Φαγητό, ψώνια και ψυχαγωγία στο Aventura Mall

Το Aventura Mall είναι μια μεγάλη εμπειρία αγορών για όσους από εμάς ζούμε και εργαζόμαστε στο βόρειο τμήμα του νομού. Βρίσκεται σε βολική τοποθεσία στο 19501 Biscayne Boulevard στην Aventura και διαθέτει μερικά φανταστικά καταστήματα!

Ψώνια και Ψυχαγωγία

Το Aventura Mall διαθέτει περισσότερα από 300 καταστήματα, όπως τα Macy's, JCPenney, Nordstrom, Sears και Bloomingdale's. Τα εξειδικευμένα καταστήματα περιλαμβάνουν την Abercrombie & Fitch, την Ann Taylor, την Apple, την Μπανάνα Δημοκρατία, το Coach, το Κατάστημα της Disney, την Guess, την Burberry, την Façonnable, την Ανθρωπολογία, το A / X Armani Exchange, την BCBGMaxAzria, τον Boss Hugo Boss, τον Calvin Klein, τον Herve Leger από τον MaxAzria Missoni, Michael Kors, Lacoste, Tumi και μυστικό της Βικτώριας.

Ελέγξτε τον κατάλογο για τα πιο πρόσφατα ανοίγματα και κλεισίματα καταστημάτων.

Εστιατόρια

Η σειρά εστιατορίων στο Aventura Mall περιλαμβάνει το The Cheesecake Factory, το The Grill on The Alley, το Johnny Rockets, το Ocean Prime, το Paul Maison de Qualite 1889, το Rosalia, το Sushi Siam και το Bistro Cafe στο Nordstrom. Το Mall διαθέτει επίσης ένα γήπεδο για φαγητό, το οποίο περιλαμβάνει τα Grilled Subs του Charley, την κουζίνα κοτόπουλου, τα πέντε μπιφτέκια και τα κάρτες Fries, το Ruby Thai και το Tony Roma Express. Ελέγξτε την λίστα για τα πιο πρόσφατα ανοίγματα και κλεισίματα του καταστήματος.

Να πάρει εκεί

Το Aventura Mall βρίσκεται στη λεωφόρο Biscayne του 19501 στην Aventura. Δείτε πώς θα φτάσετε εκεί:

Από το Νότο : Πάρτε I-95 Βόρεια προς Ives Dairy Road (Έξοδος 16), στρίβοντας δεξιά στο Ives Dairy. Ταξιδέψτε ένα μίλι από τη λεωφόρο Biscayne, κάνοντας μια σωστή στροφή. Το Aventura Mall θα βρίσκεται στην αριστερή πλευρά αφού περάσετε από τρία φανάρια.

Από το Βορρά : Πάρτε I-95 Νότια προς Ives Dairy Road (Έξοδος 16), στρίβοντας αριστερά στην Ives Dairy.

Ταξιδέψτε ένα μίλι από τη λεωφόρο Biscayne, κάνοντας μια σωστή στροφή. Το Aventura Mall θα βρίσκεται στην αριστερή πλευρά αφού περάσετε από τρία φανάρια.

Από την παραλία : Πάρτε το Causeway του 192ου δρόμου στη λεωφόρο Biscayne, στρίβοντας δεξιά στο Biscayne. Το Aventura Mall θα βρίσκεται στα δεξιά σας.