Ημέρα της Μητέρας Brunch στην Ουάσιγκτον, DC

Πολλά εστιατόρια της Ουάσινγκτον, DC προσφέρουν ένα brunch μέρα της Μητέρας με όλες τις διακοσμήσεις. Ακολουθούν μερικές συστάσεις για εξαιρετικά μέρη για να απολαύσετε ένα ωραίο γεύμα με όλη την οικογένεια. Τα περισσότερα μέρη είναι αρκετά απασχολημένα, γι 'αυτό φροντίστε να καλέσετε μπροστά και να κάνετε κράτηση. Οι λεπτομέρειες θα ενημερώνονται κάθε χρόνο, αλλά επιβεβαιώστε τις λεπτομέρειες με το εστιατόριο κατά την κράτηση.

10 εστιατόριο Thomas - Washington Plaza Hotel, 10 Thomas Cir NW, Washington, DC (202) 842-1300.

Ημέρα της Μητέρας Μπάρντ Μπουφέ, $ 43 άτομο. Απεριόριστη αιματηρή Μαρία, μιμόζα ή σαμπάνια. Ο μπουφές περιλαμβάνει παραδοσιακές επιλογές brunch, πλούσιο μενού όπως γαρίδες και ψωμάκια, τηγανητό κοτόπουλο και βάφλες, σταθμό ομελέτας και σταθμό σκάλισμα με βότανο μαριναρισμένο prime rib και ζαμπόν ζαμπόν με μουστάρδα. Τα επιδέξια επιδόρπια τελειώνουν το γεύμα.

14K Restaurant - Hamilton Crowne Plaza, 1001 14th St NW, Washington, DC (202) 28-7575. Ημέρα της Μητέρας Μπουκέτο Μπάρντ, 54,99 δολάρια ανά άτομο, 22,99 δολάρια ανά παιδί. Στοιχεία μπουφέ: Απολαύσεις κήπου, 14K εμφάνιση φρούτων, αποξηραμένα κρέατα με αέρα, πλούσια ψωμάκια, άγρια ​​ψωμάκια, αντικείμενα φρούτων της θάλασσας, είδη γης και θάλασσας, σταθμός κρεατοσκευασμάτων, σταθμός μαγειρέματος Omelet, γλυκοπαλάτες και σταθμός παιδιών. Το μπαρ Bloody Mary Bar και το μπαρ Endless Champagne Bar ξεχωριστά.

1789 Εστιατόριο - 1226 36ο άσθιο Ουάσιγκτον, DC (202) 965-1789. A la carte μενού. Το πρώτο και δεύτερο μαθήματα συμπεριλαμβάνονται στην τιμή συμμετοχής, που κυμαίνεται από 29 έως 51 δολάρια.

Το μενού περιλαμβάνει στοιχεία όπως το Bucatini Cacio e Pepe με πιπεριά πιπεριάς, ασκαλώνια και Parmigiano-Reggiano. Σαλάτα από σπεσιαλιτέ από σπαράγγια, με σάλτσα λεμονιού Meyer, Parmigiano-Reggiano και βινεγκρέτ αυγού καπνιστού. Sunchoke Velouté με chorizo ​​βινεγκρέτ και mizuna, και Duck Strudel, confet πάπια, πουρέ φρούτων, πάπια chicharrón, κρεμμυδάκια και αγγούρι.

Οι επιλογές του Entrée περιλαμβάνουν Quiche με πράσα, gruyere και μπέικον, σερβίρονται με μια ανάμικτη σαλάτα χόρτου άνοιξη. Γαρίδες και γαρίδες, λευκά σιτάρια με τηγανητές πράσινες ντομάτες και ψητές γαρίδες του Κόλπου. Shenandoah Valley Beef Tenderloin με πατάτες mille-feuille, κρεμμύδι confit και ηλιόλουστα side-up αυγά.

Ambar - 523 8th Street, SE, Ουάσιγκτον. (202) 813-3039. Απεριόριστες μικρές πλάκες και ελεύθερα ροφήματα κοκταίλα brunch, $ 39 ανά άτομο. Το Bottomless Brunch πρέπει να παραγγελθεί σε ολόκληρο το τραπέζι. Το μενού περιλαμβάνει βαλκανική κουζίνα με πιάτα όπως σαλάτα των Βαλκανίων, ντομάτα, πιπεριές, αγγούρι, κρεμμύδια και παλιό τυρί. Ζαμπόν ψωμιού " Popara" με ηλικιωμένο τυρί αγελάδας, γάλα, νιφάδες τσίλι και μπέικον με κρασιά ή κρεμμύδι με ψιλοκομμένο σουσάμι, σκόρδο, μαινό και κρέμα, σερβιρισμένο με φλοιό καλαμποκιού. Εκείνοι που αναζητούν επιλογές ναύλων πρωινού θα θελήσουν να εξετάσουν το Prosciutto Benedict, σερβίρονται ona muffin, ajvar και kajmak σάλτσα? Ομελέτα με ζαμπόν, καπνιστό ζαμπόν, πιπέρι, κρεμμύδι, σάλτσα σπανάκι με γκουάδα και βασιλικό. Veggie Omelette με κόκκινο και κίτρινο πιπέρι, κρεμμύδι, ντομάτα, σπανάκι και κρεμώδη σάλτσα ajvar. Αχλαδιές βούτυρες με σπιτική σάλτσα καραμέλας και σαντιγί, ή Steak & Eggs, φιλέτα σερβιρισμένη με σπιτικές τηγανιτές πατάτες και σάλτσα chimichurri.

