μαΐου 2017. Ανοιχτά σπίτια στην Πρεσβεία της Ουάσιγκτον, DC. Το πολυπολιτισμικό γεγονός, που χρηματοδοτείται από τον Πολιτιστικό Τουρισμό DC, περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα παραστάσεων, συνομιλιών και εκθεμάτων στις ξένες πρεσβείες της DC.

Ημέρα της Μητέρας - 14 Μαΐου 2017. Ψάχνετε για έναν ειδικό τρόπο να περάσετε την Ημέρα της Μητέρας φέτος; Εδώ είναι μερικές ιδέες για τρόπους να περάσετε κάποιο οικογενειακό χρόνο με τη μαμά την Ημέρα της Μητέρας στην Ουάσιγκτον, DC, Μέριλαντ και τη Βόρεια Βιρτζίνια.

Ανοιχτό σπίτι της Πρεσβείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης - 13 Μαΐου 2017, 10 π.μ. - 4 μ.μ. Οι Πρεσβείες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις Ηνωμένες Πολιτείες θα ανοίξουν τις πόρτες τους στο κοινό, προσφέροντας μια σπάνια ματιά στη διαφορετική ΕΕ πολιτισμών.

Green Festival - 13-14 Μαΐου, 2017. Συνεδριακό Κέντρο της Ουάσινγκτον. Ουάσιγκτον. Η εκδήλωση επικεντρώνεται στην εκπαίδευση αειφορίας και πράσινα προϊόντα και υπηρεσίες συμπεριλαμβανομένων συγγραφέων, ηγέτες και εκπαιδευτικούς, εργαστήρια DIY, πράσινες ταινίες, δραστηριότητες για παιδιά, ζωντανή μουσική και πολλά άλλα.

Washington Nationals Baseball - 12-14 Μαΐου, 2017. Οι Εθνικοί παίζουν στους Phillies. Η Παρασκευή είναι Ημέρα Εκτίμησης Δασκάλων, Το Σάββατο είναι Κουτάβια στο Πάρκο και Κυριακή, Brunch Ημέρα των Μητέρων.

Βόρεια Βιρτζίνια Tour de Cure - 13 Μαΐου 2017. Reston, VA. Βοηθήστε στη συγκέντρωση κεφαλαίων και ευαισθητοποίησης για το διαβήτη συμμετέχοντας σε αυτό το ετήσιο ποδηλατικό γεγονός. Όλα τα επίπεδα εμπειρίας καλωσορίζουμε.

Georgetown Garden Tour - 13 Μαΐου 2017, 10 π.μ.-5 μ.μ. Το Georgetown Garden Club διοργανώνει περιοδεία σε οκτώ κήπους του Georgetown.

DC Bike Ride - 14 Μαΐου 2017. Η διαδρομή προσφέρει μια μοναδική περιήγηση χωρίς αυτοκίνητα στην πρωτεύουσα του έθνους μας. Οι αναβάτες θα πετάξουν από μερικές από τις πιο εικονικές τοποθεσίες του κόσμου, ενώ στο πορεία 20 μιλίων, συμπεριλαμβανομένου του Μνημείου της Ουάσινγκτον, του Μνημείου του Λίνκολν και του Κέντρου Τέχνης Τέχνης John F. Kennedy

Maryland Craft Beer Festival - 13 Μαΐου 2017. Carroll Creek Park, Frederick, MD. Περισσότεροι από 25 ζυθοποιίες παρουσιάζουν πάνω από 175 διαφορετικά παρασκευάσματα. Αυτό το φιλικό προς την οικογένεια φεστιβάλ διαθέτει ζωντανή μουσική από δημοφιλείς περιφερειακούς καλλιτέχνες, δραστηριότητες για παιδιά, εκθέτες και ποικιλία φαγητών.

Φεστιβάλ Καλών Τεχνών Bethesda - 13-14 Μαΐου 2017. Δείτε τα έργα 140 σύγχρονων καλλιτεχνών και απολαύστε τη ζωντανή ψυχαγωγία, τις δραστηριότητες των παιδιών και τα εστιατόρια στο κέντρο της Bethesda.

Οδηγός Μουσείων της Ουάσιγκτον DC - Δείτε τις επισημάνσεις μερικών από τα κορυφαία εκθέματα που βλέπουν τα μουσεία της Washington DC αυτή τη σεζόν.

Ανοιξιάτικη Θέατρο στην Ουάσιγκτον DC - Δείτε το σκηνικό άνοιξη του θεάτρου στην Ουάσιγκτον Με δεκάδες παραστάσεις στην περιοχή της πρωτεύουσας, εδώ είναι το πρόγραμμα των κορυφαίων παραστάσεων για τη σεζόν του 2017.

Εάν θέλετε να κάνετε μια περιήγηση στην πόλη, θα είναι απασχολημένοι τα σαββατοκύριακα, επομένως θα πρέπει να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων. Δείτε έναν οδηγό για τις καλύτερες περιηγήσεις στην Ουάσιγκτον DC .

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα αξιοθέατα, τα αξιοθέατα, την ψυχαγωγία, τα ψώνια, την αναψυχή, τον αθλητισμό και τα πράγματα που μπορείτε να κάνετε όλο το χρόνο, δείτε τα Top 10 πράγματα που πρέπει να κάνετε στην Περιφέρεια της Ουάσιγκτον

Για να προγραμματίσετε να παρακολουθήσετε ειδικά γεγονότα καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, ελέγξτε τα μηνιαία ημερολόγια εκδηλώσεων της Washington DC.