Τι είναι ένα Μασάζ Καρέκλας

Το μασάζ καρέκλας είναι ένα ύφος καθιστικού μασάζ που συνήθως έχει διάρκεια 10 ή 15 λεπτά και επικεντρώνεται στην πλάτη, τους ώμους και το λαιμό και τα χέρια. Το μασάζ καρέκλας γίνεται πάνω από τα ρούχα και δεν απαιτεί λάδι μασάζ.

Για μασάζ καρέκλα, κάθεστε σε μια ειδική καρέκλα με το πρόσωπό σας να βρίσκεται σε μια κούνια, κοιτάζοντας προς τα κάτω στο πάτωμα, με στηρίγματα για τα χέρια σας. Η πλάτη και ο λαιμός σας χαλαρώνουν εντελώς, ενώ ο θεραπευτής ανακουφίζει από την ένταση των μυών χρησιμοποιώντας σουηδικές κινήσεις μασάζ όπως ζύμωμα και συμπίεση και τακτοποίηση, που δεν απαιτούν λάδι.

Το μασάζ καρέκλας προσφέρεται συχνά σε χώρους υψηλής πίεσης όπως ιαματικά λουτρά και εμπορικές εκθέσεις. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να επιλύσετε την ένταση των μυών πριν μετατραπεί σε σπασμό.

Το μασάζ καρέκλας είναι μερικές φορές μια δωρεάν επένδυση σε εταιρικό πάρτι ή εκδήλωση. Και ορισμένοι φωτισμένοι εργοδότες φέρνουν θεραπευτές να προσφέρουν μασάζ καρέκλας στους υπαλλήλους τους. Οι εταιρείες μπορούν να πληρώσουν το συνολικό κόστος, να τις χωρίσουν με τους υπαλλήλους τους ή να δώσουν στους εργαζομένους το χρόνο και να τους δώσουν τη δυνατότητα να πληρώσουν για το ίδιο το μασάζ καρέκλας.