Πώς να πάρετε ταξί στη Νέα Ορλεάνη

Χρησιμοποιήστε το τηλέφωνο ή τις εφαρμογές στην πόλη, πάρτε εν σειρά στο αεροδρόμιο

Η Νέα Ορλεάνη είναι μια υπέροχη πόλη με τα πόδια και προσφέρει βολικά, φθηνά και εντελώς διασκεδαστικά τραμ όπως μια επιλογή για να φτάσετε από γειτονιά σε γειτονιά και μπορείτε εύκολα να κάνετε χωρίς αυτοκίνητο για την επίσκεψή σας, αν δεν είστε σε ένα οδικό ταξίδι στην Crescent City . Όμως, πολλοί επισκέπτες βρίσκουν τον εαυτό τους να χρειάζονται ένα ταξί τώρα και στη συνέχεια εκτός από να πάρει από και προς το αεροδρόμιο.

Μια γρήγορη διαδρομή από τη γαλλική συνοικία προς το περίφημο Mid-City Lanes Rock 'n' Bowl, για παράδειγμα, επιτυγχάνεται καλύτερα με καμπίνα για χάρη της σκοπιμότητας.

Αλλά στη Νέα Ορλεάνη, τα ταξί δεν ελέγχονται από μια κεντρική αποστολή και είναι δύσκολο να σηματοδοτηθούν, εκτός από τα πολυάσχολα τμήματα του ξενοδοχείου που βρίσκονται στην γαλλική συνοικία και την κεντρική επιχειρηματική περιοχή. Τόσο πώς βρίσκετε στη Γη; Λοιπόν, απλά σηκώστε το τηλέφωνο και καλέστε όταν τα χρειάζεστε ή κάνετε κράτηση στο διαδίκτυο ή με μια εφαρμογή, ως επί το πλείστον.

Εταιρείες καμπίνας της Νέας Ορλεάνης

Η μεγαλύτερη και παλαιότερη εταιρεία ταξί στην Νέα Ορλεάνη είναι η United Cabs. αυτά φαίνονται παράξενα σαν αστυνομικά κρουαζιερόπλοια. Πρόκειται για το standard go-for για τους concierges και τους ξενιστές των εστιατορίων και τα παρόμοια. Αυτή είναι η καλύτερη εταιρεία για να καλέσετε αν βρίσκεστε στην κεντρική επιχειρηματική περιοχή, στο κέντρο της πόλης ή στη γαλλική συνοικία. Κλήση αποστολής και συνήθως θα έχετε ένα μέσα σε λίγα λεπτά.

Υπάρχουν αρκετές άλλες επιλογές, αλλά συχνά εξυπηρετούν μόνο ορισμένες γειτονιές. Ακολουθεί μια λίστα με άλλες επιλογές και τις περιοχές που εξυπηρετούν. Έχετε μια πληθώρα επιλογών για το Uptown, την Κήπο και την πόλη.

Για το κόστος της βόλτας σας, χρησιμοποιήστε έναν εύχρηστο εκτιμητή ναύλων για τη Νέα Ορλεάνη.

Ταξί Από το αεροδρόμιο

Στο Louis Armstrong του Διεθνούς Αεροδρομίου της Νέας Ορλεάνης ή στο σταθμό λεωφορείων / τρένων, αντί να καλέσετε μια συγκεκριμένη εταιρεία ταξί, απλά θα παραμείνετε στην ουρά ταξί στο χαμηλότερο επίπεδο κοντά στην απαίτηση αποσκευών. Ένα ταξί από το αεροδρόμιο στη γαλλική συνοικία ή το CBD κοστίζει $ 36 για ένα ή δύο άτομα, ή $ 15 ανά άτομο για τρία ή περισσότερα άτομα, από τον Απρίλιο του 2018.

Παρενθέσεις: Το 10 έως 15 τοις εκατό είναι στάνταρ, το 20 τοις εκατό για παραδειγματικές υπηρεσίες ή βαριές αποσκευές.

Uber

Το Uber είναι επίσης διαθέσιμο στη Νέα Ορλεάνη. Είναι συχνά συγκρίσιμα με τις καμπίνες και πολλοί χρήστες λένε ότι βρίσκουν την υπηρεσία κάπως πιο αξιόπιστη και ευκολότερη στη χρήση, δεδομένης της ευκολίας της εφαρμογής. Εάν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή στο τηλέφωνό σας στην πόλη σας, θα λειτουργήσει το ίδιο και στη Νέα Ορλεάνη. Εάν δεν το κάνετε, μπορείτε να το κατεβάσετε εκ των προτέρων από το ταξίδι σας. δεν είναι μια κακή επιλογή να έχουμε στο χέρι. Σημειώστε ότι η τιμολόγηση της Uber είναι πάντοτε σε ισχύ από το αεροδρόμιο, έτσι οι καμπίνες τείνουν να είναι μια φθηνότερη επιλογή εκεί.