Κέντρο Κένεντι στην Ουάσιγκτον, DC

Τόπος διεξαγωγής εκδηλώσεων Premier Performing Arts στην Ουάσινγκτον

Το Κέντρο Κένεντι στην Ουάσινγκτον, το επίσημο όνομα του Κέντρου Καλών Τεχνών John F. Kennedy, είναι ο κορυφαίος χώρος επιδόσεων της πόλης, παρέχοντας περίπου 3.000 παραστάσεις το χρόνο. Το Κέντρο Kennedy είναι η έδρα της Εθνικής Συμφωνικής Ορχήστρας, της Όπερας της Ουάσιγκτον, της Ουάσιγκτον Μπαλέτου και του Αμερικανικού Ινστιτούτου Κινηματογράφου. Οι παραστάσεις περιλαμβάνουν θέατρο, μιούζικαλ, χορό, ορχήστρα, αίθουσα, τζαζ, λαϊκή και λαϊκή μουσική. τα προγράμματα για τη νεολαία και την οικογένεια και τα πολυμέσα.

Τα φεστιβάλ και οι εκδηλώσεις παγκόσμιας κλάσης πραγματοποιούνται στο Κέντρο Kennedy όλο το χρόνο και γιορτάζουν τις τέχνες της Κίνας, της Ιαπωνίας, της Γαλλίας και άλλων εθνών, του διεθνούς μπαλέτου και των χορογράφων, του Τσαϊκόφσκι και του Μπετόβεν. Το Tennessee Williams και τον Stephen Sondheim και πολλά άλλα. Στις 6 μ.μ. κάθε βράδυ πραγματοποιούνται δωρεάν παραστάσεις στο Millennium Stage στο Grand Foyer

Το Κέντρο Kennedy έχει τρία κύρια θέατρα: ένα Μέγαρο Μουσικής, μια Όπερα και το Θέατρο Eisenhower. Άλλοι χώροι απόδοσης περιλαμβάνουν το Theatre Terrace, το Εργαστήριο Θεάτρου και το Millennium Stage. Δύο εστιατόρια βρίσκονται στο χώρο του εστιατορίου Roof Terrace Restaurant και του KC Café. Ο πρεσβύτερος χώρος των τεχνών της τέχνης βρίσκεται ακριβώς κατά μήκος του ποταμού Potomac και η βεράντα προσφέρει υπέροχη θέα στο Potomac και την προκυμαία του Georgetown . Υπάρχουν δύο μαγαζιά δώρων που προσφέρουν μια ποικιλία αντικειμένων που σχετίζονται με τις τέχνες του θεάματος, όπως CD, βίντεο, βιβλία, έργα τέχνης, κοσμήματα και πολλά άλλα.

Πώς να φτάσετε στο Κέντρο Kennedy

Το Κέντρο Kennedy βρίσκεται στο 2700 F. St. NW, Ουάσιγκτον, DC κοντά στο Foggy Bottom / George Washington Univ. Σταθμός μετρό. Από εκεί βρίσκεται μια σύντομη διαδρομή μέσω της λεωφόρου New Hampshire. Υπάρχει επίσης ένα δωρεάν λεωφορείο Kennedy Center που αναχωρεί κάθε 15 λεπτά από τις 9:45 π.μ. - μεσημέρι από Δευτέρα έως Παρασκευή, 10 π.μ. - μεσάνυχτα Σάββατα, και μεσημέρι Κυριακές.

Ο χώρος στάθμευσης στο γκαράζ είναι $ 22 ανά απόδοση. Σημειώστε ότι στα μέσα Μαρτίου 2015, τα σημεία πρόσβασης στο γκαράζ θα αλλάξουν λόγω κατασκευής. Η νότια είσοδος από το βόρειο Rock Creek Parkway θα είναι κλειστή για τη διάρκεια του έργου.

Τρόποι αγοράς εισιτηρίων για το κέντρο του Κένεντι

1. Online - Αναζήτηση για απόδοση
2. Στο γραφείο Box - που βρίσκεται στην αίθουσα των κρατών. Οι ώρες είναι Δευτέρα-Σάββατο, 10 π.μ.-9 μ.μ. και Κυριακή, μεσημέρι-9 μ.μ.
3. Τηλέφωνο - (202) 467-4600 ή (800) 444-1324
4. Με αλληλογραφία - Κατεβάστε μια φόρμα παραγγελίας μέσω ταχυδρομείου και στείλτε την στο Kennedy Center, PO Box 101510, Arlington, VA 22210

Οι εκπτώσεις είναι διαθέσιμες με βάση την πρώτη προτεραιότητα, μέσω του προγράμματος MyTix για άτομα ηλικίας 18-30 ετών ή ως ενεργό μέλος του στρατού. Υπάρχει επίσης έκπτωση 15% για τους εκπαιδευτικούς.

Δωρεάν περιηγήσεις στο Κέντρο Kennedy

Μπορείτε να κάνετε μια ελεύθερη ξενάγηση στο Κέντρο Kennedy από τις 10 π.μ. έως τις 5 μ.μ., από Δευτέρα έως Παρασκευή και από 10 π.μ. έως 1 μ.μ., Σάββατο και Κυριακή. Οι εκδρομές ξεκινούν από την πλατεία στάθμευσης στο επίπεδο Α και διαθέτουν το Hall of States and Hall of Nations, τα κύρια θέατρα του Κέντρου, και να εξερευνήσουν τα έργα ζωγραφικής, γλυπτά και άλλα έργα τέχνης σε όλο το κέντρο.

Αριθμοί τηλεφώνου του κέντρου Κένεντι

Πληροφορίες και άμεση χρέωση (202) 467-4600
Out-of-Town (εισιτήρια και πληροφορίες) (800) 444-1324
Αδυναμία ακοής (TTY) (202) 416-8524
Ομαδικές πωλήσεις (202) 416-8400
Ομαδικές Πωλήσεις (Χωρίς Χρέωση) (800) 444-1324
Εθνική Όπερα της Ουάσινγκτον (Εισιτήρια) (202) 295-2400 ή 1-800-US OPERA
Η Washington Performing Arts Society (202) 833-9800
Γραφείο εισιτηρίων WPAS (202) 785-WPAS
Το Μπαλέτο της Ουάσιγκτον (202) 362-3606

Ιστοσελίδες

Κέντρο Κένεντι - www.kennedy-center.org
Εθνική Συμφωνία - www.kennedy-center.org/nso
Εθνική Όπερα της Ουάσινγκτον - www.kennedy-center.org/wno
Κοινωνία της Τέχνης της Ουάσινγκτον - www.washingtonperformingarts.org
Ουάσιγκτον Μπαλέτ - www.washingtonballet.org