Έχετε ένα Malt, Sundae ή BLT στο Crown Candy Kitchen

Η παλαιότερη σιντριβάνια του Σαιντ Λούις είναι ένας δημοφιλής προορισμός

Το Crown Candy Kitchen είναι ένα από τα παλαιότερα συντριπτικά σιντριβάνια της χώρας. Παρόλο που ανοίχτηκε το 1913, το εσωτερικό φαίνεται παγωμένο στη δεκαετία του 1950, μέχρι τα επιτραπέζια jukeboxes και τα πρωτότυπα αναμνηστικά της Coca-Cola στους τοίχους. Το μενού αψήφισε επίσης την αλλαγή. Τα σπιτικά βύσσινα, τα sundaes και τα καραμέλα σοκολάτας του Crown Candy είναι θρυλικά στο St. Louis για γενιές. Τα μη γλυκά είναι επίσης μια μεγάλη κλήρωση, αν και περιορίζεται σε σάντουιτς, franks, τσίλι και μερικές απλές σαλάτες.

Το BLT, με την ποσότητα του μπέικον που προσβάλλει γιατρούς, απολαμβάνει μια σχεδόν λατρεία.

Το Crown Candy Kitchen βρίσκεται στη λεωφόρο St. Louis 1401 στο Old North St. Louis. Είναι ανοιχτό από Δευτέρα έως Πέμπτη από τις 10:30 π.μ. έως τις 8 μ.μ., Παρασκευή - Σάββατο από τις 10:30 π.μ. έως τις 10 μ.μ., και Κυριακή από τις 11 π.μ. έως τις 6 μ.μ.

Ένα St Gem Gem

Crown Candy Kitchen είναι ένα αληθινό διαμάντι στο τραχύ, και με περισσότερους τρόπους από ένα. Πρώτον, είναι ένας από τους αγαπημένους προορισμούς του Σεντ Λούις για μεσημεριανό γεύμα ή επιδόρπιο, αλλά βρίσκεται σχεδόν μόνος σε ένα τμήμα της πόλης με ερειπωμένα κτίρια και επιπλωμένα καταστήματα. Δεύτερον, είναι μια σχεδόν 100-year-old σιντριβάνι που ανθίζει σε μια εποχή, όταν τέτοια μέρη φαίνονται μόνο σε παλιές ταινίες. Και τέλος, είναι ένα εστιατόριο που έχει παραμείνει αδιάφορο από τις τάσεις της υγιεινής διατροφής ή την ανάγκη να μειωθούν οι γωνίες και το κόστος. Εξυπηρετεί με περηφάνια τα BLT που στοιβάζονται επιθετικά υψηλά με μπέικον, και το παγωτό είναι ακόμα σπιτικό με 14 τοις εκατό λίπος βουτύρου.

Με άλλα λόγια, το Crown Candy εξακολουθεί να είναι το εστιατόριο που αγαπά οι γονείς, οι παππούδες και οι μεγάλοι παππούδες και γιαγιάδες.

Σήμερα, το Crown Candy συσκευάζεται κάθε μεσημεριανό γεύμα από τους νέους, τους ηλικιωμένους και τους ενδιάμεσους. Για τους πρώτους χρονομετρητές, η κλήρωση είναι η διακοσμητική διακόσμηση και η ατμόσφαιρα. Αλλά επιστροφή επισκέπτες έρχονται για το φαγητό (αν και η διακόσμηση είναι ακόμα το ήμισυ της διασκέδασης).

Τα σάντουιτς, όπως η σπιτική σαλάτα αυγών ή το κλασικό Reuben, είναι απλά αλλά λαμβάνονται σοβαρά υπόψη. Τα επιδόρπια, από την άλλη πλευρά, έχουν λίγο περισσότερη άνθηση. Πολλοί φίλοι παραγγέλνουν βύνη με το σάντουιτς τους, αλλά σε 24 ουγκιά (3 κουταλιές παγωτού), πρέπει να επιλέξουν ποιο μέρος του γεύματός τους θα τελειώσει. Κάθε βύνη σερβίρεται σε ένα παγωμένο δοχείο ανάμιξης μετάλλων το οποίο θα ξαναγεμίσει το ποτήρι σας δύο έως τρεις φορές. Εάν δεν είστε ανεμιστήρας βύνης, το Crown Candy προσφέρει πολλές παραλλαγές στα sundae, καθώς και ευθείες μερίδες του παγωτού της υπογραφής.

Μην αφήνετε χωρίς καραμέλα

Το άλλο αίτημα της Crown Candy για φήμη είναι η σπιτική καραμέλα της. Τα στερεά κουλουράκια σοκολάτας του είναι ένα παραδοσιακό παιδί που αγαπάει και οι σοκολάτες του είναι ιδανικές για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Αλλά δεν πρέπει να είναι διακοπές για να πάρετε σπίτι λίβρα φιστίκια ή καραμέλες μαύρης σοκολάτας. Εκτός αυτού, οι γονείς, οι παππούδες και οι παππούδες και γιαγιάδες θα εγκρίνουν σίγουρα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις καραμέλες και τις επιλογές για φαγητό, ανατρέξτε στην ιστοσελίδα του Crown Candy.

Για περισσότερους τρόπους για να ικανοποιήσετε το γλυκό δόντι σας, δείτε το St. Louis 'Top Chocolate Shops και το Ted Drewes Frozen Custard .