Το Πάρκο νερού αντλίας στο Jay Peak

Ο Jay Peak ξέρει ένα ή δύο πράγματα για να γλιστρήσει κάτω από ολισθηρές πλαγιές. Για δεκαετίες, ήταν ένα από τα πιο δημοφιλή χιονοδρομικά κέντρα της Νέας Αγγλίας. Στο πλαίσιο μιας επέκτασης που προσέθεσε αξιοθέατα όλο το χρόνο στο μενού διασκέδασης του θερέτρου, ο Jay Peak δημιούργησε ένα εσωτερικό πάρκο νερού 50.000 τετραγωνικών ποδιών, γνωστό ως The Pump House. Ανοιχτό το Δεκέμβριο του 2011, το πάρκο ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες προσφέρει το συνηθισμένο gaggle των διαφανειών και άλλες υδατώδεις εκτροπές-καθώς και μερικά μοναδικά χαρακτηριστικά.

Η πιο εντυπωσιακή βόλτα είναι το La Chute, το πρώτο AquaLoop που κάνει το ντεμπούτο του σε ένα εσωτερικό πάρκο νερού. Συνεργαζόμενος με την έννοια της αναστροφής του περιπέτειας, οι αναβάτες ανεβαίνουν σε ένα πύργο 71 ποδιών, εισέρχονται σε μια κάψα εκτόξευσης, η αντίστροφη μέτρηση καθώς ανοίγει το πάτωμα της κάψουλας, η ελεύθερη πτώση σχεδόν ευθεία κάτω σε έναν κλειστό σωλήνα και προωθούνται σε έναν βρόχο 360 μοιρών. Ο Jay Peak λέει ότι όσοι είναι αρκετά γενναίοι για να αντιμετωπίσουν την μαύρη διαδρομή με το διαμάντι φτάνουν ταχύτητες έως και 40 mph και βιώνουν δύναμη 2,5 Gs.

Το εσωτερικό πάρκο νερού διαθέτει επίσης μια ανακλινόμενη οροφή τύπου φεγγίτη για να αφήσει τις ακτίνες του ήλιου ανεξάρτητα από την εξωτερική θερμοκρασία και για να ανοίξει στο ύπαιθρο όταν το επιτρέπει ο καιρός. Για να φιλοξενήσει το σημαντικό ύψος του AquaLoop, η οροφή περιλαμβάνει ένα ειδικά διαμορφωμένο τρούλο.

Άλλες βόλτες περιλαμβάνουν ένα μακρύ τεμπέλικο ποτάμι που ταξιδεύει στην περίμετρο του πάρκου και περιλαμβάνει ορισμένα στοιχεία ταπετσαριών και Double Barrel, ένα διπλό έλξη surfing που προσφέρει στους δυο επισκέπτες την ευκαιρία να αντιμετωπίσουν τα κύματα στις πλατφόρμες boogie.

Εκτός από τα αξιοθέατα του νερού, το πάρκο προσφέρει μια στοά με παιχνίδια εξαργύρωσης και ένα σνακ μπαρ.

Το Hotel Jay προσφέρει 170 δωμάτια, τα περισσότερα από τα οποία είναι σουίτες, εστιατόριο με πίτσα, γυμναστήριο και συνεδριακό κέντρο. Άλλες παροχές στο Jay Peak περιλαμβάνουν 76 μονοπάτια για σκι και σνόουμπορντ, γήπεδο γκολφ, σπα και αρένα για παγοδρομία.

Τοποθεσία και ιστοχώρος πάρκου

Τζέι, Βερμόντ

Η φυσική διεύθυνση (για το GPS) είναι η 144 Access Road στο Jay, Vermont. Το Jay Peak βρίσκεται στο 4850 VT-242.

Από τη Βοστώνη: I-93N έως I-91N προς την έξοδο 26 επάνω στο US-5N / VT-58W. Αριστερά στο VT-14N. Συνεχίστε στο VT-100S. Ακριβώς στη S. Pleasant St., ακριβώς στο VT-101N, Αριστερά στο VT-242W στην Jay Peak.

Από το Albany: I-87N έως US-11N, δεξιά στην US-2E, αριστερά στο VT-78E, αριστερά στο VT-105E, δεξιά στο Montgomery Rd./State Route 118, Αριστερά στο VT-242E στο Jay Peak.

Από το Hartford: I-91N, ακολουθήστε τις οδηγίες της Βοστώνης παραπάνω.

Από το NYC: I-95N έως I-91N, ακολουθήστε τις οδηγίες της Βοστώνης παραπάνω.

Επίσημη ιστοσελίδα του Jay Peak Resort

Πολιτική εισδοχής

Το υδάτινο πάρκο είναι ανοιχτό για τους επισκέπτες που κάνουν κράτηση για ένα ξενοδοχείο και ένα πακέτο νερού. Κατά τους χειμερινούς μήνες, το Jay Peak προσφέρει πακέτο σκι και νερό. Τα περάσματα στο υδάτινο πάρκο είναι διαθέσιμα στο ευρύ κοινό με βάση τη διαθεσιμότητα. Επικοινωνήστε με το πάρκο για περισσότερες πληροφορίες.

Άλλα κοντινά εσωτερικά πάρκα νερού μπορεί να θέλετε να εξετάσει περιλαμβάνει Kahuna Laguna στο Red Jacket Mountain View Resort Στο Βόρειο Conway, Νιού Χάμσαϊρ, Six Flags Great Escape Lodge στη λίμνη Γιώργος, Νέα Υόρκη, και η Cascades, μέρος του Hope Lake Lodge Resort στα ελληνικά Κορυφή στην Cortland της Νέας Υόρκης. Θα μπορούσατε επίσης να εξερευνήσετε τα εσωτερικά υδάτινα πάρκα της Μασαχουσέτης .