Η όμορφη πόλη των κοραλλιών Gables

Ακριβώς νότια από το κέντρο του Μαϊάμι βρίσκονται όμορφα Coral Gables, ή απλά "The Gables", όπως είναι γνωστό στους ντόπιους. Αυτό το προγραμματισμένο τμήμα της πόλης είναι μια όαση ήσυχων αρχοντικών και πολυτελή καταστήματα και εστιατόρια στην καρδιά του Μαϊάμι. Εάν είστε κουρασμένοι από το South Beach και τη σκηνή στο κέντρο της πόλης και ψάχνετε για κάποια αριστοκρατική διασκέδαση, κάντε ένα ταξίδι στο Gables.

Αρχιτεκτονικό στυλ των Κοραλλιών

Το Coral Gables είναι χτισμένο στη μεσογειακή αναγέννηση χάρη στο έργο του James Deering στο κτήμα του, Villa Vizcaya.

Το Deering δημιούργησε το Vizcaya το 1914 χρησιμοποιώντας μόνο αυθεντικά υλικά από την Ιταλία και την Ισπανία, καθώς και ενσωματώνοντας μεγάλα κομμάτια πραγματικών ευρωπαϊκών κάστρων που διαχωρίστηκαν, μεταφέρθηκαν εδώ με βάρκα και ξανασυναρμολογήθηκαν στο χώρο. Πολλές από αυτές τις μεγάλες τοιχογραφίες, οροφές και ταπετσαρίες από την Ευρώπη παραμένουν στο Deering για να τις δείτε σήμερα. Εμπνευσμένος από την Vizcaya, ο George Merrick ήθελε να φέρει τις εικόνες και την αρχιτεκτονική της Ισπανίας σε περισσότερες περιοχές. Οι τεράστιες εκτάσεις γης του έδωσαν χώρο εργασίας, αλλά ήθελε να γίνει γνωστός για περισσότερο από τον πλούτο του. ήθελε να δημιουργήσει ένα ιδιαίτερο προάστιο του Μαϊάμι που έφερε στο φως την ισπανική επιρροή της περιοχής. Μαζί με άλλους τεχνίτες, καλλιτέχνες τοπίου και πολεοδόμους, η Coral Gables άρχισε να διαμορφώνεται. Μέσα σε τέσσερα χρόνια από τη σύλληψή της, το Coral Gables ενσωματώθηκε το 1925.

Το ξενοδοχείο Biltmore

Ίσως το μεγαλύτερο μνημείο του μεσογειακού ρυθμού αναστήλωσης βρίσκεται σήμερα - το ξενοδοχείο Biltmore.

Εμπνευσμένος από τον καθεδρικό ναό της Σεβίλλης στην Ισπανία, ο πύργος σήμερα είναι ένα αναγνωρίσιμο σύμβολο για όλους τους Μαιαμίνους. Το ξενοδοχείο ανεγέρθηκε σε 10 μικρούς μήνες και δεν έχει αλλάξει ακόμη και το εξωτερικό του χρώμα μέχρι σήμερα. Ως ξενοδοχείο παγκόσμιας κλάσης, φέρνει επισκέπτες από όλο τον κόσμο. οι ντόπιοι συρρέουν στο Biltmore για να απολαύσουν τις προσφορές του spa και την όμορφη κοραλλινή πισίνα.

Miracle Mile

Καθώς η ύφεση επιβράδυνε την οικοδόμηση και την ανάπτυξη ακινήτων, έτσι η The Gables σταμάτησε την ανάπτυξή της. Δυστυχώς, το μεσογειακό στυλ δεν ανακτά ποτέ την πλήρη δύναμή και την ομορφιά του. Στη δεκαετία του 1950, το Miracle Mile ξεπήδησε, ένα τούβλο-πλακόστρωτο τμήμα του δρόμου στο Coral Way μεταξύ LeJeune Road και Douglas Road. Με τις πολυτελείς μπουτίκ και τα ειδικά καταστήματά της, έφερε στο εμπόριο το μεγαλύτερο εμπόριο και ενέπνευσε περισσότερα από τα ίδια είδη καταστημάτων για να ανοίξουν τις πόρτες τους σύντομα. Σήμερα, προσφέρονται ειδικά κίνητρα στους κατασκευαστές και τους σχεδιαστές που σχεδιάζουν με το στυλ της Μεσογειακής αναγέννησης.

