Καλύτερες κινήσεις φυλλώματος πτώσης του Βερμόντ

Ένας Vermonter Points Leaf Peeps στην σωστή κατεύθυνση

Η οδήγηση μέσω του Βερμόντ είναι μια γραφική εμπειρία σε οποιαδήποτε εποχή, αλλά το φύλλωμα πτώσης του κράτους είναι ένα διεθνές αγαπημένο, και οι επισκέπτες προέρχονται από όλες τις γύρω για να bask στα χρώματα sunburst τα δέντρα εμφανίζονται κατά την προετοιμασία για το χειμώνα. Ζωντανές σκηνές από βουνά και δέντρα μπορούν να ληφθούν από δύο από τις εθνικές οδούς του κράτους ή κατά την πλοήγηση στους πίσω δρόμους. Το φύλλωμα αρχίζει συνήθως να αλλάζει στα μέσα Σεπτεμβρίου και οι περιοχές πτώσης χρώματος παραμένουν στα μέσα Οκτωβρίου ανάλογα με πολλούς παράγοντες όπως ο καιρός τον εαρινό και τον καλοκαιρινό, οι άνεμοι πτώσης και η βροχή και οι νυχτερινές θερμοκρασίες.

Οι επικαιροποιημένες αναφορές φύλλων πτώσης είναι διαθέσιμες σε απευθείας σύνδεση καθ 'όλη τη διάρκεια της σεζόν για το Βερμόντ και τα γειτονικά κράτη.

Για πολλούς Vermonters, είναι στην πραγματικότητα η εποχή " κορυφή φύλλωμα ", η οποία προσφέρει την καλύτερη γραφική οδήγηση. Οι μέρες γίνονται σύντομες και το φως του Νοέμβρη χαμηλά μπορεί σχεδόν να δημιουργήσει μυράκια μέσα από τα ανοιχτά δέντρα, φωτίζοντας τις σπάνια απόψεις που βλέπουν στα βουνά στις καστανές αποχρώσεις του καφέ και του πορτοκαλιού. Συχνά αναφέρεται ως "εποχή αξίας" από τα πανδοχεία και ξενώνες του Βερμόντ, πολλά καταλύματα προσφέρουν βαθιές εκπτώσεις στις τελευταίες ημέρες του Οκτωβρίου μέχρι την ημέρα των ευχαριστιών. Κάποιοι επεκτείνουν ακόμη και αυτές τις συμφωνίες στις αρχές του Δεκεμβρίου.

Είτε επιλέγετε την εποχή του φθινοπώρου τουριστών είτε την εποχή αξίας Vermonter, το Scenic Byways του Βερμόντ είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε. Λεπτομέρειες σχετικά με συγκεκριμένες διαδρομές και τα αξιοθέατα τους καθώς και πρόσβαση σε ενημερωμένους χάρτες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του προγράμματος Vermont Byways.

Scenic Route 100 Byway

Το Scenic Route 100 Byway αρχίζει αληθινά όταν ακολουθείτε τη διαδρομή 8 από το Clarksburg της Μασαχουσέτης, βόρεια απέναντι από την πολιτεία Stamford, Vermont ή όταν ακολουθείτε Route 105 ανατολικά από το Newport και ενταθείτε στο Route 100 στο βορειοανατολικό βασίλειο.

Αναμφισβήτητα μια από τις πιο γραφικές διαδρομές στην πολιτεία, είναι επίσης η μεγαλύτερη: Παίρνει πάνω από πέντε ώρες χωρίς στάσεις για να διασχίσει το πλήρες μήκος. Έτσι, η διαδρομή 100 χωρίζεται σε διάφορες βραχύτερες περιφερειακές γραφικές κινήσεις μεταξύ εμπορικών κέντρων όπου οι Vermonters διεξάγουν τις δραστηριότητές τους που δεν αφορούν τον τουρισμό.

Συνδεδεμένοι ποταμός του Κοννέκτικατ

Ο παραλιακός δρόμος Connecticut στην ανατολική πλευρά του κράτους συνδέει το Βερμόντ και το Νιου Χάμσαϊρ μέσω των δύο ακτών του ποταμού Κοννέκτικατ. Η κίνηση του ανέμου από Putney βόρεια προς Rockingham, χρησιμοποιώντας και τις δύο πλευρές του ποταμού στο Route 5 στο Βερμόντ και Route 12 στο Νιου Χάμσαϊρ, με ευχάριστες στάσεις σε μικρές ποτάμι πόλεις σε κάθε πλευρά. Μπορείτε ακόμα να οδηγήσετε τη μεγαλύτερη γέφυρα που καλύπτεται στη Νέα Αγγλία: η γεφυρωμένη γέφυρα Windsor-Cornish εκτείνεται στον ποταμό Κοννέκτικατ.

