Μπορείτε να περπατήσετε ή να πετάξετε από το Μπρούκλιν απέναντι από τη γέφυρα Verrazano στο Staten Island;

Περπατώντας στις Γέφυρες Μπρούκλιν

Ερώτηση: Μπορείτε να περπατήσετε ή να πετάξετε από το Μπρούκλιν σε όλη τη γέφυρα Verrazano στο Staten Island;

Μια φορά το χρόνο, στην αρχή του ετήσιου μαραθωνίου της Νέας Υόρκης, χιλιάδες δρομείς μαζεύουν την πανέμορφη γέφυρα Verrazano που συνδέει το Μπρούκλιν και το Staten Island. Σε τακτική βάση, πώς περπατάτε ή περνάτε από τη γέφυρα Verrazano-Narrows, από το Μπρούκλιν μέχρι το Staten Island και πίσω;

Απάντηση: Όπως λένε στο Μπρούκλιν, αψήφησαν γι 'αυτό.

Δεν υπάρχουν πεζοί διάδρομοι στη γέφυρα Verrazano-Narrows που συνδέει το Μπρούκλιν και το Staten Island. Η Γέφυρα Verrazano-Narrows έχει μόνο λωρίδες για αυτοκίνητα, και είναι μια πολυάσχολη, γρήγορη καλοκαιρινή ζωή. Αυτή η γέφυρα είναι ανοικτή για ποδηλάτες, περιπατητές ή ποδηλάτες μόνο σε ειδικές περιπτώσεις όπως ο Μαραθώνιος της Νέας Υόρκης και η περιοδεία ποδηλάτων Five Boro.

Παρόλο που υπήρξαν συζητήσεις και συζήτηση για την προσθήκη ποδηλάτου και διαδρόμου στη γέφυρα, δεν υπάρχει ακόμη κανένας. Αν θέλετε να περπατήσετε κοντά στη γέφυρα, μπορείτε πάντα να τρέξετε ή να κάνετε ποδηλασία στο πάρκο Shore Park και Parkway με θέα στη Γέφυρα Verrazano, καθώς και στο Άγαλμα της Ελευθερίας και το νησί Coney. Στη συνέχεια, εξερευνήστε τους δρόμους του Bay Ridge, όπου στεγάζονται πολλά εστιατόρια, μπαρ. και απίστευτα ψώνια.

Ωστόσο, αν θέλετε να περπατήσετε σε μια άλλη γέφυρα στο Μπρούκλιν, μπορείτε. Υπάρχουν τρεις γέφυρες που μπορείτε να περπατήσετε στο Μπρούκλιν. Φυσικά κανένας από αυτούς δεν τελειώνει στο Staten Island.

Μπορείτε να περπατήσετε στο Μανχάταν σε αυτές τις γέφυρες. Ή μπορείτε να κάνετε ποδηλασία σε αυτές τις γέφυρες, αφού όλοι έχουν πρόσβαση τόσο για πεζούς όσο και για ποδηλάτες.

Γέφυρα Ουίλιαμσμπουργκ

Στη γέφυρα Williamsburg, οι πεζοί έχουν δικό τους διάδρομο. Στο Μπρούκλιν, εισάγετε στο Berry Street ανάμεσα στους νότιους 5ου και νότιου 6ου δρόμου.

Οι ποδηλάτες μπαίνουν σε λίγα τετράγωνα ανατολικά, στο Washington Plaza (Roebling και South 4th Streets). Αν και μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να εισέλθετε όπου είναι πιο βολικό, παρακαλώ μην το κάνετε. Οι ποδηλάτες ταξιδεύουν γρήγορα και είναι πολύ επικίνδυνοι για τους πεζούς.

Γέφυρα του Μανχάταν

Η γέφυρα του Μανχάταν, μια στροφή της αιωρούμενης γέφυρας του αιώνα, έχει πεζοδρομημένη διαδρομή. Εισάγετε στο Sands και Jay Street εάν θέλετε να περπατήσετε στη γέφυρα. Αν έχετε πάρει το CitiBike για τη μέρα και θέλετε να κάνετε κύκλο σε όλη τη γέφυρα, εισάγετε τις σκάλες στο Jay & Sands Sts κοντά στο High St , το οποίο είναι το πρώην μονοπάτι πεζών. Η γέφυρα τελειώνει στη γειτονιά Chinatown του Μανχάταν, μερικά τετράγωνα βόρεια από όπου η γέφυρα του Μπρούκλιν χτυπάει το Μανχάταν στο Δημαρχείο. Η Γέφυρα του Μανχάταν είναι συνήθως πολύ λιγότερο γεμάτη από τα Σαββατοκύριακα και τις διακοπές από τη Γέφυρα του Μπρούκλιν και είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να φτάσετε στην Chinatown. Πώς θα επιστρέψετε; Οι περιπατητές μπαίνουν στους Forsyth & Canal Streets, χρησιμοποιώντας την προηγούμενη ποδηλατική διαδρομή. Οι ποδηλάτες εισέρχονται στο Bowery μέσω του τμήματος St detour, χρησιμοποιώντας και πάλι τον προηγούμενο μονοπάτι πεζών.

γέφυρα του Μπρούκλιν

Περπατήστε σε αυτήν την εικονική γέφυρα. Η πεζοδρομημένη πεζογέφυρα του Μπρούκλιν είναι προσβάσιμη από την πλευρά του Μπρούκλιν από δύο εισόδους. Η διάβαση πεζών της γέφυρας του Μπρούκλιν ξεκινάει από τη διασταύρωση των Tillary Street και Boerum Place.

Αυτή η είσοδος είναι αυτό που βλέπει κανείς από ένα αυτοκίνητο όταν διασχίζει τη Γέφυρα του Μπρούκλιν. Ο δεύτερος τρόπος για να φτάσετε στη διάβαση πεζών της γέφυρας του Μπρούκλιν είναι να την αποκτήσετε μέσω ενός υπόγειου δρόμου στην οδό Ουάσινγκτον. Το υπόγειο είναι περίπου δύο τετράγωνα από την Front Street στο Μπρούκλιν. Αυτή η υπόγεια γραμμή οδηγεί μια σκάλα σε μια ράμπα που σας μεταφέρει στη διάβαση πεζών της γέφυρας του Μπρούκλιν.

Αυτές οι γέφυρες είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος να παραμείνετε σε φόρμα και να δείτε την πόλη. Αν θέλετε ποτέ να τρέξετε μέσα στη σήραγγα μπαταρίας του Μπρούκλιν, μπορείτε να συμμετάσχετε στην ετήσια διαδρομή Tunnel to Tower. Ο αγώνας που ξεκίνησε το 2002 από την οικογένεια των Siller στη μνήμη του Στίβεν Σίλερ, ένας πυροσβέστης που πέρασε ανιδιοτελώς τον τοίχο με εξήντα κιλά ταχύτητας στις 9/11 για να βοηθήσει και να χάσει τη ζωή του. Το ίδρυμα Tunnel to Towers υποστηρίζει τους πρώτους ανταποκριτές και τα τραυματισμένα μέλη των υπηρεσιών.

Επεξεργασμένο από τον Alison Lowenstein