Η όμορφη πόλη των κοραλλιών Gables

Το Coral Gables προσφέρει πολλά να κάνετε σε κοντινή απόσταση με το αυτοκίνητο από το κέντρο του Μαϊάμι. Από την τέχνη και την αρχιτεκτονική μέχρι το καλό φαγητό και τα ψώνια, κάντε μια μέρα ή Σαββατοκύριακο του Coral Gables και δεν θα απογοητευτείτε.

Εάν ενδιαφέρεστε για τη μεσογειακή αρχιτεκτονική, φροντίστε να επισκεφθείτε την Vizcaya. Χτισμένο στις αρχές της δεκαετίας του 1900, στέκεται σήμερα πολύ όπως έκανε όταν χτίστηκε. Περιηγήσεις προσφέρονται καθημερινά. Το Biltmore είναι επίσης ένα αμετάβλητο αφιέρωμα στο όραμα του Merrick. Ενώ δεν μπορείτε να επισκεφθείτε τα δωμάτια, το μεγάλο λόμπι είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Το Δημαρχείο Coral Gables είναι το πιο σημαντικό δημόσιο κτίριο της πόλης. φροντίστε να σταματήσετε να βλέπετε τη διακριτική της στοά και τις όμορφες εσωτερικές τοιχογραφίες.

Ένα άθλημα συνδέεται με το Coral Gables: γκολφ! Το γήπεδο γκολφ Biltmore είναι παγκοσμίως γνωστό και φιλοξενεί αρκετές εκδηλώσεις PGA Tour. Αυτό το δημόσιο γήπεδο γκολφ έχει το όμορφο σκηνικό του Biltmore, λίγο νερό, μια φιλελεύθερη πολιτική περπατήματος, λογικές χρεωστικές χρεώσεις και είναι αρκετά προκλητική για τους επαγγελματίες ενώ είναι παιχνιδιάρικο για αρχάριους. Το γήπεδο γκολφ Γρενάδα είναι ένα γήπεδο γκολφ 9 οπών χωρίς κινδύνους νερού. δεν είναι τόσο δύσκολο όσο το Biltmore, αλλά αυτή η σειρά 36 είναι ένας πιο χαλαρωτικός γύρος και μια εξαιρετική αξία.

Η βενετσιάνικη πισίνα αντλεί επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Χτίστηκε το 1923 από ένα λατομείο κοραλλιογενών βράχων, που τροφοδοτείται με άνοιξη και περιβάλλεται από σπηλιές, δύο καταρράκτες και κοραλλιογενείς σπηλιές. Το Fairchild Tropical Garden είναι μια όμορφη ημέρα (τουλάχιστον!) Υποχώρηση από την πραγματικότητα. Με τις συλλογές των τροπικών φυτών και των λουλουδιών, φοίνικες, φτέρες και ανθισμένα αμπέλια, μονοπάτια γύρω από τις λίμνες και μέσα από ελαιώνες, δάση μαγκρόβιων, έκθεση τροπικού δάσους και ορχιδέα (μεταξύ πολλών άλλων!), Θα έχετε λίγο χρόνο για εκδηλώσεις, εκπαιδευτικά προγράμματα , βιβλιοπωλείο και ειδικές εκδηλώσεις.

Βεβαιωθείτε ότι φέρετε παπούτσια με τα πόδια και άφθονο νερό!

Τα καταστήματα και τα εστιατόρια δεν πρέπει να χάσετε. Το Miracle Mile και το χωριό Merrick Park προσφέρουν boutiques παγκόσμιας κλάσης, αντίκες, γκαλερί και εστιατόρια 5 αστέρων. Τα καλύτερα εστιατόρια του κόσμου μπορούν να βρεθούν εδώ στο The Gables, όπως το The Palm (Steakhouse & Seafood), το Caffe Abbracci (βόρεια ιταλική), το Pascal's Ponce (νέο γαλλικό), το μπιστρό Miss Saigon (Βιετνάμ) και ο Norman's (Νέος Κόσμος).

Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχουν πολλά για όλους να κάνουν στο Coral Gables. Αν επισκέπτεστε το Μαϊάμι, φροντίστε να αφήσετε χρόνο για να δείτε την ομορφιά και την ηρεμία των Coral Gables. Εάν ζείτε εδώ, επωφεληθείτε από όλους τους χώρους που έχει να προσφέρει!