Περπάτημα στη γέφυρα του Μανχάταν

Εξαιρετική θέα, Πειραματική εμπειρία

Η Γέφυρα του Μπρούκλιν είναι ένα εικονίδιο της Νέας Υόρκης, σαν ένα αστέρι της ταινίας: διάσημο, θεαματικό και εκπληκτικό, αλλά μερικές φορές απλά απασχολημένος. Αν θέλετε να περπατήσετε ή να τρέξετε σε μια γέφυρα απλά για την απόλαυση της απόλαυσης χωρίς να χρειαστεί να αποφύγετε πλήθη, δοκιμάστε τη γειτονική γέφυρα του Μανχάταν από το Μπρούκλιν στο Μανχάταν . Πηγαίνει από την επέκταση της Flatbush Avenue στο κέντρο του Μπρούκλιν στην Bowery και την Canal Street στην Chinatown στο Μανχάταν, όπου θα βρεθείτε σε μια μεγάλη πλατεία.

Αυτό είναι κοντά σε πολλές στάσεις του μετρό αν προτιμάτε να επιστρέψετε στο Μπρούκλιν ή να πάτε κάπου αλλού στο Μανχάταν.

Η Γέφυρα του Μανχάταν, μια γέφυρα ανάρτησης που τελείωσε το 1909, είναι λίγο περισσότερο από 6.000 πόδια στα ανώτερα καταστρώματα από την πύλη στην πύλη. Έχει επτά λωρίδες για αυτοκίνητα, τέσσερα για τρένα, έναν πεζόδρομο και μια λωρίδα ποδηλάτου. Σχεδιάστηκε από τον Leon Moisseiff, ο οποίος ήταν επίσης μέλος της ομάδας που σχεδίασε τις γέφυρες George Washington και Robert F. Kennedy.

Η γέφυρα του Μανχάταν έχει πεζόδρομο και όπου τελειώνει στη γειτονιά του Chinatown του Μανχάταν είναι μερικά τετράγωνα βόρεια από όπου η γέφυρα του Μπρούκλιν χτυπάει το Μανχάταν στο Δημαρχείο. Η Γέφυρα του Μανχάταν είναι συνήθως πολύ λιγότερο γεμάτη από τα Σαββατοκύριακα και τις διακοπές από τη Γέφυρα του Μπρούκλιν και είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να φτάσετε στην Chinatown.

Περπατήστε στη νότια πλευρά

Το μονοπάτι περπάτημα βρίσκεται στη νότια πλευρά της γέφυρας του Μανχάταν , και εκεί είναι οι απόψεις.

Κοιτάζοντας προς τα νότια είναι η μαγεία της Νέας Υόρκης: το άγαλμα της ελευθερίας, το λιμάνι της Νέας Υόρκης και η ίδια η γέφυρα του Μπρούκλιν. Είναι εκπληκτικό να βλέπεις ολόκληρη τη γέφυρα του Μπρούκλιν ενάντια στο Κάτω Μανχάταν. Ο νότιος διάδρομος έχει αποκατασταθεί ως μέρος του τεράστιου έργου αποκατάστασης της γέφυρας που ξεκίνησε το 1982.

Ποδήλατο στη βόρεια πλευρά

Η ποδηλατική διαδρομή βρίσκεται στη βόρεια πλευρά. Οι βόρειες όψεις είναι λιγότερο αξιοσημείωτες από αυτές που βλέπετε από τη Γέφυρα του Μπρούκλιν. Η γέφυρα του Μανχάταν βρίσκεται με τέτοιο τρόπο ώστε στη βόρεια πλευρά να φαίνεται και ο περίφημος ορίζοντας του Μανχάταν, αλλά όχι τόσο δραματικός. Χάνει το στυλ του από την κορυφή της Νέας Υόρκης από αυτή τη γωνία.

Τι είναι ο Περίπατος

Η εμπειρία του περπατήματος ή του τζόγκινγκ σε όλη τη γέφυρα του Μανχάταν εξαρτάται από το πόσα εταιρεία έχετε στο στενό πεζόδρομο που περικλείεται από ψηλό φράκτη και από τις δύο πλευρές. Σε αντίθεση με τη Γέφυρα Ουίλιαμσμπεργκ, ο πεζόδρομος στη γέφυρα του Μανχάταν είναι στενός, και κάτω από αυτό, όχι πάνω από την κυκλοφορία.

Να είστε έξυπνοι στο δρόμο: Η Γέφυρα του Μανχάταν μπορεί να είναι μοναχική σε ώρες εκτός αιχμής. Αυτό σημαίνει ότι οι δρομείς και οι περιπατητές κατευθύνονταν στην Chinatown ή Soho ή εκείνοι που δεν μπορούν να ενοχλούνται από την αποφυγή των γρήγορων ποδηλατών, των περιπλανώμενων τουριστών και άλλων περιπατητών στη γέφυρα του Μπρούκλιν ίσως προτιμούσαν τη διαδρομή του Μανχάταν Bridge. Δεν είναι καμία ανοησία. Και σας φτάνει εκεί. Είναι μια γέφυρα επιλογής για πολλούς ντόπιους. Σε σύγκριση με τη Γέφυρα του Μπρούκλιν , η Γέφυρα του Μανχάταν προσφέρει μια joggers και περιπατητές μια πιο πικρή εμπειρία. Υπόγειες υπόγειες διαδρομές σφύζουν στη γέφυρα του Μανχάταν, καθώς και αυτοκίνητα.

Επεξεργασμένο από τον Alison Lowenstein