Τάιξ της Ουάσιγκτον και μεταφορές με κινητές συσκευές

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για Taxicabs στην Ουάσιγκτον DC

Παρόλο που υπάρχουν πολλοί τρόποι για να περάσετε γύρω από την Ουάσιγκτον DC, τα ταξί είναι ένας βολικός τρόπος να φτάσετε από τόπο σε τόπο στην πρωτεύουσα. Παραδόξως, μπορεί να είναι μια προσιτή επιλογή όταν έχετε μια ομάδα ανθρώπων που ταξιδεύουν μαζί και ένας από τους καλύτερους τρόπους για να ταξιδέψετε όταν έχετε αποσκευές. Οι εφαρμογές για κινητά κάνουν επίσης εύκολη τη μεταφορά. Τα ταξί και οι εταιρείες διέλευσης εφαρμογών θα σας παραλάβουν από οπουδήποτε στην πόλη και θα σας μεταφέρουν κατευθείαν στον προορισμό σας.

Εδώ θα μάθετε πώς λειτουργούν ταξί και άλλες υπηρεσίες αυτοκινήτων στην Ουάσιγκτον DC.

Φωνάζοντας ένα ταξί στην Ουάσιγκτον DC

Τα καλύτερα μέρη για να βρείτε ένα ταξί είναι κατά μήκος των πιο πολυσύχναστων δρόμων, μπροστά από ξενοδοχεία και σημαντικά αξιοθέατα, γύρω από την περίμετρο του National Mall, και έξω από το Union Station. Η κλήση ενός ταξί είναι τόσο απλή όσο βγαίνει από το κράσπεδο και κρατάει το χέρι σου. Μπορείτε επίσης να καλέσετε να κανονίσετε έναν εκ των προτέρων. Χρησιμοποιώντας ένα κινητό τηλέφωνο, μπορείτε επίσης να σχεδιάσετε μπροστά (ανατρέξτε στις λεπτομέρειες εφαρμογής για κινητά παρακάτω).

Τα όρια των επιβατών των ταξί της Ουάσιγκτον

Βασικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για ταξί της Ουάσιγκτον DC

Τιμές ταξί της Ουάσιγκτον

Ουάσιγκτον DC Taxi Παράπονα

Αν έχετε κάποια προβλήματα με ένα Taxi της Ουάσιγκτον, μπορείτε να υποβάλετε γραπτή καταγγελία:

Επιτροπή DC Taxicab
2041 Martin Luther King Junior Ave. SE, Suite 204, Washington, DC 20020-7024
Τηλέφωνο: (202) 645-6018
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: dctc@dc.gov
Ιστοσελίδα: dctaxi.dc.gov

Εταιρείες ταξί στην Ουάσιγκτον

Υπάρχουν περισσότερες από 150 εταιρείες ταξί καταχωρημένες στην Επιτροπή DC Taxicab. Αυτά είναι τα μεγαλύτερα και τα πιο σημαντικά.

Εναλλακτικές λύσεις για τα ταξί που βασίζονται σε εφαρμογές για κινητά

Uber - Οι οδηγοί χρησιμοποιούν τα δικά τους αυτοκίνητα και η τιμολόγηση είναι παρόμοια με εκείνη ενός ταξί. Η πληρωμή γίνεται αποκλειστικά μέσω του Uber και όχι με τον οδηγό προσωπικά.

Lyft - Η μεταφορά με βάση την εφαρμογή μπορεί να είναι εξαιρετικά προσιτή, δίνοντάς σας την ευκαιρία να μοιραστείτε μια βόλτα. Τα βόλτα πρέπει να διευθετηθούν εκ των προτέρων.

Pedicabs - Pedal Powered Ταξί

Ο νέος τρόπος μεταφοράς γύρω από την πόλη είναι το Pedicab, ένα ποδήλατο rickshaw. Αυτό κάνει μια όμορφη υπαίθρια μεταφορά αξιοθέατα σε καλό καιρό.

Διαβάστε περισσότερα για το Pedicabs στην Ουάσιγκτον DC.