Χρειάζεστε ένα διαβατήριο για να μεταβείτε στο USVI (Αμερικανικές Παρθένοι Νήσοι);

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την επίσκεψη Paradise

Μια απλή ερώτηση με μια απλή απάντηση: Χρειάζεστε ένα διαβατήριο για να επισκεφθείτε τις Παρθένοι Νήσους των ΗΠΑ;

Όχι, δεν χρειάζεστε διαβατήριο εάν είστε πολίτης των ΗΠΑ.

Το USVI (Αμερικανικές Παρθένοι Νήσοι) είναι έδαφος των ΗΠΑ, οπότε οι Αμερικανοί πολίτες δεν χρειάζονται διαβατήριο για να επισκεφτούν, και αυτό ισχύει για κάθε νησί της επικράτειας (St. Thomas, St John και St Croix.)

Ταξιδεύοντας σε ένα έδαφος των ΗΠΑ από το σπίτι σας στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι ακριβώς το ίδιο με την οδήγηση από το Πόρτλαντ στο Σιάτλ ή από τη Νέα Υόρκη στη Βοστώνη.

Δεδομένου ότι πρόκειται για μια αμερικανική επικράτεια, είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες, οπότε δεν χρειάζεστε εισερχόμενο διαβατήριο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ενώ βρίσκεστε εντός των Αμερικανικών Παρθένων Νήσων, είστε ακόμα εντός της νομικής δικαιοδοσίας των Ηνωμένων Πολιτειών.

Τι χρειάζεστε για να επισκεφθείτε;

Παρόλο που δεν χρειάζεστε διαβατήριο, χρειάζεστε ένα είδος αναγνώρισης και ίσως θελήσετε να έχετε πιστοποιητικό γέννησης για να αποδείξετε την ιδιότητα του πολίτη. Η αμερικανική τελωνειακή και συνοριακή περιπολία αναφέρει τα ακόλουθα σχετικά με την τεκμηρίωση που απαιτείται για το ταξίδι από και προς τις αμερικανικές Παρθένοι Νήσοι:

"Παρά το γεγονός ότι οι Αμερικανοί πολίτες δεν υποχρεούνται να προσκομίσουν διαβατήριο κατά την αναχώρηση από τα εδάφη των ΗΠΑ, οι ταξιδιώτες ενθαρρύνονται να ταξιδεύουν με διαβατήριο ή άλλη απόδειξη της ιθαγένειας, καθώς θα ερωτηθούν σχετικά με την υπηκοότητα και τα αγαθά που θα φέρουν στις ΗΠΑ ηπειρωτική χώρα κατά την αναχώρησή τους από τα εδάφη των ΗΠΑ ".

Έτσι, εκεί το έχετε. Δεν χρειάζεται να υποβάλετε αίτηση για διαβατήριο για να επισκεφθείτε τις Παρθένοι Νήσους των ΗΠΑ, αλλά είναι πιθανότατα πιο εύκολο να πάρετε τη δική σας, εάν το έχετε.

Αν όχι, πάρτε την άδεια οδήγησης (και / ή το πιστοποιητικό γέννησής σας εάν το επιθυμείτε) και θα είστε όλοι καλά.

Υπάρχουν εξαιρέσεις;

Προσέξτε με τα δρομολόγια των πτήσεων.

Αν δεν πρόκειται να ταξιδέψετε με ένα διαβατήριο, βεβαιωθείτε ότι έχετε αγοράσει μια απευθείας πτήση προς τις αμερικανικές Παρθένοι Νήσοι ή μια που διέρχεται μόνο από τις αμερικανικές ή τις αμερικανικές περιοχές σε παραμονή.

Αν έπρεπε να αγοράσετε μια πτήση με μια ενδιάμεση στάση, για παράδειγμα, στην Κόστα Ρίκα, θα πρέπει να έχετε το διαβατήριό σας, καθώς αυτό θα θεωρείται ότι ταξιδεύει διεθνώς. Σε αυτή την περίπτωση, δεν θα επιτρέπετε να επιβιβαστείτε στο αεροπλάνο, εάν δεν μπορέσατε να εμφανίσετε το διαβατήριό σας.