Μόλυ Σταρκ

Το Molly Stark Byway συνδέει τις νότιες πόλεις Βερμόντ του Brattleboro στην Ανατολή με το Bennington στη Δύση μέσω της διαδρομής 9, η οποία είναι αγροτική, εκτός από το πεμπτουσιώδες χωριό του Wilmington. Μια άλλη ανατολική προς δύση γραφική κίνηση είναι το νεοδημιουργημένο Crossroad της Βερμόντ Byway.

Ακολουθήστε τη διαδρομή 4 για να διασχίσετε την πολιτεία μεταξύ White River Junction και West Rutland, σταματώντας σε Quechee, Woodstock, Killington και Mendon με παράκαμψη στο Farm Jenne, αν το επιτρέπει ο χρόνος.

Shires of Vermont Byway

Το Shires of Vermont Byway ξεκινά από τη διαδρομή 7 στο Pownal αφού φτάσει στο Βερμόντ από τα Berkshires και στη συνέχεια συνδέεται με την ιστορική διαδρομή 7Α στο Bennington, συνεχίζοντας μέσω του Arlington και του Manchester Center. Εδώ, συνδέεται με το Stone Valley Byway, το οποίο παίρνει τη διαδρομή 30 στο Μάντσεστερ μέσω του Dorset πέρα ​​από τη λίμνη St. Catherine και μέχρι το Castleton, καλύπτοντας το μεγαλύτερο μέρος του εδάφους της ιστορίας του λατομείου και του λατομείου του μαρμάρου.

Λίμνη Champlain Byway

Η λίμνη Champlain Byway εκτείνεται σε μεγάλο βαθμό από το μήκος της λίμνης Champlain που αρχίζει στο Βορρά στη διαδρομή 2 στα νησιά Champlain και κατευθύνεται νότια στη διαδρομή 7 κοντά στο Burlington.

Συνεχίστε στην κάτω κοιλάδα Champlain στο Middlebury, όπου θα έχετε τη δυνατότητα επιλογής δύο ξεχωριστών μονάδων δίσκου. Η διαδρομή 30 Νότια μετά το Whiting και στη συνέχεια στο Orwell μέσω Route 73 βρόχους επάνω Route 74 κοντά στα σύνορα της Πολιτείας της Νέας Υόρκης και πίσω στο Middlebury μέσω Shoreham και μερικές από τις πιο ένδοξες γεωργικές εκτάσεις του Βερμόντ. Η διαδρομή 125 στο Εθνικό Δρυμό του Πράσινου Βουνού οδηγεί μέσα από το δασώδες χωριό Ripton και πάνω από το Middlebury Gap στην διαδρομή 100 στο Hancock. Παρόλο που δεν υπάρχει οριζόντιος δρόμος, ένα κόσμημα από πτώση φύλλων του φθινοπώρου στο Βερμόντ σας μεταφέρει νότια στη διαδρομή 100 από το Χάνκοκ προς το χωριό του Ρότσεστερ, στη συνέχεια στο Route 73: ο ψηλός δρόμος που οδηγεί επάνω και πέρα ​​από το Brandon Gap με ψηλούς βράχους, μονοπάτια και περιστασιακά ιπποδρομίες. Στη συνέχεια, προχωρήστε στο καλλιτεχνικό χωριό Brandon.

Βορειοανατολικό Βασίλειο

Για άλλη μια αξέχαστη εμπειρία οδήγησης πτώσης, ξεκινήστε νωρίς με πρωινό στην πρωτεύουσα του Μονπελιέ-Βερμόντ - στη συνέχεια, κατευθυνθείτε στο βορειοανατολικό βασίλειο μέσω της διαδρομής 12 ή της διαδρομής 14. Όταν φτάσετε στο Route 15, συνεχίστε βόρεια, χαθείτε και βρείτε τον εαυτό σας στο Βερμόντ backcountry με την πιο εκλεκτική συλλογή των μικρών πόλεων και καταστήματα της χώρας: Μην ξεχάσετε να φέρετε μια φανέλα. Και ένα GPS.

Σχετικά με τον Συγγραφέα
Ρέιτσελ Κάρτερ είναι επιχειρηματίας και οικολόγος που εργάζεται στις βιομηχανίες ταξιδιών, γεωργίας, δημοσίων σχέσεων και δημοσιογραφίας του Βερμόντ. Μια πέμπτη γενιά Vermonter, που αφαιρέθηκε δύο φορές, ο Κάρτερ είχε καθοριστική σημασία για το μεταβαλλόμενο τοπίο των μέσων ενημέρωσης του Βερμόντ και υπηρετεί ως Διευθυντής Επικοινωνιών για το Ταμείο Αειφόρου Εργασίας του Βερμόντ. Συνδεθείτε με τη Ρέιτσελ μέσω της κοινωνικής διαχείρισης των μέσων ενημέρωσης: RachelCarterPR και ακολουθήστε τις online περιπέτειές της.