Ομίχλη κάτω: Μια γειτονιά Ουάσινγκτον, DC

Γνωρίστε την ιστορική γειτονιά DC

Το Foggy Bottom είναι μια ιστορική γειτονιά της Ουάσιγκτον, DC με πολλές μονοκατοικίες που χρονολογούνται από τα τέλη του 1800. Ήταν κάποτε μια εργατική κοινότητα ιρλανδικών και γερμανικών μεταναστών, καθώς και Αφροαμερικανοί που εργάζονταν στα κοντινά ζυθοποιεία, στα γυάλινα εργοστάσια και στην Ουάσιγκτον Gas and Light Company. Η περιοχή πήρε το όνομά της επειδή ήταν χαμηλή κοντά στον ποταμό Potomac και ήταν συχνά γεμάτη με ομίχλη από τις τοπικές βιομηχανίες.

Σήμερα, η ιστορική γειτονιά διατηρείται και παρατίθεται στον εθνικό κατάλογο ιστορικών τόπων. Το Foggy Bottom είναι γνωστό για το Kennedy Center, το Watergate Hotel και το Πανεπιστήμιο George Washington. Επίσης, δεν απέχει πολύ από το Georgetown , μία από τις πιο δημοφιλείς γειτονιές της Ουάσιγκτον για ψώνια, φαγητό και νυχτερινή ζωή.

Τοποθεσία

Το Foggy Bottom βρίσκεται βόρεια του National Mall, δυτικά του Downtown Washington, DC, νοτιοανατολικά του Georgetown κατά μήκος της ακτής του ποταμού Potomac. Τα όρια της Ιστορικής Περιοχής ορίζονται ως 25η Στ., ΒΔ, στα ανατολικά. Νιού Χάμσαϊρ. και H St., NW, στο νότο. 26η Στ. Στα δυτικά. και K St. στο βορρά.

Πλησιέστερο σταθμό του μετρό

Moggy Bottom-GWU σταθμός μετρό της Ουάσιγκτον

Σημεία ενδιαφέροντος κοντά στο Foggy Bottom

Κοινοτικός ιστότοπος: Ομίχλη ομίχλης

Ξενοδοχεία κοντά Foggy Bottom