Ημέρα της Μητέρας στην περιοχή της Ουάσιγκτον DC: Πράγματα που πρέπει να κάνετε

Ένας οδηγός για τους καλύτερους τρόπους να περάσετε χρόνο με την οικογένεια ολόκληρη την ημέρα της μητέρας

Ψάχνετε για έναν ειδικό τρόπο να περάσετε την Ημέρα της Μητέρας φέτος; Η περιοχή της Ουάσιγκτον DC προσφέρει ατελείωτες ευκαιρίες για οικογενειακή διασκέδαση και αυτή η ετήσια γιορτή είναι μια σπουδαία στιγμή για να τιμήσει τις γυναίκες στη ζωή σας. Πολλά από τα αξιοθέατα της περιοχής προσφέρουν ειδικές εκδηλώσεις και προωθήσεις για να σας βοηθήσουν να εστιάσετε στη δημιουργία μιας αξέχαστης και αξέχαστης ημέρας. Ακολουθούν μερικές ιδέες για τρόπους να περάσετε κάποια οικογενειακή περίοδο την Ημέρα της Μητέρας στην Ουάσινγκτον, στο Μέριλαντ και στη Βόρεια Βιρτζίνια.

Δείπνο

Ημέρα της Μητέρας Brunch - Πάρτε τη μαμά για να brunch αυτή την Ημέρα της Μητέρας. Εδώ είναι μερικά εστιατόρια με ιδιαίτερο δείπνο και διασκέδαση για τη μαμά και όλη την οικογένεια. Προτείνεται κράτηση.

Tudor Place Tea Day της Μητέρας - Δύο συνεδρίες: 10:30 π.μ. - μεσημέρι και 2:30 - 4 μ.μ. Γιορτάστε την περίοδο δειγματοληψίας της Ημέρας της Μητέρας με τσάι, σάντουιτς με δάχτυλα και νόστιμα επιδόρπια, ενώ εξερευνάτε εθιμοτυπία τσαγιού με την καθοδήγηση ενός κοστουμιού διερμηνέα στο ιστορικό σπίτι μουσείο στο Τζορτζτάουν. Μετά το τσάι, οι φιλοξενούμενοι θα δημιουργήσουν μια ειδική περίοδο εποχής για να πάρουν σπίτι για τις μητέρες στη ζωή τους. Προσθέστε μια προαιρετική περιήγηση στο σπίτι με μειωμένη χρέωση. Απαιτείται εγγραφή.

Εκδρομές και υπαίθρια

Κρουαζιέρες στον ποταμό Potomac - Πάρτε τη μαμά σε ένα κρουαζιέρα brunch ή δείπνο και απολαύστε την όμορφη θέα στο τοπίο κατά μήκος του ποταμού Potomac στην Ουάσιγκτον, DC. Αυτές οι ειδικές εκδρομές γεμίζουν γρήγορα, γι 'αυτό κάνετε τις κρατήσεις σας νωρίτερα.

Δωρεάν εκδρομές στην Ημέρα της Μητέρας στο Μουσείο Ταβέρνα του Gadsby - Το Μουσείο Ταβέρνα του Gadsby προσφέρει δωρεάν περιηγήσεις την Ημέρα της Μητέρας από τις 12 έως τις 5 μ.μ. για όλες τις μητέρες που επισκέπτονται!

Περιποιηθείτε τη μαμά σε μια περιήγηση στην ιστορική ταβέρνα που ο Γιώργος Ουάσιγκτον επισκέφθηκε στην Παλιά Πόλη της Αλεξάνδρειας. Οι εκδρομές ξεκινούν το τρίμηνο και το τρίμηνο μέχρι την ώρα. Τελευταία ξενάγηση στις 4:45 μ.μ. Το κόστος είναι $ 4 για όλους τους άλλους ενήλικες και $ 2 για παιδιά ηλικίας 11-17 ετών.

Κήποι στην περιοχή Ουάσινγκτον, DC - Μάιος είναι η πιο όμορφη εποχή του χρόνου να κάνετε μια βόλτα και να δείτε τους υπέροχους κήπους στην περιοχή Ουάσιγκτον, DC.

Εδώ είναι μερικές ειδικές θέσεις για να απολαύσετε την ομορφιά και το φρέσκο ​​άρωμα των όμορφων φυτών και λουλουδιών.

Πεζοπορία και Picnicking - Τα καλύτερα μέρη για πεζοπορία στην περιοχή είναι επίσης εξαιρετικά σημεία για να έχετε ένα οικογενειακό πικνίκ. Περάστε τη μέρα μαζί στο μεγάλο ύπαιθρο και εκτιμήστε τη φυσική ομορφιά της περιοχής της Ουάσινγκτον. Εδώ είναι μερικά μεγάλα πάρκα στο Μέριλαντ και τη Βιρτζίνια επίσης.

Ξεναγήσεις της Ουάσιγκτον, DC - Έχει δει η μαμά σας όλες τις τοποθεσίες της Ουάσινγκτον; Πολλοί άνθρωποι που ζουν κοντά στην πρωτεύουσα του έθνους δεν έχουν δει όλα τα δημοφιλή αξιοθέατα. Οι ξεναγήσεις μπορούν να είναι διασκεδαστικές για όλη την οικογένεια και υπάρχουν πολλές μοναδικές εκδρομές για να προσελκύσετε ένα ευρύ φάσμα ενδιαφερόντων.

Ημέρα της Μητέρας στο Mount Vernon - Γίνετε μέλος της «Μητέρας της Χώρας μας», της Martha Ουάσιγκτον και της εγγονής της «Nelly» καθώς γιορτάζουν το Σαββατοκύριακο της Μητέρας με τους επισκέπτες στο κτήμα του George Washington. Πάρτε όλη την οικογένεια και να εξερευνήσετε το όμορφο αρχοντικό, τους κήπους και τους κήπους. Το Mount Vernon Inn σερβίρει επίσης ένα ειδικό μπουφέ την Κυριακή (απαιτείται κράτηση).