Ardeo + Bardeo - 3311 Κονέκτικατ Ave. ΒΔ Washington, DC (202) 244-6750. Μπάρμπεκιου Τριών Φυσικών Μαθημάτων, $ 42 ανά άτομο, $ 19 για παιδιά 10 ετών και κάτω. Χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν το σπίτι Benedict με κατ 'αποκοπή καβούρι, σπαράγγια, ωοτόκες αυγό και Old Bay hollandaise? Αυγά νορβηγικά, σολομό σπιτικό, αγγούρι, σπανάκι και Old Bay hollandaise. Γαλλικό τοστ με κομπόστα μπανάνας βανίλιας, ζαχαρωμένα καρύδια και κρέμα καραμέλας κανέλας. Σάντουιτς αρνιού με χταπόδι καλαβρίας και ρίγανη αλιόλι και ρόκα μωρών, σερβίρεται σε κουλουράκι με κρεμμυδάκια, καθώς και τα αυγά της Ντομάτας Ν., Μπριζόλα με βούτυρο βοτάνων, δύο αυγά (κάθε στυλ) και πατάτες πρωινού.

Bibiana Osteria-Enoteca - 1100 Νέα Υόρκη Ave. ΒΔ Ουάσιγκτον, DC. (202) 216-9550. Οι εκπτώσεις A la carte περιλαμβάνουν Hamachi, Ιαπωνικό κίτρινο φουλάρι με φασόλια, μαρμελάδα ρεβίρ και ελιά πράσινο. Polipo, ολόκληρο χταπόδι, "Nduja λουκάνικο, νεροκάρδαμο και τραγανό panella? Bomboloni di Baccala ', άλευρα γάδου αλατιού, μωρά, μπιζέλια και αιθέρια πορτοκάλια του αίματος. Cappellacci, τσουκνίδα ραβιόλα γεμάτη τσουκνίδα και ρίκολα, ανοιξιάτικη ράμπα pesto και φρυγανισμένα αμύγδαλα, καθώς και Moleche, polenta crusted καβούρι μαλακό κέλυφος Maryland με ράμπες στη σχάρα, μαριναρισμένα τσίλι και σάλτσα tonna.



Blue Duck Tavern - 1201 24th Street, ΒΔ Ουάσιγκτον. (202) 419-6755. Brunch, $ 125 ανά ενήλικα και $ 60 για παιδιά μεταξύ 6 και 12 ετών, παιδιά κάτω των 5 ετών είναι δωρεάν. Το μενού των τριών πιάτων ξεκινάει με μια επιλογή από εκκινητές, όπως εποχιακές σαλάτες, κρέατα, ψωμιά και τυριά, που εκτίθενται σε όλη την ανοιχτή κουζίνα. Χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν Berry Cheesecake Βάφλες, γκράχαμ καραμέλα βάφλα με μακαρισμένα μούρα, μους κρέμα τυριού και καραμέλα αμυγδάλου? Τηγανητό κοτόπουλο και μπισκότο με ζεστή σάλτσα με μέλι, λάχανο, ζαχαρωμένη πράσινη μαρμελάδα και ηλιόλουστο αυγό. Αρνί Hamb με πατάτα, Αγγλικά μπιζέλια, καρότα ουράνιου τόξου, κρεμμυδάκια, καρυκεύματα γιαουρτιού και κατσικίσιο flatbread. Pan καβουρδισμένες γαρίδες με ψητά ραπανάκι, Daikon dashi, μαϊντανό κόκκινο μαργαριτάρι κρεμμυδάκια και κολοκύθα? Κουνέλι Buccatini με ελατήρια λαχανάκια, πέστο καρότο και παρμεζάνα, καθώς και φρυγανισμένη πιατέλα με βόειο κρέας με σάλτσα χρένου και φυσικό νότιο.

Bombay Club - Λεωφόρος Connecticut 815 ΒΔ Ουάσιγκτον, DC. (202) 659-3727. Τρία πιάτα, μενού επιλογής για την Ημέρα της Μητέρας, $ 35 ανά άτομο ή με απεριόριστη σαμπάνια για $ 50 ανά άτομο. Τα πιάτα Standout περιλαμβάνουν το Crispy Kale Chat με το chutney ταμαρίντ. Hara Kebab με σπανάκι, φακές και μαράλα garam. Dahi Keema Samosa με αρνί, γιαούρτι και chutneys, και αβοκάντο μπανάνα Συνομιλία με τσίλιντρο chutney και μπαχαρικά. Οι επιλεγμένες προσκλήσεις στο μπουφέ περιλαμβάνουν κοτόπουλο Pista Korma με φιστίκι, γιαούρτι, καραμέλα και κάρδαμο. Καντάι Αρνί με ντομάτα, τζίντζερ και φελλούγγα. Γαρίδα Chettinad με καρύδα, κρεμμύδι, φύλλα κάρυ και γλυκάνισο. Aloo Pudina με πατάτα και μέντα? Μανιτάρι Matar Καλαμπόκι με κρεμμύδι, γιαούρτι, καρύδι και καραμέλα. Paneer Palak με σπανάκι, τυρί και σκόρδο. Dal Sultani με φακές, κύμινο και ghee, και Subz Biryani με λαχανικά, ρύζι, κρεμμύδι, κρόκο και garam masala.

Πόλη της πόλεως Penn Quarter - 901 9 η St NW Ουάσινγκτον, DC. (202) 644-9433. Κάθε τραπέζι θα καλωσοριστεί με ένα δωρεάν καλάθι καραμελών με κανέλα με ζελέ βανίλιας. Τα μπουκάλια του Cupcake Prosecco είναι $ 15 κατά τη διάρκεια της ημέρας της Μητέρας. Το πλήρες a la carte μενού brunch του City Tap και 19 μίξεις χωρίς βάθος, beermosas και Bloody Marys είναι επίσης διαθέσιμα. Τα εισιτήρια για παιδιά διαφέρουν από $ 8-10 και συνοδεύονται από δωρεάν σόδα.

