Πάρκινγκ και Συμβουλές Οδήγησης στο Αεροδρόμιο JFK

Πώς να κάνετε εύκολο pick-ups και drop-offs

Εάν πρέπει να σηκώσετε ή να αποδράσετε από την οικογένεια ή τους φίλους σας στο αεροδρόμιο JFK , μπορείτε να κάνετε αυτή την ταλαιπωρία δωρεάν με μια μικρή προετοιμασία και ένα κινητό τηλέφωνο.

Τα κινητά τηλέφωνα απλοποιούν τις παραλαβές

Τα κινητά τηλέφωνα, ειδικά τα smartphones που έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες άφιξης ή αναχώρησης των πτήσεων, παίρνουν τις εικασίες από καθυστερήσεις. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι φίλοι ή τα μέλη της οικογένειάς σας μπορούν ακόμη και να καταγράψουν το κινητό σας τηλέφωνο για να λαμβάνουν ειδοποιήσεις κειμένου σε περίπτωση καθυστέρησης ή άλλων σχετικών πληροφοριών.

Χώρος στάθμευσης κινητού τηλεφώνου JFK

Το αεροδρόμιο JFK είναι ένα από τα λίγα αεροδρόμια της χώρας με καθορισμένο χώρο στάθμευσης κινητής τηλεφωνίας. Σε δύο δωρεάν παρτίδες δίπλα στο αεροδρόμιο, μπορείτε να περιμένετε με το αυτοκίνητό σας πριν πάρετε τους φίλους ή την οικογένεια των επιβατών σας. Ακούγεται σαν δωρεάν χώρος στάθμευσης για το τηλέφωνό σας, σωστά; Στην πραγματικότητα, είναι δωρεάν χώρος στάθμευσης για να μπορείτε να περιμένετε στο αυτοκίνητό σας από το τηλέφωνο. Μόλις οι επιβάτες σας πάρουν τις αποσκευές τους από την αποσκευή αποσκευών και είναι έτοιμοι να φύγουν, μπορούν να σας πουν να οδηγείτε. Αυτά τα τμήματα απέχουν μόνο λίγα λεπτά από τα τερματικά.

Σκοπός αυτών των παρτίδων είναι να μειωθεί η κυκλοφοριακή συμφόρηση στις περιοχές άφιξης, εμποδίζοντας τα αυτοκίνητα να κυκλοφορούν συνεχώς γύρω από το αεροδρόμιο. Ο χώρος στάθμευσης ή η αναμονή στις οδικές αρτηρίες του αεροδρομίου απαγορεύεται ανά πάσα στιγμή. Αυτή η δωρεάν παρτίδα σας επιτρέπει να περιμένετε σε ασφαλές μέρος και μπορείτε να αποφύγετε την πληρωμή τέλους στο χώρο στάθμευσης του αεροδρομίου.

Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι μόλις βρίσκεστε στο αεροδρόμιο, εκτός αν το αυτοκίνητό σας βρίσκεται σε χώρο στάθμευσης, πρέπει να παραμείνετε συνεχώς στο όχημά σας.

Χρόνος ταξιδιού

Το JFK Aiport είναι ένα από τα πιο πολυσύχναστα αεροδρόμια στον κόσμο. Η κυκλοφορία προς και από το αεροδρόμιο, ιδιαίτερα κατά την ώρα αιχμής, μπορεί να είναι βαρύ. Από τα περισσότερα σημεία στο κέντρο του Μανχάταν στο JFK, δώστε στον εαυτό σας μία ώρα για να φτάσετε στο JFK. Σε ώρα αιχμής, προσθέστε 30 έως 60 λεπτά σε αυτήν την εκτίμηση. Η ώρα βιασμού στη Νέα Υόρκη είναι περίπου από τις 7 π.μ. έως τις 10 π.μ. και από τις 4 μ.μ. έως τις 7 το βράδυ

Μια έως δύο ώρες προτού σχεδιάσετε να φύγετε για το αεροδρόμιο, ξεκινήστε να ελέγχετε το GPS σας για να δείτε τι εμφανίζονται οι τρέχουσες εκτιμήσεις χρόνου κυκλοφορίας, καθώς οι χρόνοι ταξιδιού τους κυμαίνονται. Και, φυσικά, ελέγξτε εάν η άφιξη ή η αναχώρηση της πτήσης είναι εγκαίρως.

