Μετάβαση στο αεροδρόμιο Dulles (IAD) Από την Ουάσιγκτον DC

Επιλογές μεταφοράς από την περιοχή Washington DC στο IAD

Το αεροδρόμιο Dulles βρίσκεται σε απόσταση 26χλμ. Από το Downtown Washington DC, στο Chantilly της Βιρτζίνια. Παρόλο που το αεροδρόμιο είναι περίπου 40 λεπτά με το αυτοκίνητο σε ώρα μη αιχμής ώρα, η κυκλοφορία μπορεί να είναι απρόβλεπτη, οπότε πρέπει να σιγουρευτείτε ότι αφήνετε αρκετό χρόνο για να φτάσετε στην πύλη.

Η διεύθυνση GPS του αεροδρομίου Dulles είναι: 1 Saarinen Cir, Dulles, VA 20166 Δείτε ένα χάρτη .

Εδώ είναι πώς να πάρετε από το αεροδρόμιο Dulles στην Ουάσιγκτον DC (και πίσω).

Λεωφορεία

SuperShuttle - Διαθέσιμο 24 ώρες την ημέρα, αυτό το λεωφορείο παρέχει πόρτα σε πόρτα κοινές βόλτες μέσα στη μητροπολιτική περιοχή της Ουάσιγκτον DC. Για πληροφορίες, καλέστε το 1-800-BLUEVAN.

Supreme Shuttle Airport - Αυτή η εταιρεία προσφέρει υπηρεσία door-to-door από και προς το αεροδρόμιο. Καλέστε 800-590-0000.

Διαβάστε περισσότερα για τις υπηρεσίες μεταφοράς από το αεροδρόμιο της Ουάσιγκτον

Μετρό Λεωφορείο και Metroorail

Το Διεθνές Αεροδρόμιο Dulles Silver Line Express παρέχει υπηρεσία 24ωρης λειτουργίας μεταξύ του αεροδρομίου Dulles και του σταθμού μετρό Wiehle-Reston East για μόλις $ 5. Τα εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν στο μετρητή εισιτηρίων που βρίσκεται μέσα στην πόρτα 4 στο Επίπεδο Αφίξεων του Κεντρικού Τερματικού. Το Διεθνές Αεροδρόμιο Dulles θα είναι άμεσα προσβάσιμο από την Metrorail όταν ολοκληρωθεί η επέκταση της Silver Γραμμής (που προβλέπεται για το 2018).

Ταξί

Η Washington Flyer είναι ο αποκλειστικός προμηθευτής υπηρεσιών μεταφοράς ταξί στο αεροδρόμιο Dulles. Οι κρατήσεις δεν είναι απαραίτητες όταν φεύγετε από το αεροδρόμιο.

Τα ταξί διατίθενται στο χαμηλότερο επίπεδο του κεντρικού τερματικού σταθμού 24 ώρες την ημέρα. Δείτε πληροφορίες σχετικά με τα ταξί στην Ουάσιγκτον.

Ενοικίαση αυτοκινήτων

Μια ποικιλία από εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων εξυπηρετούν το αεροδρόμιο Dulles. Λάβετε υπόψη ότι εάν μένετε στο Downtown Washington DC ίσως δεν χρειάζεστε αυτοκίνητο και η στάθμευση μπορεί να είναι δαπανηρή.

Αναζήτηση για τιμές ενοικίασης αυτοκινήτων

Χώρος στάθμευσης στο αεροδρόμιο Dulles

Ο δημόσιος χώρος στάθμευσης περιλαμβάνει δύο καθημερινά γκαράζ, τέσσερις χώρους στάθμευσης οικονομικών χώρων και μία ωριαία παρτίδα μπροστά από τον κεντρικό τερματικό σταθμό. Παρέχονται δωρεάν λεωφορεία για τη μεταφορά επιβατών από τους χώρους στάθμευσης προς το αεροδρόμιο. Το PAY & GO είναι ένα αυτοματοποιημένο σύστημα πληρωμών με μηχανές πληρωμής που βρίσκονται στο κατώτερο επίπεδο του τερματικού σταθμού κοντά στις πόρτες εξόδου από την ανατολή και τη δύση και στη γέφυρα πεζών πλησίον του Daily Parking Garage. Διαβάστε περισσότερα για το πάρκινγκ στο αεροδρόμιο .

Περιοχή αναμονής κινητού τηλεφώνου - Υπάρχει μια καθορισμένη περιοχή διαθέσιμη για τους οδηγούς να περιμένουν στο όχημα για τους επιβάτες που φθάνουν (περιορίζεται σε μία ώρα). Βρίσκεται στη διασταύρωση του Road Rudder και του Autopilot Drive.

Πήρε πρωινή πτήση; Μπορεί να θέλετε να μείνετε νυκτί σε ένα ξενοδοχείο κοντά στο αεροδρόμιο. Βρείτε έναν οδηγό για ξενοδοχεία κοντά στο Αεροδρόμιο Dulles.

Η περιοχή της Ουάσινγκτον, DC εξυπηρετείται από τρία διαφορετικά αεροδρόμια. Για να μάθετε για τις διαφορές ανάμεσα στα αεροδρόμια National, Dulles και BWI, δείτε τα αεροδρόμια της Ουάσιγκτον DC (ποια είναι η καλύτερη).