Οδήγηση από το Λας Βέγκας στο Εθνικό Πάρκο Arches

Όταν πετάτε στο Λας Βέγκας, παίρνετε μια ματιά του πουλί του αμερικανικού νοτιοδυτικού. Εσείς βλέπετε την έρημο και μπορείτε να φανταστείτε τον εαυτό σας εκεί έξω, χαμένος, αναζητώντας κατεύθυνση. Πάρτε το εύκολο, ότι το ενοικιαζόμενο σας αυτοκίνητο έχει πιθανώς ένα σύστημα GPS και οι εθνικές οδοί είναι αρκετά εύκολο να βρείτε. Έτσι εάν αισθάνεστε ότι θέλετε να δείτε την Αμερική, το Λας Βέγκας είναι το ιδανικό μέρος για να βάλετε το περιπετειώδες ταξίδι σας.

Ελέγξτε στο πολυτελές ξενοδοχείο σας και στη συνέχεια ξεκινήστε μερικές μέρες εξερεύνησης σε ένα απέραντο τοπίο από κόκκινα βράχια, βούρτσα φασκόμηλου, αμμόλοφους και mesas που θα σας επιτρέψουν αμέσως να δείτε πόσο μεγάλη είναι αυτή η χώρα.

Πιάσε έναν χάρτη, μερικά ενεργειακά μπαρ και άφθονο νερό, επειδή με τόσα πολλά Εθνικά Πάρκα για να δεις θα είναι δύσκολο να διαλέξεις μόνο ένα.

Arches National Park από το Λας Βέγκας
471 μίλια - 7,5 ώρες οδήγησης ή 523 μίλια - 8 ώρες
Οδηγίες οδήγησης μέσω των χαρτών Google

Arches National Park είναι ένα από αυτά τα φυσικά θαύματα που σας κάνουν να σταθείτε, κοιτάζοντας το στόμα σας ανοιχτό. Οι καμάρες που βρίσκονται πάνω στους γαλάζιους ουρανούς και τους ανοιχτούς χώρους είναι απλά μαγευτικοί. Νιώθεις ότι μπορείς να περπατήσεις για πάντα ή να ανέβεις για πάντα. Μερικές από τις καλύτερες καμάρες είναι κυριολεκτικά 5 λεπτά από το αυτοκίνητό σας, ενώ άλλες είναι 5 μίλια, είναι αυτό το είδος του τόπου όπου μπορείτε πραγματικά να πάρετε μια αίσθηση για τη γεωλογία του αμερικανικού νοτιοδυτικού.

Λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Εθνικό Πάρκο Arches από το About.com's Guide to National και State Parks,

Οι πεζοπορίες είναι πολυάριθμες και ξοδεύουν κάποιο χρόνο στο Moab, η Γιούτα αξίζει επίσης τις 8 ώρες στο αυτοκίνητο. Ο κεντρικός δρόμος στο Moab προσφέρει επίσης πολλές ευκαιρίες για να κάνετε κράτηση σε μια περιπέτεια εκτός δρόμου, να νοικιάσετε ένα ποδήλατο για να εξερευνήσετε ή να βρείτε ένα σημείο σε μια σχεδία για να δοκιμάσετε τις ικανότητές σας στην πλοήγηση σε ογκόλιθους σε ποτάμι.

Η καθυστερημένη άνοιξη είναι όμορφη. Οι καλοκαιρινές θερμοκρασίες κυριαρχούν τις απογευματινές ώρες που θα ακολουθήσουν τον Ιούνιο και τον Ιούλιο και θα αντιμετωπίσετε πολλούς τουρίστες κατά τη διάρκεια αυτής της σεζόν. Τα μονοπάτια είναι προσβάσιμα καθ 'όλη τη διάρκεια του χρόνου αλλά ο έλεγχος των τοπικών εκθέσεων για το δρόμο θα σας βοηθήσει να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να φτάσετε σε οποιοδήποτε μονοπάτι στο πάρκο ανεξάρτητα από την εποχή του χρόνου.

Πώς είναι η διαδρομή από το Λας Βέγκας στο Εθνικό Πάρκο Arches;
Προσωπικά, μου αρέσει η διαδρομή που με οδηγεί στο εθνικό πάρκο Capitol Reef και στο φαράγγι Escalante. Είναι λίγο περισσότερο, αλλά θα δείτε τόσα ψαμμίτη που θα μπορείτε να αναγνωρίσετε τις στρωματογραφικές στήλες του σχηματισμού Kaibab ... περιμένετε, ας μην πάρουμε τεχνικές. Θα δείτε μερικές εκπληκτικές δομές ροκ που θα γεμίσουν τη μνήμη στην ψηφιακή σας φωτογραφική μηχανή και θα σας αφήσουν να αναζητήσετε μακρινά μονοπάτια και χρωματικά ηλιοβασιλέματα. Λάβετε υπόψη ότι το μεγαλύτερο μέρος του βράχου που βλέπετε εδώ είναι αυτό που βλέπετε ψηλά στο Grand Canyon, οπότε αν επισκεφθείτε και τα δύο πάρκα, θα δείτε κάποιες ομοιότητες στις ιζηματογενείς δομές.

Πράγματα που πρέπει να δείτε Οδήγηση από το Λας Βέγκας στο Εθνικό Πάρκο Arches
Εθνικό Πάρκο Capitol Reef
Εθνικό Πάρκο Σιών
Μεγάλη σκάλα - Μνημείο Escalante
Μωάβ, Γιούτα
Εθνικό Πάρκο CanyonLands

Χρειάζεστε ενημερώσεις του Las Vegas;

Παρακολουθήστε με στο Twitter @ZekeQuezada