Cuba Libre Restaurant & Rum Bar - 801 9th Street, Σουίτα Α, ΒΔ, Ουάσιγκτον. (202) 408-1600. Holiday Brunch, $ 25 perp άτομο. Θα σερβίρεται επίσης a la carte brunch. Στα ψητά πιάτα συμπεριλαμβάνονται το Huevo Roto, οι γαρνιτούρες διπλής όψεως, οι ψιλοκομμένες ισπανικές chorizo, το αυγό και το ψιλοκομμένο ντομάτα-ολλανδία. Pollo y Waffle, τραγανή, τηγανητά μη κοκκώδη μηρό κοτόπουλο, βατόμουρο quinoa, σάλτσα μάνγκο και σκούρο σιρόπι ρουμιού-μελάσσας. Crepa de Puerco, τραβώντας το χοιρινό και queso añejo σε μια κρέπα φρυγμένη στο φούρνο, σερβιρισμένη με κρέμα καλαμποκιού και τρούφας, λάδι πιπεριού Rocoto και σαλάτα βοτάνων. Panqueques, κρέπες από καλαμποκάλευρο και τραγανό μπέικον με σκούρο σιρόπι ρουζ-μελάσσας και βούτυρο μάνγκο, καθώς και το Pan Con Jamón Slider, τηγανητό αυγό, χοιρινό ζαμπόν, τραγανό μπέικον, τσένταρ και μαρμελάδα τσιπούτλ με κρεμμυδάκι. A la carte προϊόντα μενού διατιμώνται από $ 6 έως $ 14.75.

Η γρίλια του Del Frisco - 1201 Pennsylvania Avenue NW Ουάσιγκτον, DC (202) 450-4686. Αυτό το έτος η μαμά αξίζει 39 κουταλάκια καραβίδας ουρά αστακού με σπαράγγια, ψητή πιπεριά και λεμόνι μαζί με φράουλες $ 12 και αυξάνεται "Mom'osas" στο πλέγμα Del Frisco της Washington DC. Η τολμηρή και νόστιμη κουζίνα τους είναι ισορροπημένη με την ευγενική εξυπηρέτηση και την άνετη ατμόσφαιρα.

Espita Mezcaleria - 1250 9th Street, ΒΔ, Washington DC (202) 621-9695. Το μεσημεριανό γεύμα $ 29 ανά άτομο περιλαμβάνει guacamole και δύο salsas για το τραπέζι που ακολουθείται από επιλογή πρώτης σειράς μαθημάτων, δεύτερη σειρά μαθημάτων και πλευρές για κοινή χρήση. Αυτή η ειδική προσφορά brunch πρέπει να παραγγελθεί για ολόκληρο το τραπέζι. Το brunch μπορεί επίσης να παραγγελθεί a la carte για ένα ελαφρύ δάγκωμα με τιμές που κυμαίνονται από $ 3 έως $ 19 ανά πιάτο. Τα κυριότερα σημεία του μενού περιλαμβάνουν το Guacamole Clasico με αβοκάντο, jalapeño, κρεμμύδι και κόλιαντρο. Verde Asado Salsa με φρυγμένο τομάτιλο, κρεμμύδι, σκόρδο και σεράνο. Maitake Μανιτάρι Ομελέτα με κρεμμυδάκια, κόκκορα και κόκκινο κρεμμύδι. Μπισκότα & Αυγά με μπισκότα jalapeño τσιουάουα, βραδεία ωοτοκία και arbol hollandaise. Torreyas, γαλλικό τοστ με καπνιστό νέκταρ αγαύης και μπανάνες με μεμβράνες με έγχυση. Μαύρο Kale & Cremini Torta de Huevos; Ψητό Tilapia Tacos με ψητό καρότο και λάχανο και τσίπουρο πιπέρι, καθώς και το Al Pastor Tacos με salsa ranchera και αναμμένο ανανά.

Et Voila! - 5120 MacArthur Blvd, NW, Washington DC. (202) 237-2300. Το κλασικό βελγικό γαλλικό μπιστρό θα παρουσιάσει εορταστικές ειδικές προσφορές εκτός από τα κανονικά μενού brunch και δείπνου. Τα πιάτα περιλαμβάνουν το τερρίν της κεφαλής του ζυμαρικού με σάλτσα gribiche, με τιμή $ 15,95. Μύδια "Royale" και Mussel Beignet, που διατιμώνται σε 14,50 δολάρια? Amish κοτόπουλο στήθος γεμιστό με μανιτάρια chanterelle, παϊδάκια confit πατάτα, σχάρα σπαράγγια και consomé σάλτσα μανιταριών, που διατιμώνται σε $ 27.50, και Wild Rockfish bouillabaisse στυλ, που διατιμώνται σε 29,50 δολάρια.

Η Hamilton - 600 14η οδός, ΒΔ, Ουάσιγκτον. Το Hamilton Live θα προσφέρει επίσης το δημοφιλές του Ευαγγέλιο Brunch για τον εορτασμό της Ημέρας της Μητέρας. Τρεις εμφανίσεις θα εμφανιστούν καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας στις 10 π.μ., 12.30 μ.μ. και 3 μ.μ. Το φεστιβάλ του Ευαγγελίου περιλαμβάνει μουσική από τους Οπαδούς του Ευαγγελίου μαζί με έναν μπουφέ που μπορείτε να φάτε όλα με πρωινό κλασικά και νότια πιάτα καθώς και ένα Mimosa ή Bloody Mary, με τιμές $ 45 ανά άτομο. Τα ψητά πιάτα περιλαμβάνουν το γατόψαρο Southern Style. Τηγανιτο κοτοπουλο; Καπνιστό σολομό από το σπίτι. Το French Toast, καθώς και το σταθμό Carving της Βιρτζίνια και το Σταθμό Omelet.

