Επισκεφθείτε τα Ponies Chincoteague στο νησί Assateague

Τώρα, μία επίσημη εγγεγραμμένη φυλή, το Pony Chincoteague είναι ένα άγριο πόνι που πιστεύεται ότι προέρχεται από επιζώντες ενός ναυαγίου ισπανικών γαλέων από την ακτή κοντά στην κρατική γραμμή Maryland και Virginia. Χωριζόμενη σε δύο κοπάδια, ακούγεται ζωντανός στην πλευρά του Μέριλαντ του νησιού Assateague, ενώ ο άλλος ακούει τις ζωές στην πλευρά της Βιρτζίνια.

Η Assateague Island National Seashore, που ιδρύθηκε το 1965 ως μονάδα του Εθνικού Συστήματος Πάρκων, περιλαμβάνει σχεδόν 48.700 στρέμματα γης και νερού και εκτείνεται από τη Βιρτζίνια στο Μέριλαντ.

Το Εθνικό Καταφύγιο Αγριας Ζωής του Chincoteague, που βρίσκεται στη Βιρτζίνια και διευθύνεται από την Υπηρεσία Ψαριών και Άγριας Ζωής των Η.Π.Α., και το Assateague State Park , το μοναδικό κρατικό πάρκο του Μέρυλαντ, βρίσκεται στα όρια της Εθνικής Ακτής του νησιού Assateague.

Πού να δείτε ένα πόνυ Chincoteague

Το κοπάδι του Maryland είναι ελεύθερο περιαγωγής και μπορεί να δει οπουδήποτε στο πάρκο. Από το 1968, έχουν ανήκει και διοικούνται από την Υπηρεσία Εθνικού Πάρκου. Προκειμένου να διατηρηθεί ένα υγιές περιβάλλον για τα άλογα και να προστατευθούν οι άλλοι πόροι του πάρκου, η υπηρεσία του Εθνικού Πάρκου διαχειρίζεται τον πληθυσμό των αλόγων, χορηγώντας ένα εβραϊκό εμβόλιο κάθε άνοιξη για να αποτρέψει την εγκυμοσύνη σε επιλεγμένες φοράδες. Ο στόχος είναι να διατηρηθεί το μέγεθος της αγέλης σε λιγότερα από 125 άλογα.

Η είσοδος του Maryland στην εθνική ακτή Assateague Island βρίσκεται στο τέλος της διαδρομής 611, οκτώ μίλια νότια της Ocean City. Το κέντρο επισκεπτών του νησιού Barrier βρίσκεται στη νότια πλευρά της διαδρομής 611, πριν από την είσοδο της γέφυρας Verrazzano στο πάρκο.

Ανοιχτό όλο το χρόνο, εκτός από τις Ημέρες των Ευχαριστιών και τα Χριστούγεννα, από τις 9 π.μ. - 5 μ.μ.

Το κοπάδι της Βιρτζίνια ανήκει και διοικείται από το Τμήμα Πυροσβεστικών Εθελοντών της Chincoteague. Με άδεια ειδικής χρήσης που εκδίδεται από την υπηρεσία ιχθύων και άγριας φύσης των ΗΠΑ, τα άλογα βοσκούν σε δύο καθορισμένες περιοχές στο Εθνικό Καταφύγιο Αγριας Ζωής του Chincoteague.

Η άδεια επιτρέπει ένα μέγιστο μέγεθος αγέλης περίπου 150 ενήλικων αλόγων.

Η είσοδος της Βιρτζίνια βρίσκεται στο τέλος της Διαδρομής 175, δύο μίλια από το Chincoteague. Το Toms Cove Visitor Centre βρίσκεται στη νότια πλευρά του Beach Road, πριν από τους χώρους στάθμευσης στην παραλία. Οι ώρες και το ανοιχτό χρονοδιάγραμμα ποικίλλουν εποχιακά.

Πόνυ της Chincoteague Κολυμπήστε

Προκειμένου να διαχειριστεί το μέγεθος του κοπαδιού, τα περισσότερα κοτόπουλα της Βιρτζίνια δημοπρατούνται κατά τη διάρκεια του ετήσιου Καρναβαλιού του πυροσβέστη της Chincoteague, της κολύμβησης με πόνυ και της δημοπρασίας. Το παγκοσμίου φήμης γεγονός, που πραγματοποιήθηκε πάντα την τελευταία διαδοχική Τετάρτη του Ιουλίου, προσελκύει κάθε χρόνο 50.000 θεατές για να παρακολουθήσουν το αλατισμένο νερό και το πόνι να κολυμπήσουν στο κανάλι Assateague.

Ο ακριβής χρόνος διαφέρει κάθε χρόνο. Το κολύμπι συμβαίνει κατά τη διάρκεια όσων είναι γνωστό ως χαλαρή παλίρροια, ο σύντομος χρόνος μεταξύ παλίρροιων όταν δεν υπάρχει ρεύμα.

Πώς να αγοράσετε Ponies

Υπάρχει δημοπρασία που συμβαίνει την Πέμπτη, την ημέρα αμέσως μετά το κολύμπι πόνυ. Τα έσοδα από τη δημοπρασία πηγαίνουν για να υποστηρίξουν την Chincoteague Volunteer Fire Company, η οποία περιλαμβάνει επίσης τα έξοδα φροντίδας για τα άγρια ​​άλογα όλο το χρόνο.

Προσέξτε τι κάνετε με τα χέρια σας γύρω από τη δημοπρασία. Δεν χρειάζεται να εγγραφείτε για να συμμετάσχετε στη δημοπρασία και ένα αυξημένο χέρι θα θεωρηθεί προσφορά.

Μπορεί απλώς να φέρει σπίτι περισσότερο από τις διακοπές από ό, τι περίμενε.

Επεξεργασμένο και ενημερωμένο από τον Lori Mac Brown