Συμβουλές χωρίς άγχος

Φέρτε συγκυβερνήτη για να σας βοηθήσει να διαβάσετε τα σημεία όταν πλησιάζετε στα τερματικά. Η οδήγηση σε συνδυασμό με την ανάγνωση καθώς αναζητάτε ένα από τα οκτώ τερματικά στο JFK Aiport μπορεί να αποτελέσει μείζονα παράγοντα άγχους.

Εάν φτάσετε στο τερματικό σταθμό και το κόμμα σας δεν βρίσκεται στο φρέαρ, μπορείτε να το παρασύρετε από το προσωπικό της αστυνομίας ή του αεροδρομίου. Το ξέρω αυτο. Αποδέξου το. Μην το πολεμάτε. Αν έχετε την ευκαιρία να σταθείτε λίγα λεπτά, τότε θεωρήστε τον εαυτό σας τυχερό.

Οδηγήστε έξυπνα επίσης. Οι οδηγοί της Νέας Υόρκης μπορεί να είναι ανυπόμονοι. Κάποιοι μπορεί να είναι δυσάρεστοι. Αφήστε την τάση και να είναι ωραία. Αφήστε τους άλλους να εισέλθουν σε άλλους οδηγούς; Πάρτε μια βαθιά αναπνοή και κρατήστε το δροσερό σας. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι ένα ατύχημα στο δρόμο προς το αεροδρόμιο ή οδική οργή για να ρυθμίσετε σε στιγμές πριν να σηκώσετε το κόμμα σας.

Πότε να χρησιμοποιήσετε μια παρκινγκ

Αν θέλετε να κάνετε μια γρήγορη παραλαβή και γνωρίζετε ότι οι επιβάτες σας σας περιμένουν στο περίπτερο, τότε οδηγείτε επάνω τους και τους παίρνετε. Χρόνο καλά από τότε που δεν θα μπορέσετε να σταθείτε εκεί.

Εάν δεν μπορείτε να συντονίσετε με τους επιβάτες σας, τότε ίσως είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε το βραχυπρόθεσμο πάρκινγκ κοντά στην πύλη τους και να έχετε ένα σχέδιο για να τα συναντήσετε.

Εάν είστε έξω από την πόλη ή πρέπει να πάρει τα παιδιά ή κάποιον σε μια αναπηρική καρέκλα, τότε θα ήταν καλύτερο να σταθμεύσετε στο βραχυπρόθεσμο χώρο στάθμευσης και να συναντήσετε το κόμμα σας στο τερματικό σταθμό. Κάθε τερματικό στο αεροδρόμιο JFK διαθέτει βραχυπρόθεσμο χώρο στάθμευσης με ονομαστική χρέωση.

Μπορείτε να πάτε στην Πύλη;

Μόνο οι επιβάτες με εισιτήρια επιτρέπονται μέσω των γραμμών ασφαλείας στο JFK. Μπορείτε να εισέλθετε στο τερματικό και να ανεβείτε στο σημείο ελέγχου ασφαλείας για να δείτε τους φίλους και τους αγαπημένους σας. Εάν ο επιβάτης χρειάζεται πρόσθετη βοήθεια, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την αεροπορική εταιρεία εκ των προτέρων.

Παραλαβή από τους Σταθμούς AirTrain

Κάποιοι μπορεί να πιστεύουν ότι είναι πολύ πιο εύκολο να σηκωθούν ή να αποχωρήσουν από τους σταθμούς AirTrain , αλλά στην πραγματικότητα είναι πιο εύκολο αν βρίσκεστε κοντά σε έναν από τους σταθμούς της Τζαμάικα ή της Howard Beach .

Συνήθως, η κυκλοφορία ρέει ωραία στο αεροδρόμιο. Η ευκολία της παραλαβής ή της απόρριψης ενός ατόμου με όλες τις αποσκευές του καθιστά την υπηρεσία από πόρτα σε πόρτα αξίζει τον κόπο στο τέλος.