Hay-Adams - 800 16th Street, NW, Washington DC (202) 638-6600. Brunch buffet, 120 δολάρια ανά άτομο και 60 δολάρια ανά παιδί ηλικίας 12 ετών και νεότερους. Επιλέξτε από μια ποικιλία από εκκινητές και σαλάτες, καθώς και εποχιακές και τοπικές σπεσιαλιτέ όπως Soba Noodle και γαρίδα σαλάτα με Ponzu εσπεριδοειδών ντύσιμο? Φρυγμένη σαλάτα Romanesco και μωρό καρότο με Ras el Hanout vinaigrette? Κύμινο Σάλτσα μελιτζάνας ψητό με πιπεριές pequillo και επικάλυψη γιαουρτιού με μέντα. Μανιτάρι Agnolotti με σπανάκι μωρών, αγγούρι και τυρί Der Alpen Käse. Μεσογειακό λαβράκι με μαύρο ρύζι και τζίντζερ γλάσο miso? Καρποί με καρυκεύματα με καρυκεύματα και ψητά κουνουπίδια. Ολόκληρο ψημένο μαύρο Angus Prime Rib με τσουρέκια, σάλτσα κόκκινου κρασιού και χρένο και Σταθμός Ομελέτας της Αγροτικής Αγοράς με ποικιλία από μανιτάρια, ντομάτες, πιπεριές, κρεμμύδια, καπνιστό μπέικον, χωριάτικο ζαμπόν, φέτα, κολέ, τυρί τσένταρ, καπνιστό σολομό , ρόκα, σπανάκι μωρού, ασπράδι αυγού και χυλό αυγού.

Το θέατρο Howard - 620 T Street NW Ουάσιγκτον, DC. Το ιστορικό θέατρο προσφέρει το Κυριακάτικο του Ευαγγέλιο Brunch με μπουφέ με νότιο στιλ που περιλαμβάνει ψωμί καλαμποκιού, γαρίδες και χοντρά κομμάτια, χόρτα και άλλα. $ 20-40 ανά άτομο.

Δείτε περισσότερα αφιερώματα της Ημέρας της Μητέρας στην σελίδα 2

Περισσότερες επιλογές για το Brunch γύρω από την περιοχή:

Ψάχνετε για έναν ειδικό τρόπο να περάσετε την Ημέρα της Μητέρας φέτος; Βρείτε προτάσεις για πράγματα που μπορείτε να κάνετε στην Ημέρα των Μητέρων στην Ουάσιγκτον, DC

Jaleo - Ουάσιγκτον DC, Bethesda και Crystal City. Και οι τρεις περιοχές DC Jaleos θα γιορτάσουν το Dí a las Madres με μια ποικιλία εορταστικών ειδικών brunch. Το Jaleo DC θα διαθέτει ανοιξιάτικες ανοιχτόχρωμες εκπτώσεις a la carte με προϊόντα όπως σοταρισμένα βότανα από μπιζέλια οργανικά με ζαμπόν. ένα αλμυρό Paella αστακό για κοινή χρήση? Iberico Tenderloin με σάλτσα μπλε τυρί και πατάτες πουρέ. και Μους σοκολάτας με φρέσκες φράουλες, μέντα και φιστίκια.

Joe's Seafood, Prime Steak & Stone Crab - 750 15ο Πανεπιστήμιο της Ουάσιγκτον, DC (202) 489-0140. Εκτός από το πλήρες a la carte μενού, το brunch είναι διαθέσιμο. Απολαύστε τα αγαπημένα σας όπως τα βατόμουρα φράουλας, καθώς και τα κοκτέιλ υπογραφής και τα κρασιά από το ποτήρι.

Kingbird - Ξενοδοχείο Watergate - 2650 Βιρτζίνια Ave. ΒΔ Washington DC (202) 827-1600. Προσφορές Brunch διατιμώνται σε $ 110 / ενήλικες και $ 55 / παιδιά ηλικίας 5-12 ετών (4 και κάτω τρώνε δωρεάν). Χαρακτηριστικά από το Μπουφέ περιλαμβάνουν: Κρύο μπουφέ με ποικίλες σαλάτες, σταθμό βάφλας, σταθμό με θαλασσινά και ένα σερβιτόρο και σετ τυριών. Ένας ζεστός μπουφές με είδη όπως λαχανάκια τραγανό βρουκέλαιο, τσαγιού mac & τυρί, , καλαμάκι βοείου κρέατος και πολλά άλλα. Ένας σταθμός περιποίησης με κρέατα, συμπεριλαμβανομένης της πρώτης πλευράς του βόειου κρέατος, ψωμιούρι, καβουρδισμένο χοιρινό κρέας, ποικιλία επιδορπίων και αποξηραμένων Μimosas και βραδινά κοκτέιλ.

LINCOLN - 1110 Vermont Ave. Β. Ουάσιγκτον, DC (202) 386-9220. Τρία μενού μενού brunch που περιλαμβάνει μια ποικιλία πλευρών για να μοιραστεί το τραπέζι. Διατίθεται σε 52 € / άτομο για ενήλικες και 22 € / άτομο για παιδιά κάτω των 12 ετών, το μενού θα περιλαμβάνει πιάτα όπως: ντόνατς Huckleyberry, Maryland Crab Béarnaise, χορτοφαγία NY Strip & Αυγά, σπιτικά μπισκότα και σαρκώδη λαχανικά, και τα μούρα και τα φρέσκα λουλούδια Semifreddo.

