Φθινόπωρο διασκέδαση στο Μεγάλο Godfrey Maze

Κάθε πτώση, οι επισκέπτες από όλη την περιοχή St. Louis κάνουν το ταξίδι στο Godfrey του Illinois. Έρχονται στη μικρή πόλη του Ανατολικού Μετρό για να περιπλανηθούν μέσα από τα επτά στρέμματα καλαμποκιού στο Great Godfrey Maze. Εδώ είναι όλες οι πληροφορίες που χρειάζεστε για να δείτε τον λαβύρινθο για τον εαυτό σας.

Πότε και που

Το Great Godfrey Maze είναι ανοιχτό κάθε χρόνο από τα τέλη του καλοκαιριού έως τα τέλη Οκτωβρίου. Ο λαβύρινθος είναι συνήθως ανοιχτός τα Σαββατοκύριακα που αρχίζουν τον Σεπτέμβριο Υπάρχουν επίσης ειδικές ώρες για την Ημέρα Εργασίας.

Το θέμα για τον λαβύρινθο αλλάζει κάθε χρόνο!

Το Great Godfrey Maze βρίσκεται στο πάρκο Glazebrook. Για να φτάσετε εκεί, πάρτε τις ΗΠΑ 67 Βόρεια από Alton για να Stamper Lane. Το πάρκο βρίσκεται στο 1401 Stamper Lane στο Godfrey.

Όχι μόνο μια λαβύρινθο

Ο γιγάντιος λαβύρινθος καλαμποκιού είναι το κύριο αξιοθέατο, αλλά υπάρχουν και άλλες δραστηριότητες διασκέδασης για όλη την οικογένεια. Οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν μια βόλτα σε ένα αμαξάκι ή αμαξοστοιχία. Εάν είστε λίγο πιο τολμηροί, δοκιμάστε μια βόλτα στη γραμμή φερμουάρ. Ή για μια πραγματικά μοναδική εμπειρία, υπάρχει επίσης ένα κανόνι καλαμποκιού για να δοκιμάσετε την ικανότητά σας στα γυρίσματα αυτιών του καλαμποκιού σε έναν στόχο.

Fall Corn Festival

Μια από τις καλύτερες στιγμές για να επισκεφθείτε το λαβύρινθο είναι κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Fall Corn. Θα υπάρξει μια παλαιά παράσταση τρακτέρ, ψήσιμο πώλησης, βόλτες με πόνυ, φουσκωτά, κυνήγι θησαυρού και πολλά άλλα. Οι πωλητές θα πωλούν επίσης φαγητό, ποτά και χειροτεχνία όλη την ημέρα.

Το στοιχειωμένο λαβύρινθο

Ένας άλλος τρόπος να γνωρίσετε το Μεγάλο Godfrey Maze είναι κατά τη διάρκεια του Haunted Maze.

Την Παρασκευή και το Σάββατο βράδυ τον Οκτώβριο, ο λαβύρινθος παίρνει λίγο τρομακτικό μετά το σκοτάδι. Οι επισκέπτες ενθαρρύνονται να τραβήξουν ένα φακό και να εξερευνήσουν, αν τολμούν. Ισχύουν τακτικά τέλη εισόδου. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Great Godfrey Maze, δείτε την ιστοσελίδα του Village of Godfrey.

Το Great Godfrey Maze είναι μόνο ένα από τα πολλά γεγονότα που συμβαίνουν στο St.

Louis περιοχή κάθε πτώση. Για περισσότερες ιδέες για πράγματα που πρέπει να κάνετε, δείτε εκδηλώσεις του Σεπτεμβρίου στις εκδηλώσεις και δραστηριότητες του St. Louis and Free Fall στην περιοχή St. Louis .