Ομοίως, στο σπίτι σας, αν έπρεπε να κλείσετε μια πτήση που θα σταματούσε στη Βερμούδα ή στο Μεξικό (ή σε οποιαδήποτε άλλη διεθνή χώρα), θα χρειαστεί να έχετε διαβατήριο για να επιβιβαστείτε στην πτήση.

Ποιος χρειάζεται ένα διαβατήριο για να επισκεφθεί τις αμερικανικές Παρθένοι Νήσοι;

Ολοι οι άλλοι.

Οι πολίτες που δεν σχεδιάζουν να ταξιδέψουν στις αμερικανικές Παρθένοι Νήσοι πρέπει να λάβουν υπόψη ότι η κατεύθυνση προς αυτήν την περιοχή της Καραϊβικής είναι ακριβώς όπως η πτήση προς τη Βοστώνη για διακοπές. Αν βρίσκεστε εκτός των ΗΠΑ, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε υποβάλει αίτηση για θεώρηση των ΗΠΑ ή ESTA προτού κάνετε κράτηση των πτήσεων σας. Λάβετε υπόψη ότι ίσως χρειαστεί να δείτε ένα εισιτήριο (όχι ένα εισιτήριο επιστροφής) για να αποδείξετε ότι δεν θα παραμείνετε στη χώρα για περισσότερο από ό, τι επιτρέπεται.

Πού είναι το Else ένα αμερικανικό έδαφος;

Μπορεί να εκπλαγείτε να ανακαλύψετε ότι υπάρχουν πολλές περιοχές των ΗΠΑ σε όλο τον κόσμο και ότι δεν θα χρειαστείτε ένα διαβατήριο για να επισκεφθείτε κάποιον από αυτούς ως πολίτη των ΗΠΑ.

Οι Αμερικανικές κοινότητες / εδάφη περιλαμβάνουν: Αμερικανική Σαμόα, Νήσος Μπάικερ, Νησί Howland, Γκουάμ, Νήσος Τζάρβις, Ατόλι Τζόνστον, Kingman Reef, Νήσοι Μίντγουεϊ, Νήσος Ναβάσα, Νησιά Βόρειες Μαριάνες, Ατόλι Πάλμιρα, Πουέρτο Ρίκο , , St.

John και St. Thomas) και το νησί Wake.

Ώρα να προγραμματίσετε ταξίδι!

Πώς να υποβάλετε αίτηση για το πρώτο διαβατήριό σας στις ΗΠΑ

Αν δεν έχετε ακόμα διαβατήριο, μπορώ να συστήσω ιδιαίτερα την υποβολή αίτησης για ένα.

Έχοντας ένα διαβατήριο ανοίγει τον κόσμο σε σας και τα ταξίδια είναι κάτι που πιστεύω ακράδαντα ότι όλοι πρέπει να κάνουν. Προκαλεί τις αντιλήψεις σας, σας εισάγει σε νέες ιδέες, σας διδάσκει δεξιότητες ζωής και σας δείχνει πόσο ο υπόλοιπος κόσμος έχει να προσφέρει.

Ακόμη καλύτερα: είναι γρήγορο και εύκολο να υποβάλετε αίτηση για αμερικανικό διαβατήριο. Τα παρακάτω άρθρα θα σας οδηγήσουν στη διαδικασία:

Πώς να πάρετε ένα διαβατήριο : Ξεκινήστε με αυτόν τον οδηγό. Περιγράφει όλα τα έγγραφα που θα χρειαστείτε για να υποβάλετε αίτηση για το πρώτο διαβατήριό σας και, στη συνέχεια, πώς να εργαστείτε με τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων.

Πώς να βιαστούμε μια αίτηση Passport : Σε μια βιασύνη;

Αυτό το άρθρο καλύπτει τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να επισπεύσετε την εφαρμογή διαβατηρίου, ώστε να μπορείτε να φτάσετε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Πώς να αποκτήσετε ένα διαβατήριο χωρίς πιστοποιητικό γέννησης : Δεν έχετε πιστοποιητικό γέννησης των ΗΠΑ; Κανένα πρόβλημα. Αυτός ο οδηγός σάς δείχνει ποια άλλα έγγραφα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να λάβετε το διαβατήριό σας.

Αυτό το άρθρο έχει επεξεργαστεί και ενημερωθεί από την Lauren Juliff.