Lupo Verde - 1401 T Street, ΒΔ, Ουάσιγκτον. (202) 827-4752. A la carte μενού brunch αυθεντικού, ρουστίκ, ιταλικό φαγητό που χαρακτηρίζει μια ποικιλία από αντιπάστες, πίτσες πρωινού, σπιτικά ζυμαρικά, πιάτα αυγών και κρέπες. Στις ειδικές προσφορές περιλαμβάνονται το Lasagna Primavera, λαζάνια λαχανικών με τέσσερα τυριά, τραγανά αγκινάρες, ωοτόκα αυγά και βότανα. Branzino ai Sapori del Sud, λαβράκι με πατάτες, ελιές, cappers, σταφίδες και μέντα, καθώς και Coppa Paradiso με κρέμα zabaione, βατόμουρο, σοκολάτα και αμύγδαλα Amaretti. Οι προσφορές κοστίζονται από $ 12 έως $ 32 το καθένα.

Μανγκό Δέντρο DC -929 H Street, ΒΔ, Ουάσιγκτον DC (202) 408-8100. Όλες οι μητέρες λαμβάνουν ένα δωρεάν εισιτήριο, όταν τουλάχιστον δύο άτομα γευματίζουν είτε από το νέο μεσημεριανό γεύμα είτε από το a la carte μενού. Το μενού διαθέτει αυθεντική ταϊλανδέζικη κουζίνα με σύγχρονη συστροφή, όπως τη Σαλάτα Pink Pomelo (φρυγμένες νιφάδες καρύδας και φρυγανισμένο φυστίκι) και τη Σαλάτα μελιτζάνας (μελιτζάνα, λεμόνι, κολαντάρι, φρέσκια ασβέστη και μαλακό ωάριο) πιάτα από μανιτάρι Lamb Shank (κοτσάνι βραδείας ζύμωσης, κάρυ μαμάμαν, γεώμηλο, γλυκάνισο και κανέλα). πλούσιος και γευστικός κρύος βασιλικός κοτόπουλο (βασιλικός της Ταϊλάνδης, τσίλι και σκόρδο). Wok-Fried Curry Curry (ολόκληρο μπλε καβούρι, κίτρινο κάρυ και αυγό)? και πολλα ΑΚΟΜΑ.

Το νέο μενού για μεσημεριανό γεύμα à la carte του Mango Tree διατίθεται από τις 11:30 π.μ. έως τις 3 μ.μ. και μενού δείπνου από τις 17:00 έως τις 22:00

Αρχοντικό στην οδό O - 2020 O Street NW, Ουάσιγκτον. Περιποιηθείτε τη μαμά σε ένα ξεχωριστό μεσημεριανό γεύμα και περιήγηση στο Μέγαρο. Το μενού περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία από τοπικά και διεθνή φαγητά, η πτώση της σοκολάτας, τα βραβευμένα επιδόρπια, η σαμπάνια και πολλά άλλα! Πολλές επιλογές για χορτοφάγους. Η επίσκεψη περιλαμβάνει μια αυτόνομη ξενάγηση στα θεματικά δωμάτια και τις μυστικές πόρτες. Εξερευνήστε τη συλλογή μουσείων με υπογεγραμμένες κιθάρες, αναμνηστικά, τέχνη και πολλά άλλα. $ 85 / ανά - Παιδιά 5-11 μισή τιμή. Τα παιδιά κάτω των 5 ετών είναι ελεύθερα.

Masa 14 - 1825 14th Street, ΒΔ, Ουάσιγκτον, DC. Λατινική-ασιατική βραδινή γεύση fixe, 39 δολάρια ανά άτομο, συμπεριλαμβανομένης μιας απεριόριστης επιλογής ποτών brunch. Το μενού θα περιλαμβάνει μια ποικιλία από σαλάτες, αυγά και τέτοια, σάντουιτς, γλυκά και πλευρές, συμπεριλαμβανομένης της χοιρινού κρέατος Benedict με πικάντικη κέικ πατάτας curry και chipotle hollandaise. Chilaquiles, tortillas καλαμποκιού, chorizo, queso cotija και μαλακά ομελέτα. Καπνιστό κοτόπουλο με καραμελωμένα κρεμμύδια, τσίλι, χολέτα, χουκώ, αυγά και αυγά. Το Granola με φρούτα και σπιτικά γλυκά, με γιαούρτι εσπεριδοειδών και σιρόπι πορτοκαλιού αίματος, καθώς και το Crispy καπνιστό κρέας Brisket με μπριζόλα ψητά, τουρσί με κρεμμύδι, φρυγανισμένο σουσάμι και κόλιαντρο.

Αυτό το ειδικό brunch πρέπει να παραγγελθεί για ολόκληρο το τραπέζι. Προσφορές Brunch μπορούν επίσης να παραγγελθούν a la carte με τιμές που κυμαίνονται από $ 4 έως $ 13.

