Αρχαία ισπανική Μονή στο Βόρειο Μαϊάμι Μπιτς

Η Αρχαία Ισπανική Μονή είναι ένας ενδιαφέροντος ιστορικός χώρος για να προσθέσετε την επίσκεψή σας στο Miami Beach . Συχνά σημειωμένο ως ένα από τα σημαντικότερα μοναστήρια στη Βόρεια Αμερική και το παλαιότερο κτίριο στο δυτικό ημισφαίριο, η Αρχαία Ισπανική Μονή δεν κατασκευάστηκε στην πραγματικότητα στο Μαϊάμι. Στην πραγματικότητα, τα μοναστήρια χτίστηκαν αρχικά μεταξύ 1133 και 1144.

Ιστορία της αρχαίας ισπανικής μονής

Μπορεί να είσαι λίγο αμηχανία. μετά από όλα, η Αμερική δεν "ανακαλύφθηκε" μέχρι το 1492 από τον Χριστόφορο Κολόμβο.

Ωστόσο, οι αδελφοί της αρχαίας ισπανικής μονής ανεγέρθηκαν από τον Άγιο Bernard de Clairvaux τον δωδέκατο αιώνα στην Σεγκόβια της Ισπανίας . Το μοναστήρι ήταν αρχικά αφιερωμένο στην Παναγία. Ωστόσο, όταν ο Clairvaux ήταν κανονισμένος ως άγιος, η αρχαία ισπανική μονή μετονομάστηκε σε τιμή του νέου άγιου.

Το αρχαίο ισπανικό μοναστήρι απολάμβανε μια περίοδο ειρήνης για πάνω από 700 χρόνια. Ωστόσο, όταν η Ισπανία υπέστη κοινωνική επανάσταση στις αρχές του δέκατου ένατου αιώνα, το μοναστήρι συνελήφθη και μετατράπηκε σε σιτοβολία για να βοηθήσει να τροφοδοτήσει στρατεύματα που αγωνίζονται στην επανάσταση. Στα εκατό χρόνια μετά τη σύλληψή της, η μονή παρέμεινε εγκαταλειμμένη και κινδυνεύει να πέσει σε μόνιμη αταξία.

Ωστόσο, το 1925, ο εκατομμυριούχος και εκδότης βασιλιάς William Randolph Hearst αγόρασε το μοναστήρι, αποσυναρμολόγησε κάθε πέτρα και το έστειλε στην Αμερική, όπου παρέμεινε αποθηκευμένο στο Μπρούκλιν για πάνω από 25 χρόνια λόγω των απροσδόκητων οικονομικών προβλημάτων του Hearst.

Το 1952, αγοράστηκαν από δύο πλούσιους ιστορικούς και ξαναχτίστηκαν στο North Beach του Μαϊάμι. Η διαδικασία ανακατασκευής του μοναστηριού πήρε σχεδόν δύο χρόνια και $ 1,5 εκατομμύρια δολάρια, αλλά αυτό που προκύπτει σήμερα είναι πραγματικά μια παγκόσμια προσπάθεια να φέρουμε πίσω μας μια όμορφη και πολιτιστικά σημαντική μονή.

Εκθέματα και Δραστηριότητες

Επειδή το μοναστήρι δεν είναι μουσείο με την παραδοσιακή έννοια, δεν υπάρχουν ειδικά εκθέματα. Αντίθετα, το μουσείο φιλοξενεί ένα μόνιμο εκθέμα σχετικά με τη συναρπαστική ιστορία αυτού του σημαντικού πολιτιστικού και θρησκευτικού ορόσημου. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι όλες οι εκδρομές μέσω του μοναστηριού είναι αυτο-καθοδηγημένες. αν βρίσκεστε σε μια ομάδα 15 ή περισσότερων ατόμων, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον επιμελητή για μια ξενάγηση.

Ωστόσο, αυτό που η Μονή στερείται σε ειδικά εκθέματα είναι κάτι παραπάνω από την αποκατάσταση με την εξαιρετική της ομορφιά. Κάντε μια βόλτα στον κήπο της αρχαίας ισπανικής Μονής, καθίστε στο παρεκκλήσι της Επισκοπικής Εκκλησίας St. Bernard de Clairvaux ή απλώς βουρτσίστε τα χέρια σας κατά μήκος των αρχαίων λίθων και φανταστείτε τον εαυτό σας που μεταφέρθηκε εγκαίρως στην Ισπανία του 12ου αιώνα.

Αδεια

Η είσοδος στην αρχαία ισπανική Μονή είναι $ 10 για ενήλικες και $ 5 ανά άτομο για φοιτητές και ηλικιωμένους. Το κόστος εισόδου σας δίνει πρόσβαση στο μοναστήρι, το μουσείο, τους κήπους και την παρακείμενη εκκλησία.

Αν θέλετε να δείτε ένα από τα σημαντικότερα πολιτιστικά και θρησκευτικά μνημεία (για να μην αναφέρουμε τα παλαιότερα!) Στο Δυτικό Ημισφαίριο, βεβαιωθείτε ότι ο κατάλογος των δραστηριοτήτων σας περιλαμβάνει την Αρχαία Ισπανική Μονή στο Βόρειο Μαϊάμι Μπιτς .