Εξερευνώντας το Εθνικό Μουσείο Κτιρίων στην Ουάσιγκτον

Ένας οδηγός επισκεπτών του Μουσείου DC για την Αρχιτεκτονική και τον Πολεοδομικό Σχεδιασμό

Το Εθνικό Μουσείο Κτιρίων, που βρίσκεται στο κέντρο της Ουάσιγκτον, DC, εξετάζει την αρχιτεκτονική, το σχεδιασμό, τη μηχανική, την κατασκευή και τον πολεοδομικό σχεδιασμό της Αμερικής. Τα εκθέματα περιλαμβάνουν φωτογραφίες και μοντέλα κτιρίων στην Ουάσιγκτον, DC και προσφέρουν πληροφορίες για την ιστορία και το μέλλον του δομημένου μας περιβάλλοντος. Νέες συλλογές συχνά εμφανίζονται για να κρατήσουν τους επισκέπτες που ενδιαφέρονται να επιστρέψουν. Το μουσείο προσφέρει ποικίλα εκπαιδευτικά προγράμματα και ειδικές εκδηλώσεις, όπως ενημερωτικές διαλέξεις, ενδιαφέρουσες διαδηλώσεις και σπουδαία οικογενειακά προγράμματα.



Στεγάζεται στο πρώην κτίριο του Pension Bureau που χρονολογείται από το 1887, το Εθνικό Μουσείο Κτιρίων, αναγνωρίζεται ως θαύμα της αρχιτεκτονικής μηχανικής. Ο εξωτερικός σχεδιασμός εμπνεύστηκε από το μνημειακό Palazzo Farnese, που ολοκληρώθηκε στις προδιαγραφές του Michelangelo το 1589. Το εσωτερικό του κτιρίου θυμίζει τον Palazzo della Cancelleria του πρώτου δέκατου έκτου αιώνα. Η Μεγάλη Αίθουσα είναι εντυπωσιακή με τους Κορινθιακούς κίονες ύψους 75 ποδιών και ανοιχτό αίθριο τετράδας. Το κτίριο προσφέρει ένα μεγάλο χώρο που μπορεί να ενοικιαστεί από εταιρείες, ενώσεις, ιδιωτικά ιδρύματα και κρατικές υπηρεσίες για βραδινές εκδηλώσεις. Το μουσείο είναι το site των πολυάριθμων προεδρικών μπάλες και είναι η χώρα υποδοχής για την Εθνική Ημέρα Οικογένειας Φεστιβάλ Κεχριμπάρι κάθε άνοιξη.

Μόνιμα εκθέματα

Δείτε φωτογραφίες του Εθνικού Κτιριακού Μουσείου

Να φτάσετε στο Εθνικό Μουσείο Κτιρίων

Διεύθυνση: 401 F Street NW Washington, DC. Το μουσείο βρίσκεται μόλις 4 τετράγωνα από το National Mall, απέναντι από το εθνικό μνημόσυνο επιβολής του νόμου. Οι πλησιέστεροι σταθμοί του μετρό είναι η Πλατεία των Δικαστηρίων και η Γκαλερί / Chinatown.

Δείτε ένα χάρτη

Ώρες μουσείων

Δευτέρα - Σάββατο, 10 π.μ. έως 5 μ.μ. και Κυριακή 11 π.μ. έως 5 μ.μ. Η Κτιριακή Ζώνη κλείνει στις 4 μ.μ. Το Μουσείο είναι κλειστό Ευχαριστιών, Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Αδεια

Η είσοδος στη Μεγάλη Αίθουσα και οι περιηγήσεις στο ιστορικό κτήριο υπό την καθοδήγηση του καθηγητή είναι δωρεάν. Οι παρακάτω τιμές περιλαμβάνουν πρόσβαση σε όλες τις γκαλερί, όπως το Play Work Build, House & Home, Building Zone και εκθεσιακές εκδρομές με επικεφαλής τον docent, όπου είναι διαθέσιμες.

Περιηγήσεις

Οι εκδρομές στο Εθνικό Μουσείο του Κτιρίου προσφέρονται από Δευτέρα έως Τετάρτη στις 12:30 μ.μ. και Πέμπτη έως Κυριακή στις 11:30 π.μ., 12:30 μ.μ. και 1:30 μ.μ. Κρατήσεις απαιτούνται για ομάδες 10 ή περισσότερο.

Ανεσεις

Μουσείο Shop - Το κατάστημα δώρων του Εθνικού Κτηρίου Μουσείων προσφέρει μια ποικιλία από μοναδικά αντικείμενα που σχετίζονται με τις τέχνες του κτιρίου καθώς και αντικείμενα γραφείου, κοσμήματα, εκπαιδευτικά παιχνίδια, βιβλία και πολλά άλλα. Μπορείτε να ψωνίσετε online.

Το Museum Café - Firehook Bakery and Coffee House προσφέρει ποικιλία από σάντουιτς, σούπες, σαλάτες, ψητά και ποτά.

Ιστοσελίδα: www.nbm.org