Nazca Mochica - 1633 P St NW Ουάσιγκτον, DC. (202) 733-3170. Τρία μαθήματα παραδοσιακών περουβιανών πιάτων διατίθενται για $ 35. Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν από μια πρώτη πορεία που περιλαμβάνει καυσίτσες με σάλτσα πιπεριού, ελιές και πιίκιλο πιπεριά aji. μια δεύτερη πορεία που περιλαμβάνει φρέσκο ​​λευκό ψάρι και χταπόδι σε σάλτσα rocoto, aji de gallina με θρυμματισμένο στήθος κοτόπουλου, αυγό και φρυγμένα φιστίκια, και seco de cordero αρνάκι μαριναρισμένο με μαύρη μπύρα. και να τελειώνουν με μπισκότα καραμέλα αλφαζόρες ή εποχιακά ζελατίνα και sorbets. Το πλήρες a la carte μενού είναι επίσης διαθέσιμο. Το μενού του prix fixe απαιτεί τη συμμετοχή ολόκληρου του πίνακα.

nopa Κουζίνα + Μπαρ - 800 F Street, NW, Ουάσιγκτον, DC. (202) 347-4667. Μενού με προκαθορισμένα έπαθλα 4 ατόμων, $ 45 ανά άτομο. Το μενού περιλαμβάνει σάλτσα σάλτσας αγριόχορτου και ελαίου με μικρά κεράσια κατσικίσιο, πατάτες και βότσαλα βοτάνων. Black Sea Bass Ceviche 'a la Minute' με πράσινο ελαιόλαδο, αγγούρι, τραγανό quinoa, γαλαζοπράσινο και jalapeño-citrus γαλάκτωμα. Αγγλικά Περγαμόντο & Ricotta Gnudi με βλαστοί μπιζέλια, καβούρια Peekytoe, σκόρδο άνοιξη και διατηρημένο λεμόνι? La Bocage Μανιτάρια & μπιζέλι Σφαγή σαλάτα με guanciale, τρούφα πεκορίνο, αρακά και βινεγκρέτ βασιλικού. Τα μαθήματα Entrée είναι εξίσου δελεαστικά και περιλαμβάνουν το Farro & Black Quinoa Risotto με πέστο ράμπας, λαχανικά της άνοιξης, σάλτα ricotta, βλαστούς ηλιόσπορου και αυγό 63. Καπνιστό στήθος και κοντό βούρκο λιωμένο με cheddar fondue, Carolina coleslaw και μπισκότα σπίτι? Η γη 'N Eats αγρότισμα αγρόκτημα αγρότη με το Icy City καυτό καπνιστό σολομό, ντομάτες Toy Box, βοτανική μασκαρπόνη και μάραθο-ρόκα σαλάτα? NoPa Roll με αστακομακαρονάδα, με σπιτικό παλιό καραβόπανο, κολοκυθάκι-καρπούζι, που σερβίρεται σε ρολό της Νέας Αγγλίας, καθώς και αυγά Benedict με ριγέ σολομού, ωοτόκα αυγά, λοβό σολομού και οστρακοειδή.

Odyssey Brunch Cruise - επιβίβαση στις 9:15 π.μ. και κρουαζιέρα από τις 10 το πρωί μέχρι το μεσημέρι, περιλαμβάνει ένα πλούσιο μπουφέ brunch, ζωντανή ψυχαγωγία και χορό στο κατάστρωμα. Απογευματινή επιβίβαση στις 1:15 μ.μ. και κρουαζιέρα από τις 2-4 μ.μ., η κρουαζιέρα της Οδύσσειας της Ημέρας της Μητέρας προσφέρει επίσης ζωντανή μουσική και χορό για να συνοδεύσει έναν μπουφέ. Το βράδυ, η Οδύσσεια θα πλεύσει για άλλη μια φορά για την Κρουαζιέρα της για την Ημέρα της Μητέρας της, με τρία πιάτα, ζωντανή μπάντα και χορό κάτω από τα αστέρια. Τιμές: $ 84.90-89.90 ανά ενήλικα, $ 50.95-53.95 ηλικίες 3-12.

Το οβάλ δωμάτιο - 800 Connecticut Ave. ΒΔ Washington, DC (202) 463-8700. Ημέρα της Μητέρας Τριών μαθημάτων $ 55 ανά άτομο. Το μενού περιλαμβάνει Παγωμένη Σούπα Αγγούρις με καπνιστή πέστροφα, γύρη μάραθου, αποφλοιωμένα κρεμμύδια και κρέμα γάλακτος. Foie Gras Torchon με καρύδι macadamia, τοπική φράουλα, βασιλικό της Ταϊλάνδης και brioche θρυμματιστεί? Καπνιστό σολομό με γεμιστά τεύτλα, πράσινα αμύγδαλα, καρδιές παλάμης και χτυπημένο χρένο. Λαγανισμένο γάδο με χούμους, άνθη σκουός, πορτοκαλί αίμα και βινεγκρέτ πιπεριού πιπεριού. Rock Shrimp Scramble με τραγανά καστανό καφέ, μαύρο μπισκότο πιπεριού και χαβιάρι Hackleback. Rack Of Lamb με συσσωρευμένη πούτλα μελιτζάνας, φτέρες φεγγαριού, εαρινό σκόρδο και ελαιόλαδο, καθώς και μπιφτέκι με μοβ πατάτα, τοπικά σπαράγγια, μανιτάρι μανιτάρι και βινεγκρέτ ράμπας.

Rasika West End - 1190 New Hampshire Avenue, ΒΔ, Ουάσιγκτον. (202) 466-2500. Μενού με τρία δρομολόγια, με προκαθορισμένη τιμή, 50 $ ανά άτομο. Απολαύστε γευστικά ινδικά πιάτα όπως αυγό σε τοστ κουνουπίδι με πράσινες τσίλι, τσένταρ και ηλιόλουστα αυγά πλευρά. Tikka Γαλλικό τοστ με κοτόπουλο tandoori και κάρυ slaw; Ragda Pattice με καρυκεύματα πατάτας, κίτρινα μπιζέλια και chutneys. Tandoori Σολομός με φύλλα ασβέστη, τζίντζερ, σκόρδο και λεμόνι τουρσί? Salli Boti με αρνί, βερίκοκα και πατάτες αχύρου. Αρνί Dalcha με βενζάλιο γραμμάριο, μέντα και χυμό λεμονιού, καθώς και ομαλά Μαλί με καρύδα, φύλλα δάφνης και μουστάρδα.

