Αεροδρόμιο JFK: Τα βασικά - Αφίξεις, αναχωρήσεις και τερματικά

JFK: Πύλη προς Queens, Νέα Υόρκη και ΗΠΑ

Το αεροδρόμιο John F. Kennedy (αεροδρόμιο JFK) είναι ένα από τα πιο πολυσύχναστα αεροδρόμια στον κόσμο, καλώντας καθημερινά χιλιάδες επιβάτες που φτάνουν και αναχωρούν από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Επίσης εξυπηρετεί προορισμούς σε όλες τις ΗΠΑ. Περίπου 32.000.000 επιβάτες πέρασαν το JFK το 2003. Το αεροδρόμιο, αρχικά ονομαζόμενο Idlewild, άλλαξε το όνομά του το 1963 για να τιμήσει τον δολοφονημένο Πρόεδρο John F. Kennedy.

Κατάσταση πτήσης JFK

Ακολουθήστε τους συνδέσμους προς τις τρέχουσες πληροφορίες πτήσης από το αεροδρόμιο JFK, συμπεριλαμβανομένων αφίξεων και αναχωρήσεων:

Μετάβαση στο αεροδρόμιο JFK


Πρέπει να μείνετε κοντά στο αεροδρόμιο; Ξενοδοχεία JFK

Τερματικά JFK

Χάρτες JFK

Οδήγηση στο αεροδρόμιο JFK μπορεί να είναι μια αύρα ή μια αδυσώπητη ταλαιπωρία.

Πάρε προετοιμασμένη.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ ΣΤΗΝ JFK

Οδηγίες από το Μανχάταν

Οδηγίες από το Μπρούκλιν

Οδηγίες Από την Ανατολή (Long Island)

Οδηγίες Από το Βορρά (το Μπρονξ, το Κοννέκτικατ και το Upstate της Νέας Υόρκης)

Οδηγίες Από τη Δύση και τη Νότια (Νιου Τζέρσεϋ)

Χρόνοι οδήγησης και συνθήκες κυκλοφορίας

Επειδή οι συνθήκες κυκλοφορίας στη Νέα Υόρκη, ειδικά οι διαδρομές που περιλαμβάνουν γέφυρες ή σήραγγες, μπορεί να είναι απρόβλεπτες, είναι καλύτερο να επιτρέψετε στον εαυτό σας επιπλέον χρόνο για να φτάσετε στην JFK και την πτήση σας. Από το Μανχάταν χρειάζονται τουλάχιστον 30 λεπτά για να φτάσετε στο JFK με αυτοκίνητο, αλλά εάν υπάρχει μεγάλη κίνηση, θα χρειαστούν δύο ώρες . Εξετάστε τις πολλές επιλογές δημόσιας συγκοινωνίας .

Συμβουλή για την αποφυγή του Van Wyck

Κάνοντας βόρεια από τη JFK, οι οδηγοί ταξί φουσκώνουν συχνά τις νότιες λωρίδες του Van Wyck οδηγώντας τον δρόμο πρόσβασης μέσω της Νότιας Τζαμάικας . Αυτός ο δρόμος είναι μια μεγάλη εναλλακτική λύση. Απλά φροντίστε να επανέλθετε στο Van Wyck προτού φτάσετε στην Ατλαντική λεωφόρο, όπου η τοπική κίνηση μπορεί να πάρει δυσάρεστη.

Εάν είναι δυνατόν, αποφύγετε το Van Wyck κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αυτός ο αυτοκινητόδρομος είναι τόσο κακός που ήταν ένα τρέξιμο αστείο στο Seinfeld : "Πήρατε το Van Wyck; Τι σκέφτεστε;" Το AirTrain προς το JFK τρέχει τώρα σιωπηλά πάνω από τη ζήλια της Van Wyck για όλους τους οδηγούς που βρίσκονται κάτω.