Γυμνό κάμπινγκ στη Γερμανία

Αν θέλετε να περάσετε λίγο χρόνο έξω από τα τείχη της πόλης και να αγαπήσετε πεζοπορία, καγιάκ και κολύμπι , η περιοχή λίμνης του Mecklenburg στην ανατολική Γερμανία μπορεί να είναι το σωστό μέρος για εσάς. Και ενώ ίσως να αναρωτιέστε γιατί αυτό είναι καλύτερο γυμνό, οι Γερμανοί λένε «γιατί όχι»! Ο γυμνισμός είναι ένα φυσιολογικό μέρος της γερμανικής ζωής, ειδικά (αν και όχι αποκλειστικά ) στα ανατολικά .

Επιστρέψτε στη φύση με γυμνό ταξίδι κάμπινγκ στη Γερμανία.

Επιστροφή στη φύση με γυμνό κατασκήνωση

Διάσημος ως η γη των 1.000 κρυστάλλινων λιμνών και των καταπράσινων δασών, η Lake District προσφέρει πολλά κατασκήνωση, πολλά από τα οποία έχουν γυμνές παραλίες και γυμνές κατασκηνώσεις.

Ένα από τα καλύτερα αξιοθέατα είναι το απομονωμένο γυμνιστήριο της λίμνης Useriner Lake. Ο ιστότοπος είναι μια δημοφιλής συνάντηση για τις ομάδες FKK ( Frei Korps Kultur / Free body culture) καθώς επίσης και για τους ανθρώπους που διασκεδάζουν στην κοινότητα γυμνιστών. Είναι ασφαλές και απομονωμένο με την είσοδο που επιτρέπεται μόνο με την εγγραφή και ένα ηλεκτρονικό σύστημα υποδοχής κάρτας. Υπάρχουν σύγχρονες εγκαταστάσεις και ένα ήρεμο περιβάλλον για τα 200 σημεία κάμπινγκ.

Βρίσκεται στο ειδυλλιακό και ήσυχο Εθνικό Πάρκο Müritz που φιλοξενεί πάνω από 800 φυτά, 260 πουλιά και 880 είδη πεταλούδων. Εξερευνήστε το παγκόσμιο φυσικό κληρονομιά της UNESCO του αρχαίου δάσους οξιάς . Υπάρχουν ακόμη και εκδρομές στην Αγγλία που καλύπτουν την τοπική χλωρίδα και πανίδα καθώς και την ιστορία του πάρκου.

Έχετε ένα ποδήλατο ; Συμμετάσχετε στις εκδρομές με ποδήλατο κατευθυνόμενες από το έδαφος.

Τι να περιμένετε σε ένα γυμνό Campground στη Γερμανία

Αυτή η πρακτική του γυμνισμού (ή του γυμνισμού) ξεκίνησε στη Γερμανία στα τέλη του 19ου αιώνα. Ο σκοπός της είναι μη ερωτικός και μη σεξουαλικός. ο γυμνισμός σκοπεύει μάλλον να προωθήσει έναν ελεύθερο και υγιεινό τρόπο ζωής κοντά στη φύση και βοηθά στη δημιουργία ενός χαλαρωτικού psche και μιας θετικής εικόνας του σώματος.

(Μάθετε περισσότερα για το γυμνισμό στη Γερμανία.)

Η οικογενειακή καμπάνια βρίσκεται ακριβώς στη Useriner Lake, η οποία είναι γνωστή για την άψογη ποιότητα του νερού της. Δεν επιτρέπονται σκάφη με κινητήρα, που σημαίνει ότι είναι απαλλαγμένα από πετρέλαιο και θαυμάσια ξεκάθαρα. Εκτός από τα σημεία για RVs και σκηνές, προσφέρει μια καθορισμένη περιοχή για γυμνιστές κατασκηνωτές. Εκεί, μπορείτε να κολυμπήσετε, να κάνετε κανό, να κάνετε ηλιοθεραπεία, ακόμα και να κάνετε αθλήματα όπως το βόλεϊ ή το Fussball (ποδόσφαιρο) χωρίς παντελόνι.

Όχι μόνο για τους γυμνιστές

Το Useriner Campground είναι μια εξαιρετική αφετηρία για να εξερευνήσετε το Εθνικό Πάρκο. Με βάρκα , πολλές διαδρομές με νερό ξεκινούν από εδώ και σας οδηγούν σε γαλήνιες δασικές λίμνες και σε όλο τον ποταμό Havel . Μπορείτε να νοικιάσετε σκάφη και κανό και να εξερευνήσετε την πράσινη καρδιά της Ανατολικής Γερμανίας από το νερό. Ανεξάρτητα από την προτίμηση του ρουχισμού σας, είναι σημαντικό να σέβεστε αυτό το ιερό στη Μητέρα Φύση.

Υπάρχουν άλλες οκτώ κάμπινγκ στην περιοχή. Όλες οι τοποθεσίες βρίσκονται στο νερό και είναι προσβάσιμες με βάρκα.

Πληροφορίες επισκεπτών για το Γυμνό Κάμπινγκ στη Γερμανία

Διεύθυνση: Camp Ground Userink Δείτε, 17237 Zwenzow, Μεκλεμβούργο-Δυτική Πομερανία
Τηλέφωνο : +49 (0) 3981 24790
Ιστοσελίδα : http://www.haveltourist.de/

Εγκαταστάσεις

Πότε να Go Nude Camping στη Γερμανία

Το κάμπινγκ είναι ανοιχτό από την 1η Απριλίου έως τις 31 Οκτωβρίου

Πώς να φτάσετε στο γυμνιστήριο Camping στο Useriner Lake

Από τη Δύση: Σταυρώστε το Β 198 και στρίψτε αριστερά στο Mirow στο L 25 προς Userin, στη συνέχεια μέσω Granzow, Roggentin προς Zwenzow.

Ερχόμενοι από το Βερολίνο, πάρτε το B 98, στο Neustrelitz, από εκεί πηγαίνετε προς την κατεύθυνση Userin / Mirow και μέσω Userin, Useriner Mühle προς Zwenzow.

Τιμές για το γυμνιστήριο Campground στο Useriner Lake

Ημερήσια πρόσβαση (υψηλή περίοδος): 7,20 ευρώ
Ημερήσια πρόσβαση (χαμηλή περίοδος): 4,90 ευρώ
Κάμπινγκ: 10 - 30 ευρώ