Καμάρα Rasika Penn - 633 D Street, ΒΔ, Ουάσιγκτον DC (202) 637-1222. Μενού με τρία δρομολόγια, με προκαθορισμένη τιμή, 50 $ ανά άτομο. Τα πιάτα Standout περιλαμβάνουν το αυγό Kejriwal με τοστ τσίλι τυρί και ηλιόλουστα αυγά πλευρά. Κάπαρο Poha με κάρυ φύλλα, σπόρους μουστάρδας και γάλα καρύδας? Wada Pao, κλασικό φαγητό δρόμου Βομβάη. Γαρίδες με βανίλια με σπόρους κρεμμυδιού, μάραθο και κύμινο; Κοτόπουλο Aai's με αμύγδαλα, γάλα καρύδας και μαράλα garam. Πατέτα Gosht με αρνί, πατάτες και γάλα καρύδας, καθώς και Rasika Thali με μακάκι κοφτά, μεικτά λαχανικά patio, paneer tawa masala και dal makhani.

Sakerum - 2204 14th Street, ΒΔ, Washington DC (202) 518-2222. Τις τακτικές τιμές των 29 δολαρίων ανά άτομο, με εξαίρεση το φόρο και τη δωρεά, οι μαμάδες μπορούν να επιλέξουν από έξι ιαπωνικά σκεύη bento που παρουσιάζουν τα καλύτερα λατινικά και ασιατικά συστατικά που συνδυάζονται με δημιουργικά κοκτέιλ brunch. Οι επιλογές των κουτιών Bento είναι η Churrasco, η βραχιολάκι βραστό με ψητό, το ρύζι σούσι, η χειμυρίδα salsa και το τηγανισμένο αυγό. το κοτόπουλο Karaage, διπλό τηγανισμένο μηρό κοτόπουλου, Yukon Gold πουρέ πατάτες, σοταρισμένο κρεμμύδι και τηγανητό αυγό? το Yaki-Sake, το σολομό στη σχάρα, τη σάλτσα mojo, το λαγό και το ρύζι basmati. το Arroz Chaufa με τηγανητό ρύζι γαρίδας και κοτόπουλου. το Pancake & Omelet, επιλογή ομελέτας ή λαχανικών και τηγανίτες, καθώς και το Sushi Box με μια επιλογή σεφ από επτά κομμάτια nigiri & sashimi.

Πνεύμα της Ουάσιγκτον Κρουαζιέρες - Κρουαζιέρα μεσημέρι της Ημέρας της Μητέρας από τις 10:30 π.μ. έως τις 12:30 μ.μ. και την Ημέρα της Μητέρας Απογευματινή Κρουαζιέρα από 3:00 έως 5:00 μ.μ. Και οι δύο κρουαζιέρες επιβιβάζονται μισή ώρα νωρίτερα και διαθέτουν πλούσιο μπουφέ και διαδραστικό DJ. Η επιβίβαση στις 7:00 μ.μ. και η πτήση από τις 7:30 μ.μ. έως τις 10:30 μ.μ., η κρουαζιέρα μπορεί να υπερηφανεύεται για έναν υπέροχο μπουφέ, μουσική και χορό, για να απολαύσετε μια υπέροχη μέρα με την οικογένεια και τους φίλους σας. Τιμές: 59,90-87,90 δολάρια ανά ενήλικα.

St. Regis Ουάσιγκτον DC - 923 16ος και K Sts. NW Washington DC (202) 638-2626. Απογευματινό τσάι της Ημέρας της Μητέρας, 55 δολάρια ανά άτομο και ημέρα της Μητέρας Κυριακή βραδινή προσφορά, 59 δολάρια ανά άτομο. Το μενού περιλαμβάνει μια επιλογή από απολαυστικά πιάτα που ξεκινούν με ορεκτικά του κίτρινου carpaccio, το ισπανικό χταπόδι στυλ της Γαλικίας, το παγωμένο άσπρο σαλιγκάρι veloute και τα εισιτήρια που κυμαίνονται από τον οργανικό σολομό, το δεντρολίβανο πατάτα frittata και το βούτυρο. Τελειώστε το γεύμα σας με ένα απολιθωμένο μενού επιδόρπιο που παρουσιάζει ροδοπέταλα και vacherin τζίντζερ, δίδυμο σοκολάτας, και τραγανό καρύδας βατόμουρου. Όλες οι μητέρες θα αντιμετωπίζονται σε έναν άρπα και ένα δωρεάν ποτήρι σαμπάνιας ή την υπογραφή του Αγίου Regis Bloody Mary.

TAKODA - 715 Florida Avenue, ΒΔ, Ουάσιγκτον, DC. (202) 525-1252. Τα στοιχεία του μενού Brunch κυμαίνονται στην τιμή από $ 13 έως $ 15. Οι στάσεις περιλαμβάνουν κόκκινες βελούδες τηγανίτες με τυρί με κτυπημένη κρέμα και σιρόπι σφενδάμου μαύρου πιπεριού. Apple Pie Γαλλική τοστ, παχιά κομμένη και σερβιρισμένη με καραμελωμένα μήλα και καραμέλα. Τηγανητό χοιρινό, στήθος, πατάτες, πιπεριές και κρεμμύδια, γεμάτες με μια ηλιόλουστη πλευρά και αυγό με κόκκινη πιπεριά, Γκόφλα Κοτόπουλου & Γλυκοπατάτας, Κοτόπουλο νότια τηγανητό με πεκάν και σιρόπι σφενδάμου μαύρου πιπεριού. Γαρίδες & Γαρίδες, Σάλτσα σαλάτας Tasso και ένα ηλιόλουστο αυγό, Texas Toast Σάντουιτς, τηγανητό αυγό, τσένταρ, λουκάνικο κοτόπουλου, καφετιά βάφλα, που σερβίρεται με φρέσκα φρούτα.

Teddy & The Bully Bar - 1200 19th St. NW Ουάσιγκτον, DC (202) 872-8700. Υβριδικό μενού που περιλαμβάνει τρία πιάτα (οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν από πολυάριθμες επιλογές σε κάθε γήπεδο), πλευρές οικογενειακού στυλ και ατελείωτες εκδρομές σε ποικίλους σταθμούς μπουφέ. Χαρακτηριστικά θα περιλαμβάνουν φραουλίτσες φρυγανιές και ασβέστιο ρεβέντι γιαούρτι, κρουασάν κρέμας γαλλικής κρέμας κρέμας, κοντό χοιρομέρι Huevos Rancheros & τραγανιστό τυρί τυριών Gruyere, κέλυφος γεμάτος ζαχαροπλαστείο Prime Rib και ένα φρέσκο ​​αγρόκτημα Δημιουργήστε το δικό σας ομελέτα. $ 56 / άτομο για ενήλικες και $ 22 / άτομο για παιδιά κάτω των 12 ετών.

Toro Toro - 1300 I Street, ΒΔ, Ουάσιγκτον, DC (202) 682-9500. $ 39 ανά άτομο. Παναγιανικά μικρά πιάτα που προβάλλουν την κουζίνα της Νότιας και Κεντρικής Αμερικής περιλαμβάνουν σαλάτες, κρέατα, ακατέργαστο μπαρ, διάφορα ψωμιά και τυριά, που παρουσιάζονται στον πλούσιο μπουφέ. Στη συνέχεια, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το "Rodizio Grill" του Toro Toro, με επιλογές που περιλαμβάνουν τη γεύση Picanha Steak, το Chorizo ​​Sausage, το Κοτόπουλο Achiote ή την Καθημερινή Επιλογή του Chef. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να παραγγείλουν από την καθημερινή δημιουργία των καυτών πλευρών του σεφ. Οι στάσεις περιλαμβάνουν τον Παπά Μπράβα. Tortilla Espanola; Chorizo ​​& Πατάτα Hash? Chipotle-Agave Bacon; Μεξικάνικες σοκολάτες με βατόμουρα Nutella και μπανάνες, καθώς και Chilaquiles Verdes.

West End Bistro - Ritz-Carlton, Ουάσιγκτον. 1190 22nd St NW Ουάσιγκτον DC (202) 974-4900. Ειδικό μενού μπουφέ, 105 δολάρια ανά άτομο με απεριόριστο Prosecco. Περιλαμβάνει σαλάτες, τυριά και πιάτα ψωμιού, ακατέργαστο μπαρ και καπνιστά θαλασσινά, ομελέτες και αυγά προετοιμασμένα για παραγγελία, βάφλες, κρέπες, αυγά benedict, prime rib, πατάτες πράσα gratin, γλυκό καλαμπόκι και ravioli polenta, ιαπωνικό μανιτάρι ragout, ροδάκινο λεβάντα crème brulee, λευκή σοκολάτα και πύργο βατόμουρου και πολλά άλλα.

Το Willard InterContinental - 1401 Pennsylvania Ave ΒΔ Ουάσιγκτον, DC. (202) 628-9100. Τοποθετημένο ενάντια στο μεγάλο σκηνικό των λόφων Willard και Crystal Ballrooms, ανάμεσα στους καταπνίσιμους ήχους του πιάνο και της άρπα, οι επισκέπτες θα απολαύσουν μια απολαυστική ποικιλία αγαπημένων μεσημεριανού γεύματος από διάφορους σταθμούς δράσης, όπως ομελέτες, βάφλες, φρέσκα θαλασσινά και χειροποίητα γλυπτά κρέατα. $ 110 ανά ενήλικα, $ 55 ανά παιδί (5-12 ετών) με παιδιά κάτω των πέντε ετών.

Zaytinya - 701 9η ΒΔ Ουάσιγκτον DC. (202) 638-0800. Απολαύστε ελληνική, τουρκική και λιβανική mezze. Για $ 35, ένα μενού με γεύση τεσσάρων επιλογών. Τα κυριότερα σημεία του μενού περιλαμβάνουν την ανοιξιάτικη μάζα Tzatziki. τα αγαπημένα Βλαστοί Βρυξελλών Afelia με τραγανά λαχανάκια Βρυξελλών, κόλιανδρο, βατόμουρα και γιαούρτι σκόρδου. Μπέϊκον αρνιού και αυγά με μπέϊκον αρνιού καπνιστού στο σπίτι, λάχανο, λαδόλεμο και μαλακό μαγειρεμένο αυγό. και το σοκολατένιο τριαντάφυλλο με τριαντάφυλλο παγωτό, κρέμα σοκολάτας και πικάντικη μούρα.

Δείτε περισσότερες επιλογές Brunch στην περιοχή:

Ψάχνετε για έναν ειδικό τρόπο να περάσετε την Ημέρα της Μητέρας φέτος; Βρείτε προτάσεις για πράγματα που μπορείτε να κάνετε στην Ημέρα των Μητέρων στην Ουάσιγκτον, DC